Што значи да сонуваш дека си бремена? Спојлер (Се извинувам, сигурно е повеќе пати поставено прашањето ама 290 страни се.. )
На два пати веќе како сонувам ист сон. Ќерка ми трча бега, и јас по нејзе плачам и трчам, она пропаѓа во вода и се дави, рипам по нејзе ја фатив и се разбудив..[/quote] Солзите се радост. ако пливаш - ќе се извадиш од тешка ситуација. СПАСИТЕЛ ти да бидеш - ќе имаш среќа, друг да те спасува - ќе избегнеш некоја опасност. Убав сон не е лошо, само те мачи подсвеста
бегање - грижи и тешкотии (за ќерка ти) скокање во вода-прогонување НО твоето трчање и самото тоа што си ја фатила значи - совладување на тешкотиите и пречките плачење- голема среќа
Љубам,не се разбирам многу,ама мене некако ми изгледа како да се плашиш да не ја изгубиш или нешто така
Многу испомешан сон сонував ноќеска. Не се ни сеќавам на се, но се чуствував многу лошо. Во дел од сонот во рака држев бебе (беше колку малиот прст... и помало) и немарно го спуштив на некој зелен лист. Во истиот момент осетив грижа и го поднаместив, а мајка ми ми вика - џабе се трудиш, остави. Незнам што се случи понатака. Се разбудив кога во сонот се скрши чаша. Што ли значи сето ова? Sanjali ste: ČAŠA (CASA) - razbijena Tumačenje: Znači veliku nevolju. Sanjali ste: BEBA - mala, rođena, na grudima Tumačenje: Ynači da ste svesni da je sve do sada bio kompromis. Sanjali ste: BEBA - tuđa Tumačenje: Još se nadate da će se nesporazumi rešiti. Sanjali ste: BEBA - izgubIjena Tumačenje: Iznenadna radost i preokret. Ова го најдов
Sanjali ste: TRUDNICU - sanjati svoju trudnoću Tumačenje: Ostvarenje davnašnje želje uneće radost u vaše srce.
Sanjali ste: PLAKATI Tumačenje: Vaše nespokojstvo je bezrazložno — dolaze vedriji dani. Sanjali ste: PLAKATI - videti drugog da plače Tumačenje: Budite taktičniji prema prijateljima.
Сонував како сум нашла два црвени прстени, многу ми се допаднале, ги земав од земјата и ги ставив на рака. После се разбудив. Што значи?
Бременост најдов повеке објаснувања значи дека имаш огромна тежина,kоја ке мачи -Да сонувате дека сте бремена симболизира еден аспект од вашиот живот каде што вашиот живот се развива во подобра ситуација,ова може да значи дека преставува дека се рага нова идеа,насока,проект илои ваша огромна желба. -Mоже да ги прикажува вашите симптоми на бременост преку сонот,можно е да сте бремена (ова последново ми беше малку необјасниво,ама го споделив) Прстени значи дека те очекува успешна врска(ова кај сите соно-гледачи ми излезе на мобилен) -Mоже да знали дека ве очекува веридба,свадба
Енца,да не си бремена или планираш во скоро такво нешто?! Така се вртат работите. Ако не свесно,потсвесно размислуваш за семејство,твое семејство.
Лилитко, ме утепа Има симптоми, има, а нејќев баш сега леле, значи готово, тоа ќе да е... Да фаќам патот на проверка.....аууууууу где ме наџе баш сад
Девојки сонував како дечко ми дава свршенички прстен и ми го става на раката, и се веривме. Прстенот е баш таков веренички, убав, дури се сеќавам како си го гледав на прстенот на левата рака до помалиот прст. Пишав дека не верувам, ама ме копка, ме глода.
Сонував како си го организирав мојот роденден (кој иначе е во јули ).Се сеќавам дека канев некои луѓе во сонот и дека не беа сигурни дали ќе дојдат...
Јас ти стискам палци да е онака како што сакаш,ама ете потсвесно си се спремаш или веќе си спремна,ама негираш! Ај мор нек се угоде,шо да е,убаво е како и да го вртиш! Чекаме новини у двата случаи да знаеш!
Јас сонував една девојка која е мажена и уште малку треба да се породи. Го сонував нејзиното бебе кое инаку е девојче, јас го сонував како машко. Одевме со други другарки кои не ја познаваат неа да и честитаме. Јас сум украла прстен од кај нив и прстенот сум му го дала на бебето, му гоставив на рачето, а бебето имаше на секое прсте прстен. Потоа, кога виде девојката дека сме и украдиле прстен, другарка ми и рече јас им реков да го украдат прстенот и да му го стават на бебето така треба. И се реши проблемот. Потоа кога и змаинавме од кај нив сите прстени беа на моите раце. Ако можи некој да ми кажи што значи сонот ? Знам дека не е убаво прстени да се сонуваат, така ми имаат кажано, можеби грешам.