Да не подречам,ама вечерва имав расплет на репетативен сон! Добро е,добро е... ми олесна.Вечерва се спремам за друго продолжение!
Сонував како со вереникот водиме љубов во дневната на моите родители, и кога требало да сврши, во собата цела насмеана влегла мојата баба која е почината и ми покажувала со прст да одиме надвор да видиме нешто убаво што ке не израдува но незнам што беше тоа. Почуствував срам и страв во исто време .
Сонував дека сум пливала во матна, валкана вода.. сум пливала лесно ,брзо, другите ми велеле браво дека така сум пливала, а од водата ми се гадеше..кафејаав со лисја цела гадна беше..
Девојки цела вечер ме мачеа лоши сонови. Прво сонував дека двајца сакале да ме силуват во мојата куќа но некако сум избегала,па откако излегов куќата експлодирала а внатре биле и моите родители,па од нашата куќа изгореле сите куќи во маалото. После пак сонував како бегам од група лоши деца и цело време исплашена трчев во сонот па се најдов во една планина.. Што би значеле соновите?
Сонував како едно девојче ми даде 2 метални парички да ги дадам на дечко ми. Убаво памтам дека на паричките го имаше бројот 10 и така си десетката свртени ми ги покажа. Што би можело да значи?
Во наредниот период ти следат тешкотии, а веројатно посакуваш нешто во моментов но треба повеќе да се трудиш за да го добиеш. Ке имаш некаква загуба заради силувањето а тоа што си бегала грижи и тешкотии. Но потоа ке те следи пријатно изненадување и успех а пожарот колку бил поголем и посветол толку поголема ке ти е среќата. А планината значи дека ке стекнеш углед за почитување.
Што значи кога го сонуваш дечко ти како те вара пред твои очи и тоа пијан и после ти се правда. Значи сонот ми беше премногу реален, се разбудив плачејќи, мислев навистина се десило.
Мојата другарка птеходно сонуваше како раѓа девојче и паѓа во кома,но сега пак и се повторува сонот,само што овој пат детето го дои.Во соновник доење значи мажачка,но зошто баш девојче и се раѓа ?Некое толкување ако може?
sonuvav kako idam vo zlatara si kupiv zlatna belezica, i ja i sestra mi no mene mi bese nekako mnogu plockavesta koga si dojdov doma a inace bese golema no plockavesta se vrativ, ja zameniv za druga pomalecka belezica i za istite pari si zemav i zlaten prsten? moze nekoe tolkuvanje?
Сонував дека сум го изневерила дечко ми со дечкото на мојата другарка...леле колку ми беше тешко после тоа, во сонот се мачевЧ како ќе му кажам? зошто го наравив тоа?.... абе кошмари, толку се измачив во сонот, што дури тешко ми беше и кога станав. знае некој неверство што значи?
Што значи да сонуваш некој како носи виолетова маица на него,бившиот дечко сум го сонувала така.Барав секаде што значи оваа боја ама немаше нигде значење.Знае некој од вас феминки?