Веќе неколку пати ми се има случено на сон да го гушкам мојот починат дедо, и вчера истото ми се случи и ми рече да пијам пиво... дали има некакво значење овој сон ???
Тоа значи долг живот и протекција од страна на дедоти. Написе чаша пиво ама пред да се напиеш речи за душа од дедо
Сонував дека се туркам на рака со "свекрва ми" и дека сум ја победила и на лева и на десна. Најчудно на сонов ми беше тоа што женава напинаше со сета сила ,а не се осеќаше дека дава отпор ,многу беше млитава ,ко без коски. Се пресмеав ко станав ,уште свеж ми беше сонов Ќе се најде ли некој толкувач да ми кажи збор два околу значењето на сонов? Ај ,anyone ,многу ме интересира!
Многу често сонувам како пливам, во море,езеро, базент знае ли некој што знаци овај сон, исто така и често се сонувам на непознати места кој што никогаш не сум ги видела во животот...И сонувам пари кој знае што значи ова... Ви благодарам
Сонував прстен, во кутија со мајка ми и јас го видов прстенов беше со камче ама мал беше и како што идев да го ставам на мсто во продавницата ми падна на таа долната полица ,не го зедов тој видов еден како за моја големина и таман да го земам ме разбуди мајка ми..Некој да каже што како значи... Фала
Sonuvav kako gorat cetiri sveki. Jas stoev pred nekoja crkva. Mnogu nalikuvase na crkvata Sv.Petar vo Vatikan.Sto ke da e ova?
Значи дека ќе живее уште долго (што велат стари - че му умрела смртта ). Не грижи се ,нема ништо страшно
Го сонував кучето што го имав како демек се окучило и имало многу малецки кученца. Ама сме се чуделе сите како машко куче окучило кученца. И кученцата не лежеа покрај него, туку како да беа расфрлени натака навака и јас ги собирав до него ги ставав. Неколку умреле а само три мислам преживеале и сме ги чувале дома до каминот на топло за да се опорават. И на крај на сонот бев клекната до нив, го галев едното и се разбудив.