Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. Amellia

Amellia Истакнат член

Ке имаш шанса на избор во нешто но биди многу внимателна што ке избериш

2. Amellia

Amellia Истакнат член

Ке те лажи

3. Amellia

Amellia Истакнат член

Некоја среќа ке дојде кај тебе можеби со некоја личност на С.

4. Amellia

Amellia Истакнат член

Многу лажни пријатели околу тебе и може да бидеш навистина повредена од некоја што не ти е толку блиска, но сепак ке имаш помош од еден пријател

5. ana1235

ana1235 Истакнат член

што значи да го сонуваш своето лице од едната стр цели со акни крупни а др стр чиста,и мн сум се испаничила во сонот ?

6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

внимавај, има лицемерни луѓе кои сакаат да ти наштетат

7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Како сум била во публика на кејот и сум гледала како го фрлаат крстот. И бидејќи водата била до колена, и пониско, попот рекол сите натпреварувачи да застанат во вода и кога ќе го фрли кој ќе го фати трчајќи тој-бидејќи немало доволно вода за пливање,барем вака стапнати ќе бидат во вода.Попот го фрла крстот на двајца од рака им се одбива како топка, дува силен ветер и мене во публика во раце ми паѓа крстот, и тука се разбудив возбудена,препотена.
    Луѓе нити сум мислела и зборела вчера за водици, за да е психа да речеш сум сонувала ради тоа.
    Претпоставувам дека е некое убаво значење,затоа денес обавезно ќе одам во Црква, свеќа ќе си запалам.
    Дали некоја од вас имала ваков сличен сон? :) Многу сум возбудена :angel: немате поим колку беше реален сонот, леле среќна сум како навистина да сум го фатила крстот,таква топлина и радост чувствувам. :) :) :)
    и ќе си купам бинго и грепки ќе си купам :lol:

8. Victorian

Victorian Популарен член

Во последно време сонувам многу чудни сонови и ако знае некој нека ми ги протолкува
    -Сонував дека мајка ми и татко ми се скарале и ќе се разведувале. Мама доаѓа си ги зема работите ама зема и од зимницата (кисели краставички и ајвар :D ). A јас се убив од плачење и и велев на мама да не оди, тогаш почнав многу силно да плачам и се разбудив.
    -Сонував дека разговарам со мајка ми, и таа ми вели дека разговарала со колегите од работа и според некои симптоми што сум ги имала можно е да имам рак. И јас ја прашувам дали е точно и мама ми вели не мора да значи јас почнувам да плачам и да ја гушкам мама. А после нз како се утврди дека јас имам рак и мама разговара со докторот за термин за операција ама тој и вели дека оваа недела нема дури наредната. А јас цело време плачев.

9. Adi888

Adi888 Форумски идол

Сонвав еден сон, сме биле на екскурзија, и сум влеегла во некоја многу позната црква, сум палела свеќи и сум се молела, толку беше сонот. :?:

10. Juicy

Juicy Популарен член

Го сонував Мирче по математика. |(
    Ама немам математика сеа 3та и сум се чудела.Истиот страв го имав во сонот како и лани да не ме крене на табла,а јас појма немам и да ми се дере, да ме навредува пред сите.. :lol:

11. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Сонував како држам сито прекриено со црвена марама, што би можело да значи тоа??????

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Имаш некоја работа за која многу се трудиш-но залудно тоа го правиш,нема да го добиеш посакуваното.
    Марама-знак на некоја веселба во скоро време,а тоа што е црвена среќа во љубовта во скоро време.

Кога ќе ги поврзеш овие три работи, очигледно се работи за љубов, не се труди за некоја работа ако гледаш дека не оди, а среќата и веселбата наскоро ќе бидат.

13. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Фала ти многу, се надевам на добро ке биде. :)

14. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

А јас само што сонував како се гледам во огледало и ми пораснала брада секаде по муцката по вратот по градниот кош и тоа зелена. :puke:

15. Cookiemonster

Cookiemonster Истакнат член

Вака значи сонував како сум со другарките мои на некоја забава али забавата била во игротека(каде што се прават родендени) и се било убаво украсено и имало мафини во различни бои и јас цело време не му давав на другите да јадат му ги зимав од раце,и после на друга маса имало роденден на некое помало девојче и поминав и видов дека има хартиена круна и ја зедов и ја скрив под маицата моја и дошла мајка и и ми се раздра!

Знае не кој што значи ова?

16. Grunge

Grunge Истакнат член

Последно што сонував, е како на телефон на некој му објаснувам за Хантингтонова болест и шизофренија.. И за двете иам слушнато од едни од моите главни ликови во сериите ( 13ка од House и Рид од Criminal minds ) ама ме зачуди колку ја уствари знаев многу информации и за двете болести.
    Прво ми беше чудно и си мислев дека сто посто нешто сум измислувала, бидејќи нема шанси да знам толку работи кога не сум се ни заинтересирала да ги прочитам, ама кога видов испадна дека е се точно, до збор..
    И сега дури ги памтам сите тие податоци што ги знаев у сонот..

17. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Еднаш јас ја сонував професорката по хемија и тоа како ме испрашува. Не се сеќавам што ме прашуваше и дали воопшто знаев... :) Но, мислам дека тоа беше од стрес, бидејќи требаше да ја поправам оцената по хемија.

А денес сонував како сум нацртала некој преубав цртеж(што е невозможно-немам ни 1грам талент за цртање). Толку бил добар што со помош на професорката сум учествувала на натпревар на ниво на Европа и сум освоила прво место :o

18. Katojiikutaka

Katojiikutaka Истакнат член

сонував како сум отишла на пазарче..и на една тезга седело некое машко(колку мене) и нешо наеднаш ме гушнал и цел сон сме биле гушнати..и после сме отишле накај центар и сме поминале на црвено и ни искочиле луѓе од колата и ни се дереле. :/

(бтв не го знам детето кое беше)

што значи ?

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Кавгата помеѓу татко ти и мајкати, значи дека ти набрзо ќе се расправаш со нив поради некоја причина.Раводот пак значи, дека таа фаза и период на кавга и лутина брзо ќе помине.
    Плачење...на крајот ќебидеш многу среќа.

Да сонуваш дека си болна од рак, всушност значи добро здравје, а плечењето голема среќа
    И покрај грижите што ги имаш, желбите/целите ќе ти се остварат, покрај тоа ќе најдеш и вистински пријатели кои ќе ти помогнат.
    Неможам да ти го протолкувам сонот бидејќи се две контрасти.
    Оглеало - венчавање
    и брада на девојка- откажување на љубов
    зелена - среќа во иднина
    Се потрудив колку што можам, бидејќи немаш многу конкретни поими:
    Роденден значи дека ќе дочекаш длабока старост
    Тоа што сама си јадела и не си им дозволувала на другите значи здравје
    Крадење круна: ќе паднеш во некое искушение, и ќе се караш со саканата личност

Cookiemonster and Adi888 like this.
  20. Abeja

Abeja Популарен член

Еј а што значи ако сонуваш гомна? Измет? Можеби малце нездраво звучи ама ја сонував вц-шољата од работа полна со гомна и гад ми беше да влезам у вц, а и мијалникот беше со гомна бе :rofl: :rofl: :rofl: :lol: оф леле свашта сонувам и ја :x