Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Леле сонував дека сум убиец. И в рака сум држела два пиштоли, и добро сум ракувала со нив :lol: .
    Ту! Заѕвоне алармот за станување, и не успеав тие да ги убијам :devil: .

На Butterfly15 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    според мое мислење ти на некого си кивна и бесна, бесот те тера да повредиш некого, но нешто на крај ќе те спречи во тоа, секако за твое добро.

бебињата обично ги поврзуваат со непријатности, проблеми, особено машки, некаде ги толкуваат како нов почеток.

Кога сум сонувала бебиња се случувало да доживеам непријатности на јаве, но не и секогаш.

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. t.w.e.e.t.y

t.w.e.e.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    617
    голема опасност :!:

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Јас сонував дека имам дете машко, и откако се родило првите 3 дена јас сум спиела, а тоа било кај од татко ми брат, тие го чувале. Откако станав отидов да си го земам, и пројде еден ден сеуште не ми го даваа. После на крај мислам дека успеав да го земам и излегов на улица. Ама во меѓувреме како 2 сонови да ми се мешаа... :|
    И да напоменам, гледав вчера филмови во кои имаше бебиња и трудни жени :lol: па сега неам појма што беше ова..?

5. t.w.e.e.t.y

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    617
    ќе ти се исполни желба :)

На Emma89 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    машко дете е гавол,тоа што не ти го давале твоите ке се спасиш од некоја ситуација,сонот на добро ти излегол :)

На Emma89 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    пред некоја неколку дена нели сонував машко бебе, ама само нон стоп го гледав во сонот, немав поим ни чиво е - ништо
    а синоќа сонував како сум била трудна и сум добила ќерка ,кога ми кажале дека е ќерка јас сум рекла сигурни сте дека не е син(тажна сум била), и кога ми ја пружиле ќерката многу сум се усреќила кога сум ја земала во раце и кога сум видела колку е слатка.
    И ај сеа што значи ова, обично ги толкувам соновиве ама ова не да не ми е јасно.

8. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Сонував црно куче збеснато, сакаше да ме касне, и јас немав кај да одам, и ми го касна џакетот, никако не сакаше да се пушти. Едвај се ослободив, пак не успеа мене да ме касне, пак на џакетот се закачи. Ама многу беше бесно, а мало :worried:

9. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    си имала некоја тежина,тежината ке ти се тргне,и ке бидеш за нешто срекна,женско бебе е срека :)

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    црно куче има симбол на лажно пријателство, и бесно куче - грижи

На Fearless му/ѝ се допаѓа ова.
  11. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    СОНУВАВ КАКО СЕ ДАВАM ВО MОPЕ,ВОДАTА БЕШЕ ТЕMНА И ЛАДНА!

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    давење значи несреќа , темна вода - зло, ладна - радост

13. husaric

husaric Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    7
    sonuvav drvored od zimzeleni drva :) znae nekoj sto znaci ova i sonuvav kako se gledam vo ogledalo i na mestoto kade sto imam vekje eden zab mi raste uste eden znaci 2 zaba na edno isto mesto sto znaci ova znae nekoj? odnapred sum vi blagodarna :*

14. t.w.e.e.t.y

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    617
    ќе добиеш помош од одговорно лице :)

На husaric му/ѝ се допаѓа ова.
  15. dete22

dete22 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    3
    дечки дали може некој да ми каже што значи да сонуваш прстенот што го имам добиено подарок од бившиот го однесов на златар го извадив и го ставив да го мерам колку вреди ми рекоа дека малку вреди и не го дадов си го вратив на прстот што го носам и си излегов од златарата што ли значи сонов помош :^)

16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    самиот симбол на прстенот значи свадба,а бидејќи ти е прстен од бившиот дечко има некаква поврзаност за него (можеби он ќе се жени)
    ти кажувам од 2 лични сона кога сум сонувала прстени поврзани со одредени лично навистина после тоа се земале.

17. dete22

dete22 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    3
    оф оф оф

18. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    сонував како седам и разгледувам слики на апарат, а до мене телевизорот кој беше гласно пуштен...и по некое време слушам како мајка ми со плач ме довикува од другата соба, ама мислев дека ми се причинува па продолжив да ги гледам сликите, по некое време пак и сватив дека мајка ми плаче во другата соба, станав исплашена и набрзина отидов во другата соба, патем поминав покрај улазната врата која беше ширум отворена, а надвор во зградата темница, немаше светло уклучено, се уплашив и се упатив во собата од кај што ја слушнав мајка ми како плаче и ме довикува и на вратата ме пресретна човек со нож во рацете и го заби во мојот грб, не осетив болка, но неможев ни да се одбранам, немав сили да се одбранам.Што би можело ова да значИ?

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    убиец - симбол на продолжен живот (ова се однесува за тебе)
    плачот на мајка ти за тебе ќе значи тажна веста, а она ќе биде среќна во наредниот период
    темница-болест
    тоа што ножот ти бил забоден - жалост

20. slim

slim Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    8
    Сонувам како во сон спијам и врз мене рој глувци (стаорци)ако има некој претстава сто мозе да знаци нека писе