лелелел синоќешниот сон е смешки на кире лазаров му купиле правосмукалка од 2810 ден.сум се смеела на сон но цело време овој број ми стоел во главата
Сонував како фатив бидермаер, бев на некоја непозната свадба, го фрлаше невестата бидермаерот и тој заврши во моите раце. Само беше со исушени цвекиња и не баш убав, но мене ми беше мил. Дали некој знае што значи сонот?
Ќе имаш посета од непознати ли,ќе добиеш некое наследство,но можни се напријатности за кои самата ќе бидеш виновна. Останатите 3 девојки (I.Radman,ljubam,meU)ќе ви ги пишам вечер,зошто брзам имам натпревар, позз
Девојки дедо ми почина пред 4 месеци, и сега мајка ми го сонвала како стој облечен во костум пред врата, не рекол ништо, само стоел пред врата?? Шо можи да значи??
Сноуквин дај и мене ако можеш кажи ми што значи сонов? Него,и ноќеска сонував како сестра ми имала соба-плакар,а мојата започнала да се прави,и двете соби (и мојата и на сестра ми) биле лијакови....друго сонував како сум минела низ некои големи цвеќиња,сум внимавала да не ги згазам,а тревата била бела боја и сум рекла: уф ми недостигаше ова газење на тревата....
Go sonvev edno dete so ucit so mene se imame I izmuvano nekolky dena go sonvev so red I vcera pak go sonvev I mi rece ti najmnogu me sakas a nego go sakat moja najdobra drugarka I isto sonvev deka tel mi e skrsen mojt nekoj da mi kazit so znacit
Синоќа сонував сон, две флаши вино, паднаа и се скршија, и виното си се истури, нормално. Е сега кога побарав во соновник, истурено вино е среќа, а скршено шише сиромаштија и болест И сега? Аман ако може некој да протолкува, уплав имам веќе од глупавиве сонови
,,видиш истурено вино те чека долг пат,, (ова го најдов јас) Нормално е трудници да сонуваат све и свашта затоа не им придавај големо значење на соновите.
-за последниов сон: Пријателите те сметаат за личност од доверба,вистинска личност на која можат да и се доверат.Ќе имаш доста среќа во наредниот период, и на истата ќе бидеш доста предпазлива.Наскоро очекувај патување во странство... Ти имам пишано
Во животот ќе добиеш многу шанси, или пак од неколку варианти ќе треба да ја донесеш вистинската одлука,нешто за што може да ти се случи пресврт во животот.Биди претпазлива.Доколку незнаш самта,посоветувај се со пријателите.Со одлуката што ќе ја донесеш,ќе добиш нов почеток и тек на животот.Ќе имаш пречки во живото.Но ќе добиеш и добри вести, тоа што те загрижува реченицата, всушност е добрата вест.
што да ти кажам освен да играш лото и обавезно пиши ги броевите Внимавај на здравјето.Друго значење нема сонот.
Сонував дека требаше да одам на роденден кај една другарка, ама живееше во огромна зграда на изгледа 30ти спрат и мораше со лифт нели.. и се заглави лифтот, и тоа беше цел сон заглавени во лифт со неколку другарки, се додека мене не ми текна - извадив нож, прочепкав нешто на вратата од лифтот и се одглавивме. ?
Нема никакво посебно значење, можеби мајка ти подолг период не била на гробот.Или пак е психата,зошто и самата рече дека умрел пред 4 месеци, сепак е тазе-мал период.Најубаво е да му отидете на гробот. Се зависи какво било твоето чувство, дали ти бил пријатен бакнежот или не.Инаку значењето веќе ти го пишав.
Ќе имаш некои пречки за брзо време, ќе ги надминеш но со помош на пријатели(најверојатно тие, т.е. некоја од нив што била со тебе во лифтот)
Дедо ми е починат пред 10тина месеци. Го сонував пред некоја вечер како седи со неговиот зет од сестра кој е исто така починат, кај нас на тераса. Терасава никогаш не била наменета за седење, секогаш била само за алишта сушење. Но, во сонот таму бил поставен двосед, тие двајца седеле и нешто правеле муабет. Таа тераса гледа право во дворот, а таму доаѓале многу луѓе и гледале горе накај нив. По кратко време дедо ми умрел.
Што значи да сум начекала некоја жена во куќата на дечкото? Си пиеле винце и спиеле заедно . па после сме се се раскостиле од тепање , па на крај двете сме завршиле во затвор Ова го раскажав во кратки црти иначе има огхоогого колку многу
Сонував како носам различни чевли, една на едната и една на другата нога. Некој? Да надополнам, едната беше црна другата крем-бела, и од кога стигнав на местото кај што требаше да стигнам (не се сеќавам каде) приметив дека се различни. И свесна бев во сонов дека сонувам, а потоа и сонував дека сонувам. Ако знае некој да протолкува, нека не се срами