Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    сватете дека соновите не значат тоа што го сонувате, пример сонувате дека сте бремени и дека бремена ќе останете, ви паднал заб, и дека навистина ќе ви падне заб, значи не се замарајте со тоа што сте го сонувале. Треба барем некој општ поим на зналење на сонот да го знаете примет бистра вода - не е убаво...и слично,тогаш е ок да си имате размислувања, вака за џабе се потресувате :)

Конкретно твојов сон нема ама апсолутно никаква поврзаност со бременост, сонов симболизира дека треба да забавиш со брзиот темпо на живот, и со некоја работа што премногу се оптеретуваш, треба малку полабаво,ти треба одмор,релаксација... :)

2. 1-Lady-in-red

1-Lady-in-red Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    44
    Аман бре луѓе,цела ноќ сонувам дека сум бремена и плачам поради тоа а околу мене никојј нема :^) Што ли ми кажува овој сон :@

3. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Абе знам дека скоро секогаш е скрос нешто друго, нема врска тоа.
    Туку се нервирав додека сонував, сум се мачела и се разбудив со главоболка.. :worried:

Фала на толкувањето.. :)

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^тоа е скоро секогаш така, ако некој сонува некој тежок вознемирувачки сон,кога ќе се разбудиме или ни е лошо,или сме препотени,или главоболка што велиш...

ќе имаш 4 убави новости, некои од нив ќе бидат за тоа дека некој ќе се мажи, а некои од нив дека чекаат бебе.

ќе имаш некаква грижаили расправија со маж ти(но не голема)

наскоро свадба, твоја или на некој близок(доколку си мажена), но околу тоа ќе имаш некои грижи.

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ќе имаш некоја тежина, доколку во сонот си имала само дознаење дека си бремена а не ти се гледал стомакот тогаш ќе биде помала тежина, доколку ти се гледал стомакот-колку поголем стомак толку поголема тежина

ти претстои жалост, некоја тага

грижа,загуба, тежок период на некој твој близок поради кој и ти ќе тагуваш

за некој твој успех,работа или нешто друго, некој од блиските пријатели ти завидува

На WildCherry му/ѝ се допаѓа ова.
  6. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Сонував 3 сонови, од кои само 1 памтам и тоа не баш целосно.

Со неколку другарки сум отишла да купиме чизми во бутик. Само што, незнам точно за кого биле чизмите. Мислам дека сум ги купувала за другарка, а можеби и за мене.

Што би можеле да значат и двете работи? :?:

7. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    вака незнам од кај да почнам преплашена сум, се прекинав да не го досонувам сонот и пак го повторив после тоа исто така без крај..... ми се јавува татко ми и ми го бара бројот од мајка ми за да го пишеле на никролог :!: и викам лелел што се случи ми рече дека не е ништо но сепак се чекало да се случи нешто, требало да ја посетат другарите и пријетелите на моите а таа не била дома, јас трчав накај дома да видам што како е и никако да стигнам, криво ми беше што не и кажав некои работи на мајка ми и се разбудив потоа пак заспав и истото го сонив повторно, дури и датумот ми се вртеше во глава леелее викам 10 март утре погребот на 11 март :( :@ многу бев преплашена , битно не стигнав до дома и немаше ништо! што значи ова???
    во меѓувреме другарка ми ми ги бараше патиките да ги проба, не ми се нови но беа чисти!!
    ве молам за одговор!!

8. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Како што гледам во темава,последниве денови повеќе сме што сонувале дека се бремени...што би можело да значи тоа ? :lol: :rofl:

9. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Сонував дека при прошетка сум нашла пари, како лисјана кога ги метат и ги собираат на купче така беа и париве и сум ги пребројала.
    Што значи сонов? :D

10. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Сум сонувала како сум прашала две девојчиња дали сум ослабната, и ми рекле и две НЕ!
    И Јас сум одговорила, ДОБРО ФАЛА! Толку било.

Вториот сон, сум била на роденден кај една другарка и сум и купила огромен балон коњ. :^)
    И незнам што се десило со негo, a на нејзе најмногу и се свиѓале некои црно со розево патики на поклон донесени. И натака не сјечам се :D

11. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Сонував како трчајки влегувам во спортска сала и сум играла кошарка со некого, потоа во соблекувална сум му кажала на некого- како да не тука ке ги оставам патиките и ја видов мојата кеса за патики и ја земав и ги ставив патиките внатре, инаку патиките беа бели. Само што излегов од салата, некое момче застана пред мене ми зборуваше нешто, ама не запамтив што. Потоа продолжив со професорот да одам некаде??

Неможам да најдам никаде што значи кошаркава и патикиве.

12. tropix4e

tropix4e Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2011
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    141
    Пред некое време сонував како мојата мачка се фрла од прозор(13 спрат) и на крајот преживува. Цел ден се стресирам за ова. Најлошо е што не знам ни што значи.
    Ако некој знае нека пише.

13. Katojiikutaka

Katojiikutaka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    226
    1сон.
    прееска накај 16h предремав малце..ии нешто сонував како сум гледала на нет дека сабајлето имало земјотрес..се будам,глеам на вести 7 земјотреси имало :О

2сон.
    пред некој ден сонував скапоцен камен колку тупаница и требало да го кријам да не ми го види некој..сум го ставила во ташниче едно мало и сум шетала низ град..после кога го отворив ташничето целиот беше издробен на мали парченца(кристалчиња) :О

14. hehehe

hehehe Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    58
    Вака синоќа другарка ми ме сонувала мене со бебе незнам дали било мое или само сум го држела.. Инаку бебето се викало Викторија.. Што значи тоа?

15. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Плодна година :rofl: :rofl: :rofl: се шалам

Длабока љубов

голема радост те очекува од денес па во наредниов период

имаш голема добивка-среќа, тоа ќе ти донесе голема радост.

16. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Во Соновникот на Фемина пишуваше дека ако купуваш чизми, партнерот ќе те изневери.
    Сега ме збуна .. ова со длабока љубов на што се однесува? :?:

17. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.030
    Синоќа сонував еден прилично одвратен сон, и баш сакам да знам што имате да ми кажете....

Имав црви во уста, долги и бели :puke: и цела избезумена ги вадам од уста и еден како пијавица ми се закачил на грлото и го тегнам јас, и едвај го извадив и почнав крв од уста да плукам, прилично многу!
    Мислам дека беа во јадењето што го јадев и одпосле ги видов...И кога ги видов јадењето како да исчезна и се претвори во песок. :?:

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Ти самата рече дека не си била сигурна за кого ги купуваш, а и да си ги купувала за себе, покрај тебе си имала 3 женски личности (3-среќа,женски пол-исто среќа) а чизмата означува длабочина, штом не си била сама(осамаена во шопинг на чизми-што би значело невера),сигурно е спортивното длабока убаво љубов, бидејќи имаш два поими на среќа.

прв сон- некој одговор што те мачи,или што нестрпливо го чекаш,напрзо ќе го добиеш(најверојатно позитивен)
    втор сон- по неостварена желба, ќе ти дојде некоја голема радост, дупла среќа

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  19. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Сонував дека ќе одам во црква и ќе сум речела Господе прости ми :tmi: :tmi: :tmi: зарем и потсвевсно стигна да ме прогонува .........

20. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.648
    pupi.girl па денеска е недела оди во црква и запали си свеќа за здравје.Можеби затоа си сонувала зошто како се вели шест дена работи, седмиот посвети му го на Бога

На pupi.girl му/ѝ се допаѓа ова.