Имаш некоја силна желба,цел...нешто што силно посакуваш даго оствариш, да успееш. Но ќе ти се појави некоја пречка која ќе ти се попрели, но сепак благодарение на другарка ти ќе успееш да го надминеш тоа и ќе бидеш среќна.
сонував како пливам во некоја вода мислам дека беше базент,подоцна откако искочив требаше да идам по некој пат по неки трња некои дрвја некои гранки и да најдам некој пат за нда постигнам некоја цел ама не најдов и не се сеќавам после како заврши сонот а незнам ни што значи
Тоа што си пливала во вода -ќе се извадиш од тешка ситуација. Ако водата била чиста е нешто убаво ако е матна не а тоа што си газела по трње - внимавај имаш непријатности пред врата, ако се убодеш на трн - ќе се изненадиш. Ова за пливањето и трњето од интернет прочитано Еве линк од каде можете да читате што ви значат соновите Спојлер http://tocka.com.mk/sonovnik.php
Грижи и нервози поради некој долг//ветување, но но ќе ти биде исплатено/остварено. Само внимавај да не бидеш искористена.
прв сон: ќе имаш неспокојство втор сон: те чека некоја голема работа, полна со неизвесност, работа која те засега само тебе
Сонував како се наоѓам во заклучена соба, празна без ништо во неа. Сосема сама сум била, значи во собата немало прозорци, само една врата која јас безуспешно се обидував да ја отворам. Се сеќавам дека во сонот плачев... Ве молам некој да ми каже што би значело.
Минатата вечер се сонував во венчаница,една многу убава.Знам дека тоа значи дека ќе се случи нешто лошо или грешам? Ми имаат кажувано дека не е убаво да се сонуваш себеси во венчаница.
Некој друг ако може .. и ако знае? Важно ми е бидејќи ова ми е прв пат каде што сонувам сон околу мојата маана, па многу ми е важно да знам што значи ..
Добро ти кажале токму тоа значи. Нешто ќе се случи, дали конкретно тебе илипак некоја многу лоша вест, како и да е ти ќе бидеш повредена
Ади може да е твојата фантазија или желбата да имаш на јаве секс во тројка поинаку не знам како да го протолкувам Ајде јас да ви кажам сонував како на себе имам многу убав црвен корсет ,многу беше убав како скапоцен,светкав и бил подарок од партнерот.Претхондо сонував како неговата претходна девојка ја сретнав на улица и одела накај него ,ме гледаше и ми се смееше а јас бев многу тажна поради тоа дека таа ми се смее и оди кај него .Ви благодарам однапред .
Некој те изневерува од блиската околина, нешто ќе се разочараш или ќе имаш непријатност. Од друга старана срцето означува среќа, радост, успех во љубовта.
Те чекаат да погрешиш нешто. Внимајвај да не се разочараш и онерасположиш. Но бидејќи си палачела во сонот, а тоа е убаво може да значи дека нема да им го направиш задоволствпото на душманите или ќе ти се случи нешто убаво.
Сонував како сум имала секс со братучед ми..сонот ми беше многу реален..дури кога се разбудив ме фати страв стварно нешо да не било ако може некој да ми каже што знаши тоа?
окрај психата и можноста за тајната длабока желба во тебе ова симболизира дека сакаш да избегаш т.е. да ја смениш моменталната ситуација во која се наоѓаш.