сонував како сум се возела во автобус до мене седеше едно мало дете..зборувавме нешто,бевме така насмеани..но на излгуване ме погледна толку страшно,злобно,цинички,луто(како вампир) и сето тоа преку насмевка! ..
Синоќа сонував како сум на брегот на Охридско Езеро кај пристаништето Излегов на површината до половина и зедов неколку камења од брегот и ги вратив во водата. Подоцна сонував и друг сон како си ставам минерална пудра на лицето.... Некоја идеја што може да значат овие два сона? Bube.Feminka пиши кога ќе можеш Love you girls !
Сонував шпорет оној бел на дрва што е, и како до него има дрва и ја отварам ги местам дрвата внатре, и ставам уште едно и затворам. Што би можело да значи тоа?
јас па сонував дека со сегашниот дечко сме расинале, тој беше со друга девојка а и јас имав девојка, случајно се сретнавме тој стоеше со девојката а јас бев фатена за рака со девојката, и дечкото ( во сонот бивши ) ми упати еден остар поглед мислам дека со поглед ке ме убиеше. Ај ако некој знае што значи нека одгатне
Сум била на море и одеднаш почнало да идат големи бранови , а јас мирно сум седела и сум собирала школки од кои што некои од нив биле скршени ....Што би можело да значи?? Благодарам одднапредд
Апсолутно не ми е јасно што ти значи сонот . Испаѓа дечко ти бил позагрижен за тебе него ти за него, да не имаш некоја другарка на која е он љубоморан и со која се дружиш почесто? Ова онака прашувам може да нема врска. Исто ова со раскинувањето може двојно да се сфати. Некогаш соновите се тумачат обратно од тоа што ќе се случи (значи може врска да нема со раскинување туку да ти покаже одреден конфликт што ќе се случи во иднина) а може и да ти е предвидување од иднина дека стварно ќе раскинете ама и во двата случаја е женска личност во прашање. А може е само твој страв од раскинување кој ти се рефлектира во подсвест . Да не те плашам, ова само онака нафрлам и може со реално раскинување да нема врска, ти размисли за се ова, дали сте имале конфликт или недоразбирање во последно време, дали ти приговарал за некоја другарка, мораш сама да откриеш. Сори, ама повеќе не ми текнува што би можело да биде
Езеро и камења значи дека имаш многу маки и ке пробаш да ги разрешиш но ке се одкажеш. А тоа што си редела минерална пудра значи дека пробуваш некоја грешка да ја скриеш што ја имаш направено.
Се чувствуваш тажна и пробуваш да ги скриеш емоциите но наеднаш све ке излезе на површина, конечно ке ги искажеш своите чувства. Ке пробаш да се чуваш од нешто да не те провреди но сепак малку ке успее али ништо страшно не е.
значи сонов го имам сонувано едно 3-4тири пати и ме фаќа страв бремена сум од мојот бивши со кој немам контакт а ни он не знае само знам дека е од него бебето, потоа станувам и бебето е до мене и плаче, собата ми е ужас и морам да го пресоблечам, и јас плачам се нервирам, ме фаќа паника. и после се префрлам на др место со две другарки кои ми даваат совети за тоа а како и да се свртам тие се менуваат, секој следен пат кога ќе им се свртам ти е се други две :/ потоа се сретнувам со моите и тие ми кажуваат дека државата средила бебето да ми го дадат на посвојување и јас не престанувам да плачам.. бидејќи решена бев со сонот да го чувам оти го засакав помош!
Што значи да сонуваш како испраќаш некој(дечко ми) на работа во странство Спојлер а тој веќе е таму ?
убав ти е сонот прочитав дека да сонуваш да си бремена е ти се остварува желбата... и солзите се радост... женско дете е ѓавол а машко е ангел и највероватно твоиве сакаат да те отргнат од тоа а ти нејќеш(мое толкување)
Бременост во сон значи некоја тежина, а дете ако било машко убаво ако е женско не чини, а тоа што плачеш во сонот значи олеснување бидејќи детето требало да го згрижат тоа значи ќе се ослободиш од некоја грижа или тежината што ја носи бременоста во сон. Ништо страшно тоа што го мислиш и го сонуваш не е лош сонот
Мммм гледам Love23 ни е тука Вака, синока сонував една куќа, била цела речиси разрушена, дворот и бил несреден, ѕитчињата од оградата биле разрушени, а всушност тоа е куќата одма до мојата, на комшиите кои одамна не живеат таму, и стварно е по малце во таква состојба. Дали има значење сонот или само ми текнало на нејзе. Фала
Што значи да сонуваш дека настинуваш? И ми било страв, леле кај баш сега се разболев, само што оздравев како ќе им кажам на моиве, ај ќе си земам далерон да ми биде подобро. Ах, тој далерон.
Мила куќата што си ја сонувала е на твоите комшии нешто на нив може да им се случи неубаво или да имаат некоја грижа, ти само може да слушнеш што е тоа што им се случило ништо друго не се секирај
а бе дан знајте што е да сонуваш жена со влакна на лицето како брада како мајка ми да била ко и некоја друга и си зборуваја еве и јас имам влакна им велев јас ами што не ги скубате ? - ам ми е мака стално да ги кубиме убо ни е вака ... аман интересен сон ај коментер ве молам !
Влакна по телото во сон значат некоја грижа или мака ќе има мајкати, не мора да значи дека мајкати ќе има бидејќи не си сигурна дали во сонот била она, но нека внимава!
ам вистина излезе пак еден стар семеен проблем одвреме навреме што излегуват и само пепелца што му се стават дури не пукнит како вулкан и појке од тој проблем сите да изгориме !!!