Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. papagal4e

papagal4e Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    135
    aj pisete ako znaete ve molam lubopitna sum

2. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    сонував чадор што значи ??

3. Amellia

Amellia Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    29
    Дијаманти значи дека имас празнина во себеси или се чуваш подалеку од другите бидејки си несигурна. Круна значи успех.

4. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    Твојата добрина други ќе ја злоупотребат

На Siksi му/ѝ се допаѓа ова.
  5. papagal4e

papagal4e Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    135
    blagodaram na odgovorot

6. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    сонував како пржам стек и го посолувам и го јадам. исто сонував дека баба ми ми влегла во соба со тегет палто на дедоми а одозгора црна наметка и црна шамија јас кога ја прашав зошто така се облекла со наметката црна она ми рече затоа што било некој празник, потоа видов група машки (мои познаници) исто со наметки и марами црни :sweat: после пак сонував како мојата мажена комшивка повторно се мажела :worried:

7. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.045
    Допаѓања:
    81.428
    Уште сум потресена од синоќешните сонови.
    Прво, сонив едно врзано куче, кое го шеташе еден човек - непознат, а јас седев со мајка ми во нешто како парк. Кучето беше ептен чудно, злобно, никакво и нон стоп се с`скаше накај мене и одеднаш се отпушти од синџирот, тргна накај мене и го снема. Ужасии, одвај се разбудив.
    После, сонував друг сон, како демек баба ми била почината, а татко ми не ми кажал и сум отишла кај дедо ми, да му помогнам дека сега сам живее...
    Ужасии невидени, се прашувам зошто вакви глупости сонувам, толку се уплашив, што денеска бев дури да ги посетам баба ми и дедо ми - фала богу, добри се со здравје иначе жива ќе се изедев, мајке ми.
    Што можат да значат овие моиве сонови? Хм.

8. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Леле луѓе а јас денес ја сонував мајка ми бремена со толкав стомак,аааааааааа,многу беше чудно! Шо значи некој да ми кажи???

9. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

тегоба е бременост, најверојатно нешто ја мачи.

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Девојки што значи да сонувате влакно? Многу долго влакно сум го извадила од под кожа :?:

11. Hellen

Hellen Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    73
    Несекојдневна наша =)

Се обидов да отворам соновник на интернет и да видам што би можел да значи твојот сон меѓутоа не ми се отвараше.
    Ќе мора да погледенеш ти во соновник ( ако не се јави некоја од нашите толкувачки овде ) и да си ја прочешлаш потсвеста =) Ќе го најдеш значењето самата најдобро и така ќе учиш како да си ги разбереш пораките. Помошта одовде секогаш ќе ја имаш. Јас без Bube.Feminka и некои други девојки овде не знам што ќе правев со моите соништа =) Изгуглај некој соновник додека да се јави некое толкување

На BubeFeminka и Extraordinary.girl им се допаѓа ова.
  12. Cancer-4

Cancer-4 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    4
    Сонувам буквално секоја вечер, и што е најтрагично се ми се исполнува...

13. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    јас цела ноќ нешто сум сонувала, но ништо не запамтив освен едно големо V побарав по ова соновниците нема.

14. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Сонував бакнеж со мој близок другар? И изгледаше толку реално.
    Не ми се допаѓа и не ми се допаѓал никогаш.(се покајав што го сонив сонот :lol: )

Некој да ми го интерпретира сонот?

15. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.484
    Мојот сон мислам дека никогаш нема да успеам да го објаснам како што беше.
    Сонував како имам змија на балкон во положба на прачка и една која се движи кон собата на сестра ми влезена до пола и спиеше мислам. Не беа месести туку како од камен, а сепак живи.
    После сонував дека мајка ми нарачала 1000 и не знам колку жаби и со воздушно летало ги фрлале преку прозор кај мене во соба (сум го затворила прозорот по кратко време), па после кај моите во соба (собите се една до друга) ама тој прозор не сум можела да го затворам бидејќи бил гумен. :D

Знаев дека сонувам глупости во глобала ама ова..

16. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    сонував дека со другарками сме биле во некоја спортска сала каде што имаше некој си натпревари е сега ан последниов натпревар во пар бевме јас и таа и требаше да се фатиме за рака и да се вртиме само што проблемот беше што неа и се потеа ненормално рацете(и во стварност и се потат рацете)и таа ми вика грозно ти е и јас само и реков досега ти имам кажано 4213432 пати дека не ми е грозно и почнавме а и девте знаевме дека нема да победиме поради поттна на рацете 2 пати и се лизнаа и јас се потрудив да и ги фатам поцврсто и успеав но не и третиот пат и исто време заврши и времето...тоа е мојот сон... и што значи

и anneyy сонот ти значи помирување (со некого или нешто) :)

На anneyy му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Stam

Stam Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    175
    Леле, истово го сонував :worried: :worried: :worried:

18. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Пред некоја вечер сонував еден страшен сон ама уште ми е пред очи па затоа сакам да прашам што значи.
    Беше ноќе и јас што и да сум отворила фиока,врата....се ми излегувало некоја страшна сенка.Паметам ја отворив надворшната врата бидејки сум чекала некого и на скалата ми се појави еден страшен машки лик, обликот на телото ми беше машки но цел беше како некоја страшна виолетова сенка :(

19. Amellia

Amellia Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    29
    Имаш душманка која пробува да и попречи или на сестрати во животот. жаби значат нова љубов што мозе да дојде наеднаш во твојот живот или паки со големи чекори ке освоиш некој успех.

20. Amellia

Amellia Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    29
    Имаш некој работи за себе што усште не си силна да ги покажиш, се криеш од некои работи бидејки ти е страв