мислам дека нема врска ова. ЈАс знам дека тоа што го сонуваш е обратно од тоа што ќе се случи ( зборувам за некои конкретни настани). И јас имам сонувано дека дечкото ме вара, и сите што ги прашав ми кажаа дека тоа значи дека нема да се случи тоа.
Соновите произлегуваат од нашата потсвест,некогаш се остваруваат,некогаш не.Мислам дека не треба да им се придава големо значење,но има некои и кои дават некакви пораки,за нешто што ќе се случи.Јас многу сонувам,сонувам и работи за кои сум сигурна дека не сум ни мислела за нив,еден период не сонував,а сега скоро,пак почнав,но не им обрнувам внимание,па најчесто се случува и да ги заборавам.Ме заинтересира едно време за соновникот тука на фемина,ама сега не толку,бидејки не сакам да се опседнувам со значењата на соновите
сонував како се карам до дечко ми, ама тоа беше дерење не обична расправија што може да значи? Инаку често сонувам и мн се нервирам заради тоа. Да неможе човек на раат да се наспие.
^ Кавга со брачниот партнер: Ново пријателство, Кавга со лице од спротивниот пол: Ќе се вљубите. Не е лошо, како и да е. Ова го вика соновникот http://www.360macedonia.com/macedonia/mk/sonovnik.php?bukva_ID=13
Луѓе сега станав од спиење и сонував многу глупав сон Ајде плис ако знаете да толкувате, кажете ми што значи. Сум сонувала како сум на гости кај дечко ми и сестра му била во инвалидска количка ( а во реалност не е ). Во сонот исто така сонував како сме се скарале нешто со дечко ми и јас легнувам врз него и почнувам да го давам на вратот и кога гледам дека веќе останува без воздух, тогаш го пуштам, гледам дека останува жив, а јас ја земам неговата кола и бегам некаде. Дали некој знае што значи тоа?
Инвалидската количка ќе се случи некоја мала незгода или непромисленост од твоја страна.Давењето значи загорчување на животот,а заминувањето од твоја страна значи нагла смрт.
sonuvam kako so decko mi sum imala odnosi na javno mesto mislam vo toalet i ni bilo strav da ne ne fati nekoj... a isto posle seksot so decko mi od koo sum izlegla od toa mesto nadvor sum ja videla mojta veke 3g pocinata baba kako sede i me ceka i jas sum i se izraduvala mnogu i sum i rekla"lele babce moe od koga te nemam videno kolku ubavka si stanana" a ona ne mi kazala nisto samo mi se nasmejala isto kako so znaese da mi se nasmee odedeka beze ziva neka i e leka zemjata. dali nekoj moze d ami go protolkuva sonot..
Боже,ноќеска речиси се породив на сон бре Стварно толку реално никогаш не сум сонувала, готова бев за пораѓање, брат ми ме возеше во кола а дечко ми на телефон ми кажуваше дека за минутка стасува. На крај седнав на еден камен и се разбудив. Не сум сигурна дали точно знам што значи ова, а? Ако некој има поим?
Во еден соновник пак ова значи и бременост на јаве или пак желба да се деси истото..Така да Кате ај со среќа!
леле јас како сон имав... сонував дека станала лезбејка, бев запалена и се... не дека имам нешто против лезбејките али јас чуствувам одбивност против тоа да бидам со женско, склона сум само кон машкиот пол незнам овој сон какво значење има, ако некој знае го замолувам да ми каже
Леле а јас шо сум сонувала како дечкото на едно девојче што го мразам ми понудил да се муваме а јас сум му кажала као не затаошто бил фатен со неа а да не бил можеи да .. хахаха иначе детето е симпатично али е помал 1 год од мене и не е баш мој тип и денес баш седев со него надвор и со уше 2 другарки .. иначе верувам дека нешто значат соновите ако знаете што значи мојов кажете
Сонував сум добила менструација а рано ми било уште да добијам ај некој нека ми каже затоа што не можам нигде да најдам значење по соновниците. Поздрав!
Девојќи синоќа сонував како ми подаруваа прстен , дечкото во сонот ми беше сосем јасен и познат но кога се разбудив го заборавив. Пишува дека тоа значи свадба но нее не не млада сум за тоа А исто пишуваше дека и кога ти подаруваат прстен, успех во љубовта ај да се надеваме дека е тоа. Инаку прстеното а воедно и бело ланче со бисери со него дали би значело нешто друго? Инаку бев пресреќна за тоа што го добив, и му се восхитував а незнам зошто
а што значи да сонуваш како си ја шишаш косата видов у соновник на нет вика смрт на близок пријател а кога ја прашав баба ми вика скратување на некој маки. КОЕ ОД ОВИЕ ДВЕ Е ТОЧНО ?
Ниту едно. Да сонуваш дека си ја шишаш косата, сугерира дека доживуваш губење на силата. Можеби чувствуваш дека некој/а сака да те цензурира, спречи во нешто. Другата алтернатива - можно е да ги обмислуваш, реоформуваш своите размислувања или амбиции, и да ги елиминираш несаканите чувства/навики. Овој сон симболизира љубов кон самата себе, прифаќање на самата себе и страст. Удобно се чувствуваш во твојата сексуалност и женственост. Доколку во сонот си ја одбила девојката тогаш го претставува твојот страв од одбивање на твоите сексуални нагони. http://dreammoods.com/cgibin/dreamdicti ... nstruation