Јас сонував како, бебе некое трчам го носам во болница, не му било добро, температура демек висока и јас исплашена никој ништо не превзема јас во кола и правец болница. Знам и се јавив на мајка ми да дојде, и реков трчај во систина сум, малиов не му е добро. Ама некако улога си имав ко да е мое бебето, јас го облакав, го земав, со торбица на рамо, клучеви во рака и летам, а бебето беше внук ми од братучед. Искрено ме збуни сонов, зашто се понашав ко да е мое, а внук ми беше.
Ти претстоја проблеми, но ќе вложиш голем труд, ќе те прати среќа, за на крај трудот да ти биде награден.Со тоа и ќе имаш напредок во животот и работата. Исто така во себе ќе носиш некоја тајна, но таа ќе биде за доброто на другите.
Сонував дека водам љубов, ама не со некој што го сакам, туку со личност што се познаваме и имаме некаква виртуелна комуникација?
Сонував како се наоѓам на непозната улица, заедно со дечко ми. Од страната веднаш имало многу висока зграда, и скали, а дечко ми ме тераше да се качам горе т.е. во сонот му беше таков гласот како да ми наредува да го направам тоа. И кога сум го прашала што е толку важно да одам, ми рече само-Ќе видиш. Тука завршува сонот...
Пристигна новиот соновник на фемина така да толкувајте си ги сега соновите по детално а може и поточно од таму, јас синоќа сонував коњ и тоа голем див ме бркаше ууу колку се исплашив Спојлер оти многу му беше голем "nosot" арно се разбудив побрзо ако продолжеше кој знае што ке ми се десело
сонував како ми ја раниле ногата со куршум, и после разгледување на соновникот на фемина видов дека куршум всушност е запросување (ќе ми понуделе брак). ОООООуууу ноооооууу, ту јанг фор дет!!!
Сонував како после нова година легнав да спијам на прљав кревет.Утрото кога се разбудив цела бев исфрлена(како да беа сипаници) почнав да врескам мајка ми дојде и ми кажа да не се плашам дека сум си исфрлила од прашината, и се смирив.. Ке може ли некој да го протолкува мојот сон?
senjorita.lombardi убаво речено, побарај таму што значи тоа што си го сонувала сепак е тоа соновник загуба во семејството Добар сон = пари
После многуте соништа каде јас бегав од куршуми се случи пресврт вчера сонував како јас во обид да ги заштитам мајка ми и брат ми сум убивала луѓе кои влегувале во нашата кујна Што во превод би значело ова? Иначе на времето бев многу добра во кантер...глупаци,незнаеа со кого си имаат работа
Самата за себе си претставуваш опасност, внимавај несвесно со некој твој потег/одлука да не си наштетиш
Ако одите на училиште За школото ова : Ако сте млади – ќе доживеете неочекувано задоволство. Ако сте возрасни – не ги игнорирајте работите кои се случиле во вашето минато. Токму во нив се крие клучот за решавањето на некој ваш проблем. а еве за чевлите http://www.femina.mk/соновник/чевли (повеќе има да пишувам прочитај си)
Честопати сонувам како пушам цигари, како се кријам од моите.. колку ми е убаво додека се поткраднувам.. Па како во сон се каам, што не сум пушела претходно, а и се плашам да не можам да ги откажам. А сум непушач. И што би значело ова?
Моменталната упорна цел, за која се трудиш нема да ја оствариш. Ќе имаш згоди и незгоди во љубовниот живот - бурен период.
Неколку дена под треска и нормално, милион сонови. Не се сеќавам ни на пола од нив, ама има некои нешта што ми останаа запаметени, и онака, по малку чудни. Еве на пример, сонував дека цело семество сме патки, и јас, и сестра ми, и мајка ми и татко ми, па дури и дечко ми бил патка. И секој имаше различни пердуви по боја: зелени, розови, порокалови, црни. Не знам како и што беше баш сонот, ама знам дека на крајот мојата сестра патка држеше неколку пердуви различни по боја во (т.е. од секој од нас по еден пердув) и си мислеше колку би било добро да сме заедно сите собрани на едно место. И еден друг сон и на него не се сеќавам на почетокот. Ама при крајот знам дека зборев нешто со тетка ми и како да се засопнав и да паднав и тетка ми се наведна да види дали сум добро и почнавме да се смееме и двете. Во тој момент во собата влезе братучед ми и уште од вратата целиот се затетерави, како да му се слоши и се спружи на подот како мртов. Јас и тетка ми се преплашивме и кога му се доближивме ги отвори очите се поткрена и ни рече: „Епа што се зезате со мене, гледате сега како е кога некој се зеза со вас. Кога влегов помислив ви се слошило.“ Не ми се смејте, знам дека се чудни соновите