Пред 2-3 дена,татко ми се разбудил среде ноќ бидејќи слушнал плачење,јас сум плачела во сон. Не се сеќавам на ништо,не се сеќавам ни што сум сонувала..Може ли тоа да значи нешто,без разлика што сум сонувала?
Сонував дека моето ланче со приврзок кои ги носам,а ми се подарок од свадбата сум му ги дала на мало девојче да ги носи и тоа ги ставило на вратот. Значење?
Луѓе сонував како ми паднал горниот преден заб,но ми бил малку расипан и јас сум го пипнала со прст и тој паднал...сум се видела на огледало како на тоа место нема заб и сум го покажала на мајка ми,што значи ова??
http://www.dreammoods.com/dreamdictionary/ На англиски е...ама има детално објаснување за секакви соништа.
...смрт во семејството.... и не му ја мисли мн ако треба да се деси нешто ќе се деси и со сонов и без него
сонував како на мувачот сум му шепнала на уво "љубов моја" а иначе на јаве се договоривме без заљубување
леле а мајка ми сега ми раскажа сонувала како ја брка некој бик и плачела во сон....има тука некоја поврзаност?
dali nekoj znae kakvo znacenje ima da sonuvas kako nekoja tvoja bliska osoba koja nema bebe dolgo dolgo vreme (vo realnost) na son posvojuva preubavo bebence???? [mod-kirilica:151p4ycb][/mod-kirilica:151p4ycb]
дали знае некој какво значење има да сонуваш како некоја твоја блиска особа која во реалноста нема долго време бебенце на сон сонуваш како таа посвоила слатко мало бебенце????
Јас ноќеска сонував како дечко ми бил претворен во куче, златен ретривер.. и сум го гушкала и не се сеќавам дали сум се радувала или сум плачела битно си ја облекол блузата во која бил претходно и така шеташе.. со неа.
Сонував дека сум бремена и после тоа нормално се породив ама се породив дома И знам дека во сонов се туфкав дека нема да можам да завршам факултет дека ќе треба деца да чувам . Само незнам дали беше машко или женско
Сонував дека сум на сред езеро, беше водата матна, и не можев да пливам за да дојдам на копно. Да не значи ова нешто? А околу мене луѓето си пливаа. Спојлер да не е недостаток на пливачки вештини работава (се зафркавам, знам да пливам)