сонував како сум отишла со едно девојче(другарка на бившиот)со велосипед се возевме и стигнав кај бившиот дома девојчето си отиде а јас останав и сум разговарала со мајка му ама таа некејше ни да се поздрави со мене ми рече нема да се поздравиме нема да те гушнам ни бакнам ама ке те ислушам што сакаш да ми кажеш и почна да плаче и почнавме да разговараме ми кажуваше низ какви проблеми поминувал тој и колку сите сум ги повредила а јас молчев цело време и понатака не се сеќавам.....
Грижи, внимавај на непријателите, едноставно одтргни се од нив, не се ни обидувај да им помогнеш.Иако поради тоа ќе се чувствуваш непријатно.
Sonuvav kako trebalo da mi praat operacija ( majka mi zboruvala na telefon so doktorot i so slusnala deka ke mi praat ) sto znaci toa?
Сонував како ќерка ми избегала одкај татко и и дошла со солзи во очи да живее кај мене. Се појавува татко и и тој плаче и знае дека сака да дојде кај мене и ја пушта и ми рече знам дека сака тука, нека остане. Почнав и јад да плачам. Знам дека тој излезе лут застана до некоја кола почна да урла и да вади луѓе од кола и да ги тепа од гнев..
Сонував како мојот починат дедо, оживел.Сите сне мислеле дека е мртов а тој всушност бил во клиничка смрт.И така дури седевме тој почна да мрда и стана и свесен беше за се.Јас прва со трчање му се фрлив во прегратка и ни најмалку не почувствував страв, а инаку мене ми е премногу страв од мртовци.Што би можело да значи ова?
Сонував како со мајка ми сме надвор некаде се шетавме, и се качивме на едни скали и влеговме во еден ресторан, и од едната страна имаше бурек и такви работи, а од другата страна кебапи, и мислам дека видов како се крева дим од што ги печеа кебапите, и ја прашав што сака да јаде и потоа не се секавам.
Не си размислила добро за некој работи, па затоа не се ни впуштај во тоа што не си сигурна, бидејќи можат да произлезат проблеми.Подобро е да подзастанеш,да разрешиш некои работи, и потоа да продолжиш-тоа ќе биде ценето од страна на другите.Истовремено внимавај колку пари трошиш,бидејќи скапо ќе платиш за твоите задоволства и за залудно изгубеното време.
Набрзо свадба (немора да значи твоја) пс. посети го гробот на твојот дедо,доколку не си била поодамна
Ова е симбол за домашните расправии и кавги, со мало смирување/преќутување од твоја страна многу работи ќе тргнат на подобро и сите ќе бидат среќни.
ја и моите сонови. нешо галеби у вардар,брза вожња,и некое чудно племе како од марс паднато со некои надприродни моќi(тањир со пари кој никогаш не се троши) и ми дадоа 2 вреќи од парите и ми ги земаа..
Добро само јас ли сонувам глупости? Ја сонував султанкава Хурем, како ја фатиле некои гадни суштества, а она бесна сака да се ослободи од нив, ама и ги фатија и рацете и нозете, после го извади јазикот кој и беше многу долг сакајки да се одврзе од нешто ама не успеа. После и ставија нешто во уста за да ја затнат како некоја шипка голема дебела. Потоа само ја гледам како влегува во море, имаше малку таласи ама не беа нешто опасни и веднаш до нејзе се појави еден бел коњ еднорог беше, и знам само го фати и се качи на него и го препливаа морето, ама како да го преплива само пола морe. А јас после сево ова се видов како редам чоколатца. Цццццц
По лесен пат ќедобиеш некоја среќа.Ќе имаш поголеми трошоци, но добро ќе ти се одразат на завршниот резултат
Сонував како брат ми пробал да се беси.Ставил и јаже околу врат и на балконот од зградата се обесил.МИнувачите го забележале па така известија но пак на крајот тој преживеа.