Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. lylaby

lylaby Популарен член

Фала сно квен, мала дигресија:нокеска пак сонував како сум во продавница повторно и повторни цевли овој пат балетанки...ама немаше мн избор зелени знам гледав и немаше многу на рафтот...нови...не ги купив не ги пробував ама ми ве пред очии.Всушност што значи чевли да сонуваш?мн често ги сонувам еве.... :) поздрав и фала на толкување ако имаш сознанија за ова пиши :)

2. Katojiikutaka

Katojiikutaka Истакнат член

сонував како дедо бил лош и бил во затвор(а јас подобар човек од него мислам дека не постои) ((жив е))
    и нешо јас со тато сум била на некој роденден,незнам точно шо било,битно бев на гости...и дедо од затвор му се јавил на тато и ме побарал мене..и сум дигнала слушалка и ми рекол дека на 20 јуни излегува.
    што значи ?

3. ljubam

ljubam Популарен член

Сонував непознати гласови како ми зборат, како јадам лепче и некој доаѓа и ми го потопува со вода..

4. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Леле каков кошмар,аман,не можам мирно ни да спијам.Сонував дека одам на испит,таман сум почнала да одговарам и тој професорот сакал да ме баци,почнал да ме заробува а јас сум го истуркала,дошле и го тргнале.После некаде низ градот,блиску кај шо живеам тој излегол и ме нападнал,ме врзал и ме однесол негде,па некако сум успеала да се одврзам ,да викнам полиција и потоа да избегам,а него го пикнале в затвор! Ухххх безвеза сон... :tmi:

5. badem4e

badem4e Истакнат член

Јас сум сонувала како бившиот дошол кај мене и ми вика ајде ке те носам на гости кај мене и кажав на мајка ми дека се смиривме и направи баклава и јас му викам па еве и мајка ми прави и почнав да јадам..што значи ова девојки?

6. CIA

CIA Популарен член

Јас сонував секси сон :D
    само што штета,личноста која беше во сонот се обидувам да ја заборавам...сонував како сме биле заедно во дискотека,јас сум седела до него,ама потоа сум се префрлила на другата страна од сепарето,спроти него...он дошол до мене и нешто почнал да ми се пушта,да ме допира по рамениците, вратот у таа област :$ :D... И овој лепотанов ми рекол дека сум имала мали гради :rofl: :rofl: :rofl: (иначе си имам јас мали,не викам не :rofl: )...и сум му рекла па ти бе што сакаш на моја возраст балони ли да имам :^) И ме прашал а колку години имаш и сум пробала да ги сокријам годините,да не му ги кажам (дека сме повеќе години разлика затоа) :D

Значи кои луди соништа ги имам,да не ти се верува :rofl:

7. Miss666

Miss666 Популарен член

Сонував дека со другарките сум одела накај една дискотека и на патот имаше многу ама многу ситни парички по 50 ден, имаше и по 1,2,5 и 10 ден.. Се сеќавам заедно со другарките се наведнавме да си ги собереме и јас си ги наполнив џебовите со ситни пари...

Што значат сега ситни пари на сон??

8. Arianna

Arianna Истакнат член

ситни пари мислам дека беа богатство нешто ако не се лажам... А расипан заб? :worried: единицата горна како дупче да ми имаше најгоре на забот :/ а и знам на мајками нешто и велев извади ги вилиците ако ти сметаат, се жалеше таа дека и се наткревало :/ :)

9. BettyBoop25

BettyBoop25 Истакнат член

Сакам да ве прашам можеби некој ќе знае да ми каже што значи сонот што го сонував, можеби дека имав температура сношти неможев да спијам аууу цела вечер се превртував, ама едни страшни сонови што сум сонувала леле, чудо невидено значи сите можни бивши во еден сон ги сонував и не сум знаела што да правам со сите ми се јавувале со сите сум закаживала состаноци не сум знаела што да правам, а со овој сега што ми е дечко како низ магла така сум знаела дека постои но мислам дека и тој сум го гледала како бивши некој....аууу чуден сон с с с :)

10. Izaabella

Izaabella Популарен член

Паѓање на преден заб?

11. angie

angie Истакнат член

^ види си во соновникот кој е објавен на почетната страна.

12. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Мојов сон е малку чуден но не ми е прв пат да го сонувам.
    Епа вака се наоѓам во тивко место,темница...полна месечина,и одеднаш се кревам во воздухот едноставно “летам“ ама не такво летање,него едноставно издигнување во воздух..лебдам.И оддеднаш доаѓа црна кола и слегува човек од неа,и тогаш се будам... :?:

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Девојки на сите ќе ви пишам, но колку ќе стигнам ноќеска толку,другите утре, за да ѕирнам и во другите теми на фемина :$ ;)
    новитетот е среќна иднина, претпоставувам надоврзување на претходниот сон.

14. Hiii

Hiii Популарен член

Побарав во новиот соновник но токму тоа што сонував нема па да ве прашам случајно некој да не знае.Значи многу ама многу мала куќа со многу низок таван, собите 2 на 2 и пренатрупена било...многу мали масички колку да нема празно место воопшто (само за пречење биле) и сум седела внатре со некои луѓе што ги познавам но цело време сме молчеле и како да сум се гушела од теснавата...Што би можело да значи оваа? :worried:

15. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Ќе присуствуваш на некој состанок/собир/на кефе, и тој некој ќе те лаже. Внимавај тие лаги да не ти донесат несреќа,самата себеси несвесно да не си наштетиш.

Hiii likes this.
  16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Имаш некоја непријатна задача/обврска која чека на тебе.Ќе имаш загуба во куќата,но се ќе се заврши со добро,и ти претстои среќа

Katojiikutaka likes this.
  17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Задоволство,благосостојба.

ljubam likes this.
  18. glow

glow Популарен член

Сонував како имам дечко(а немам). Не му го видов ликот, не беше некој кој го познавам. Шетавме некаде, нешто како паркче. Е сега моментот е: Не се држевме директно за раце, туку тој имаше на рака каивче(како тие за кучиња :lol: ) и јас го држев каивчето и така одевме еден до друг значи, не го влечев.. :D :D

Некој? :?:

19. Adi888

Adi888 Форумски идол

Сонував како еден човек ни носи дома леб, лебот беше бел.
    Толку беше сонот.
    Некој??

20. anabel-a

anabel-a Популарен член

Бел леб означува радост во скоро време. Ако некој ви даде леб - загуба.

Adi888 likes this.