Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^ добро е, чим добро сум протолкувала :)

2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Да, значи.Некој заедничи план,работа....нешто заедничко што моментално планираш со другарка ти, нема да ви успее.

3. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Ухх...Благодарам многу на толкувањето.Загрижена бев многу во врска со сонот.Благодарам од срце.

4. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Уфф во последно време многу сонувам. :^) Понекогаш неповрзани работи, а некогаш цели приказни.

Вака, последно на што се сеќавам е дека сонував како сум на голема прослава, со многу луѓе, меѓу кои и мои познати, најдобрите пријатели. Но не ми обрнувале внимание, а јас цела вечер сум ја преседела во еден ќош, сама и разочарана.
    Потоа, сонот продолжува кај дечко ми дома, заедно сме а одеднаш му се јавува бившата, си прават муабет пред мене, ништо не ми кажува и весел и насмеан си оди кај неа.

Се моли Snow-Queen да помага. :$

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Те очекува убав период со весело друштво,надежите кои ги имаш моментално ќе ти се остварат(поврзани со дечко ти)

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Сонувавкако сме украле со дечко ми некој огромен сребрен приврзок од синот на некој сопственик на некој позната компанија (Нестле ако не беше). Цело време после се обидувавме да се однесуваме како ништо да не се случило и да се прикриеме, затоа што бевме на некоја екскурзија огромен број на млади луѓе и сите бевме сместени во ист хотел. Јас цело време имав грижа на совеста и многу се мачев, цело време мислев како сум се променила на полошо, дека никогаш немам ништо украдено, а сега крадам нешто свесно.
    И се разбудив тогаш, го погледнав дечко ми и вика дека сонувал нешто многу лошо. Го гледам целата збунета и го прашувам што сонувал и тој ми вика дека цела вечер сонувал како не брка полиција затоа што сме убиле човек. Испаднавме криминалци на годината :lol:

7. annabieber

annabieber Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    9
    jas ne pamtam shto sonuvam xD

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: твојов сон е прв дел на филмот, а неговиот втор дел, лелеле колку слатко се изнасмеав :rofl: :rofl: :rofl:
    Па и Нестле....хахахха точно и прецизно

Ќе се срчкаш со дечко ти, ќе имаш одредени неуспеси во низа.
    Но воопшто не се секирај, тоа ќе биде краток период по него имаш многу веселби и среќни моменти во љубовта.

Сонот на дечко ти: нека внимава и биде претпазлив од двосмислените работи.

На DAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  9. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Сноу-квин, тоа со Нестле е затоа што ми се јадеа нестле коцки од Специјал. А инаку точни и прецизни сонови сонуваат луѓето што имаат развиена потсвест. Исто така тие често сонуваат дека сонуваат или дека се будат од сон. Јас еднаш 3 пати сонував во сон, т.е. сонував дека сум сонувала дека сум сонувала :D

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    Сонував само едно бебче, си беше во креветчето, ама ненормално многу се смееше.
    Шо можи да значи? :?:

11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Ќе доживееш непријатности, ќе бидеш тажна, бидејќи си невина.

12. bumbuleya

bumbuleya Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    105
    Сонував дека дечко ми ме лажел, т.е. ме изневерувал.
    Што значи тоа ?

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Некој ќе те изневери(мислам дека ќе биде женска личност), во смисла ќе те прелаже, ќе ти вети а нема да оствари...

14. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Пред неколку дена сонував многу лош сон што не можам да го заборавам. Сум стоела на тротоар и сум гледала како поминуваат колите,така брзо,залетано. Поминало едно мало дете околу 4-5 години и се возело на нешто слично на тротинет, де по тротоарот,де по улицата. Сум го искарала да не вози по улицата и по неколку секунди го удрило кола и побегнала. Глетката беше ужасна.Кошмар. Не можеле да ме смират,не сум престанала да плачам.
    Што би можело да значи овој кошмар?

15. LuDaChA22

LuDaChA22 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    29
    Пред 2 вечера сонував како сум била дома и зборам на телефон со бившиот. Правам неколку чекори и како да влегувам во школо и одеднаш го гледам татко ми и исклучувам. А бившиот на телефон ми ја пуштил песната Знам тај смешак и ми ја пее, тој пее па јас пеам. И се разбудив. Што значи? :)

16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    За одредени работи омилена си во друштвото, но не на сите им се допаѓа тоа.Ќе те очекуваат итни работи, и за многу од нив кога ќе ти биде најтешко ќе побараш утеха кај татко ти.

17. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.147
    Допаѓања:
    5.375
    Сонував дека една другарка починала и дека низ светот сите разбрале. Се отепав од плачење ама на крај испадна дека е жива т.е. лажна смрт.
    Некој да почини и тоа што сум плачела значи среќа. Ама што значи лажна смрт?

18. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    145
    Јас пред два дена го сонував еден проф. и му реков се гледаме утре на факултет( требаше четврток да почнеме) и ми вика ама зошто утре, од понеделник почнуваме. Кога ќе проверам ко‘ станав асистентот објавено дека од понеделник стварно почнуваме :wasntme: :lol:

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Скоро патување

20. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Сонував како стојам на мојот балкон сама, и ми дуваше ветер на лицето не многу, и слушајки го оџата како ја пее утринската молитва, се насмевнав и погледнав нагоре кон небото кое беше темно тмурно некако, со облаци и одеднаш ми испадна црвено срце на небото <3, ама тоа беше секудна и потоа се изгуби??