aко не си мажена - ќе се мажиш (или некој од блиското семејство) ако си мажена - долг и среќен живот со партнерот (сопругот)
Сонував дека ми ѕвонел некој на врата и отварам и стои некој непознат човек а позади него на скалите имаше потпрено големо огледало Ми дојде многу јеив сонов искрено се разбудив и после сум заспала пак и сонував дека сум си ја офарбала косата ама не ми фатила бојата и цела шарена бев во косата плава розева кафена ...
Сонував дека на другарка ми Киттен и се слошува во движење по некоја уличка. И љубово и братучед ми трчаат да и помогнат, ама во тој момент глутница кучиња ги напаѓаат, и ти се борат, ама енормно беа агресивни.. и се разбудив.. ух ретко сонувам, а кога сонувам се нешто непријтано.
Патување- те чека важна работа, полна со неизвесност (ако по копно патуваш, се однесува лично за тебе, ако е по вода/воздух тогаш се однесува за елото семејство)
лук ако сонувате дека јадете лук значи дека сте личност што повеке размислува со главата отколку со срцето,личност која бара безбедност околку лубовта... леб ги прикажува потребите во животот,исто така може да значи дека морате да се потрудите да го добиете тоа што го сакате пакување значи дека ке ти се случат големи промени,ги ставаш сите тежини,непријатности зад себе,исто така пакување значи дека ја пакуваш тежината која ти тежи Oва е превземено од мојов соновник,на кој многу му верувам
Mесо дека си се спознаваш себеси подобро,си ги знаеш своите способности и вредности и и веруваш во својата интуиција благо сензуалност,желба за нешто забрането,посакуваш нешто забрането