Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.049
    Допаѓања:
    81.435
    Ваљда ќе ти се исполни некоја желба во врска со љубовта, меѓутоа ќе претрпиш одредена загуба. :)

2. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.721
    Допаѓања:
    253.597
    Не е мој сонот на сестра ми е, она го сонувала како јас да сум родила, ама мислам дека значењето е за самата неа, она е тинејџер и мислам дека има љубовни проблеми, па ете и :D

3. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Да сонуваш детенце како се смее малечко беше бебе што значи знае некој?

4. priti

priti Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    83
    Не е убаво бебе да сонуваш, ѓавол значи. Уште помалце како се смее. Ќе имаш неприлика, варди се. Мене ми се случи така порано :(

Јас сега сонував како сум одела на школо а завршив пред три години и по пат имажше лавови, си се шетаа низ цел град и сите луѓе беа испаничени ама од страв не правеа ништо и само гледаа да ги одминат. Исто и јас. Што може ова да биде? :sweat:

5. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Знае ли некој да ми одговори на соновиве? :sweat: :( :(

6. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Пред некоја вечер ја сонував баба ми покојна. Си дојде дома, заедно со дедо ми, мајка ми и татко ми. Јас во сонот се расплакав кога ја видов. Не ми зборна ништо, само тоа беше. И ги отворив очите.

7. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Како се гушкам со непозната девојка?!

8. skorpija123

skorpija123 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    699
    Допаѓања:
    2.624
    Да сонуваш, мртов човек а исто и да плачиш е убаво...така да сонот не е ништо страшно :D

На LittleDevil му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Јас сонував како сум со дечко ми на едно за мене многу мило место,на планина, и многу се гушкавме во сонот, ептен ми беше убаво, и другарка ми беше тука многу се смеевме, јас постојано се шетав од куќа во куќа, ама некако се се враќав назад на местово, и потоа видов глушец и многу се уплашив, но мајка ми дојде и ми рече дека тоа било армадило(од кај ми текнало армадило да сонувам и јас не знам), и дечко ми после ме тешеше.

Исто така многу често сонувам едно место, има вода како езерце како баричка, матна е, и постојано ми е страв да не паднам во водата, а пред некое време сонував па како сум пливала и многу била бистра водата, многу ми беше убаво, ама за малку струјата ќе ме однесеше и никој не ми помогна да ме задржи (инаку пливав со мајка ми и сестра ми).

Некој да протолкува од прилика?

10. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Сонував како сум отишла во продавница кај мене тука и таму биле две комшики ( сестри се и двете имаат бебиња женски ) и како бебињава такви се смееле се радувале кога ме виделе и трчкале такви весели околу мене ...
    Знае некој да ми го протумачи сонов шо значи ? :)

11. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Девојки ајде ве молам некоја ако знае да ми каже што значи сонов прилично се уплашив коа станав..

Ја сонував мајка ми, си дојдов дома таа плачеше ми рече да седнам да ми каже нешто се тресеше жената. И велев ајде кажи побрзо.. До неа ги имаше двата телефони бежичните и тие постојано ѕвонеа. Ми рече Ани веќе некое време се јавува некоја жена и ми вели : Свекрво како си и злобно се смее.. Многу се плашам ми рече мајка ми.. Потоа повторно ѕвонеше телефонот, реков дај јас ќе се јавам.. Се јавив реков ало кој е таму, таа рече снао ти ли си и повторно злобно се смееше, потоа јас колку што ме држи глас почнав да се дерам по телефон, не се јавувај повеќе, ќе те пријавам, ненормална едно друго, се сум изнакажала и спуштив слушалка. Таа повторно ѕвонеше не не оставаше на мира и само и реков на мајка ми мамо ајде да одиме да го смениме бројот и се разбудив, срцето 100000 на саат ми чукаше...

Знае ли некој, ве молам??? :worried: :worried: :sweat:

12. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    нешто во минатото што ви се ллучило лошо некоја вест која не сте ја слушнале или некоја лоша работа кеја одстраните од грб ,ако сонот изгледа како лош ама не е,плачењето на мајкати значи дека ке се израдува за нешто,злобната жена на телефонот е неприликата која ви се случила,а затворачето на телефонот и викањето е справување со неприликата . менувањето на нов број нова шанса :) позз

13. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Што значи да сониш како се караш со некого на сон? :D

14. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.259
    Допаѓања:
    43.838
    Вчерашниот сон - комплетен трип.
    Сонував торнадо под вода, и во него јас, сестра ми, две три колешки и уште некоја женка, како си се фотографираме под вода.
    И мене сестра ми ми вика, направи фацка некоја, да биде поинтересно. И јас погодете што направив? Спојка ооом со рацете, демек медитирам под вода. Свашта.

Арно што не се разбудив водена, да не речам помочана :rofl:

Ма да знам дека многу вода во сон е симбол за женственост, плодност и слични такви мекнеачки работи.

15. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    134
    Девојки, ајде ве молам ако можете кажете ми што значи сонот:
    Го сонував дедо ми кој е починат како дојде дома и јас го гушкам и бакнувам (синока го сонував).
    дали знаете што би можело да значи

16. Koneko144

Koneko144 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    2
    dechki mi imaat kazhano deka da sonuvash zmii e mnogu losho..
    utrovo sonuvav kako mi polzeshe edna mala zmija celo vreme po podot a jas bev kachena na krevet i ja gledav... a posle taa ischezna i izleze golema debela zmija so drech boi.. i kako shto polzeshe se potkrena me pogledna i prodolzhi...

shto bi bilo toa... :/

17. t.w.e.e.t.y

t.w.e.e.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    617
    озборување

18. priti

priti Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    83
    Знае некој што значат лавови?

19. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968

ЛАВ

ќе бидеш во елитно друштво, ако те гони лав - внимавај на рабо-тата, ако убиеш лав - ќе имаш работа со законот, лав во ка-фез - не очекувај помош од други.

20. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Ако знае некој да ми каже што значи машки џемпер да видиш на сон?