Сонував како со мајка ми сме отишле во некоја продавница и ми купила од оние прстенине на три прста што се носат и ја запамтив дури и цената,1750 денари ...кога сме испаднале сум и викала да го врати назад прстенот,дека е многу скап,ама мислам дека не сме го вратиле...потоа сонував како со новите штикли сум се шетала,ама онака филмски „од“ ,и мислам дека бев во друштво на баба ми,ама у некоја си помлада верзија...соновиве ми се....
епа вака јас сум бремена а мајка ми сонувала како купува за мене 2 пари сини боксерици а подоцна во сонот и се вклучува и како купува фустанче.па ако може да ми кажете мислам ако знаете што значи
Оваа недела незнам што мие ..толку многу не сум сонувала никогаш...сношти сонував како сум била кај баба ми во село и требало да си одам ама не ми се одело.И баба ми ми викала да останам ако сакам и ако имам време уште еден ден и сум стоела пред авотубсот и сум се двоумела дали да се качам или да останам.
Среќа и успех на заеднички план со другарка ти. Ќе побараш помош од некое лице, кога највеќе ќе ти биде потребно,тоа чице тогаш ќе ти го заврти грбот.(мислам дека ќе се работи за женска личност)
Сонував вчера, сум била на школо, и сум праела муабет со едно дете, сме му местеле некое чупе, па таја копра му акнала, абе глупости невидени
Според ова што го кажуваш, значењето е ДОЛГ ЖИВОТ и многу деца.Бидејќи тоа си го сонувала повеќе пати. Ќе добиеш некакво си разочарување, но за истото ќе возвратиш удар.
Синоќа сонував како сум облекла штикли... И почнале да ме бркаат машки за да ме бацатт.. Знае ли некој што значи ова?
сонував како си мијам нозе во река....водата била многу чиста а сум седела на мостот и нозите внатре,ај некој нека ми објасни што значи тоа
Ќе примиш лоши вести,несреќа,внимавај - опасност поради некое наследство,награда.Со наградата ќе доживееш среќа и пари. Не би сакала да го толкувам сонов, сметам дека има доста убаво значење, само би ти препорачала да го посетиш манастирот с.Петка во Охрид зошто има таков.
А каде точно се наоѓа да не знаеш,случајно навистина да не е во карпа.Летово ,здравје да отидам таму. Фала ти за одговорот,сонов не ми излегува од глава,па сега некако ми олесни.
Сонував како сум се возела во автобус и многу ми било страв па сум мижела додека сум се возела П.С дали знае некој што значи ова?
Внимавај не се преокупирувај со една работа, махинално да не заташкаш друга и во неа да бидеш искористена. Во Велгошти е село во Република Македонија, кое според локацијата може да се смета за предградие на Охрид. Се наоѓа на подножјето на Исток Планина и е познато по природната околина.Над селото се наоѓа манастирот Св.Петка,На падините на ридот "Олмец"