Леле сонував дека сум убиец. И в рака сум држела два пиштоли, и добро сум ракувала со нив . Ту! Заѕвоне алармот за станување, и не успеав тие да ги убијам .
според мое мислење ти на некого си кивна и бесна, бесот те тера да повредиш некого, но нешто на крај ќе те спречи во тоа, секако за твое добро. бебињата обично ги поврзуваат со непријатности, проблеми, особено машки, некаде ги толкуваат како нов почеток. Кога сум сонувала бебиња се случувало да доживеам непријатности на јаве, но не и секогаш.
Јас сонував дека имам дете машко, и откако се родило првите 3 дена јас сум спиела, а тоа било кај од татко ми брат, тие го чувале. Откако станав отидов да си го земам, и пројде еден ден сеуште не ми го даваа. После на крај мислам дека успеав да го земам и излегов на улица. Ама во меѓувреме како 2 сонови да ми се мешаа... И да напоменам, гледав вчера филмови во кои имаше бебиња и трудни жени па сега неам појма што беше ова..?
машко дете е гавол,тоа што не ти го давале твоите ке се спасиш од некоја ситуација,сонот на добро ти излегол
пред некоја неколку дена нели сонував машко бебе, ама само нон стоп го гледав во сонот, немав поим ни чиво е - ништо а синоќа сонував како сум била трудна и сум добила ќерка ,кога ми кажале дека е ќерка јас сум рекла сигурни сте дека не е син(тажна сум била), и кога ми ја пружиле ќерката многу сум се усреќила кога сум ја земала во раце и кога сум видела колку е слатка. И ај сеа што значи ова, обично ги толкувам соновиве ама ова не да не ми е јасно.
Сонував црно куче збеснато, сакаше да ме касне, и јас немав кај да одам, и ми го касна џакетот, никако не сакаше да се пушти. Едвај се ослободив, пак не успеа мене да ме касне, пак на џакетот се закачи. Ама многу беше бесно, а мало
sonuvav drvored od zimzeleni drva znae nekoj sto znaci ova i sonuvav kako se gledam vo ogledalo i na mestoto kade sto imam vekje eden zab mi raste uste eden znaci 2 zaba na edno isto mesto sto znaci ova znae nekoj? odnapred sum vi blagodarna
дечки дали може некој да ми каже што значи да сонуваш прстенот што го имам добиено подарок од бившиот го однесов на златар го извадив и го ставив да го мерам колку вреди ми рекоа дека малку вреди и не го дадов си го вратив на прстот што го носам и си излегов од златарата што ли значи сонов помош
самиот симбол на прстенот значи свадба,а бидејќи ти е прстен од бившиот дечко има некаква поврзаност за него (можеби он ќе се жени) ти кажувам од 2 лични сона кога сум сонувала прстени поврзани со одредени лично навистина после тоа се земале.
сонував како седам и разгледувам слики на апарат, а до мене телевизорот кој беше гласно пуштен...и по некое време слушам како мајка ми со плач ме довикува од другата соба, ама мислев дека ми се причинува па продолжив да ги гледам сликите, по некое време пак и сватив дека мајка ми плаче во другата соба, станав исплашена и набрзина отидов во другата соба, патем поминав покрај улазната врата која беше ширум отворена, а надвор во зградата темница, немаше светло уклучено, се уплашив и се упатив во собата од кај што ја слушнав мајка ми како плаче и ме довикува и на вратата ме пресретна човек со нож во рацете и го заби во мојот грб, не осетив болка, но неможев ни да се одбранам, немав сили да се одбранам.Што би можело ова да значИ?
убиец - симбол на продолжен живот (ова се однесува за тебе) плачот на мајка ти за тебе ќе значи тажна веста, а она ќе биде среќна во наредниот период темница-болест тоа што ножот ти бил забоден - жалост
Сонувам како во сон спијам и врз мене рој глувци (стаорци)ако има некој претстава сто мозе да знаци нека писе