ќе добиеш лоши вести, но за кратко време ќе ти се исполни долго очекува желба. Воедно денес доколку најдеш време појди си до црква. доколку спортуваш нешто, те очекува пат на спортски план, во спортивно напорна работа внимавај на периодов што ти претстои, внимавај од неправдини,пречки....опасност
Јас сонував како сум имала бебе и ми го земале,викајки дека е на некоја друга девојка.Јас сум си го земала и кај мене во соба сум го чувала.Кога ќе дојдеше некој го криев,ама многу го сакав бебето такво и паметно беше а мало.Го држев така како мајка и му викав дојди кај мама,ептен се внесов .И знам јас се смеев кога мајка ми дојде го криев со братучетка ми и тоа се смееше со мене,се разбираше.Ако може да ми кажете што значи Ах,засакав бебе да имам
Сонував како на телевизија давале ракомет и кај мене дошла другарка ми и тој што го свиѓам да гледаме заедно. Со тој што го свиѓам сум зборувала, ми кажувал како да се шишам која фризира најубаво ми стои и цело време сме се галеле. После му се јавиа на телефон и го викнаа да си оди...се спреми, но заборави јакната да ја облече. И кога после гледам кај мене мене во плакар на закачалка закачена неговата јакна. Па цело време сум ја криела од мајка ми да не ја види
Сонував како да бев во една голема црква,се миев со крстена вода а покрај водата имаше велигденски јајца беа во виолетова боја,потоа видов два гроба внатре како во св.Наум само беа два и си носев две свеки едната беше скоро изгорена ја запалив и ја ставив над едниот гроб а другата беше од поголемите свеки и не беше започната,неа ја ставив над другиот гроб. Што значи?
Па не верувам многу во соновите, меѓутоа верувам дека си имаат свое значење и дека некои сонови се стварно вистинити и дека пример ако нешто ти се сони треба да го оствариш. Иначе не се замарам многу со соновите, знам често да си проверам што значат (тука на фемина во Соновник) меѓутоа онака колку да си знам поздрав.
Сонувaв кaко сум требaлa дa почнaм 1 ден нa рaботa но сум доцнелa и сум решилa дa одaм со aвтобус. Додекa сум чекaлa aвтобус дошле некои нaркомaни и мене ме фaтило стрaв пa сум почнaлa дa бегaм и некој човек пробaл дa ми помогни.
Уф пак јас. Го сонував бившиот дечко и мн бил огрден (не сум го видела иначе подолго време). И како пак да сме се смирувале ама во голема неволја сме биле некој го бркал. А мојот сегашен дечко го немаше и во сонот помислував на него. И уште еден сон, го сонував сегашниот дечко, и сме биле во стан што би требало да биде негов во сонот поточно пред вратата на станот бевме и дојде бившата негова што јас ја знам само од гледање и го молеше да бидат заедно, се понашаше како тие да се уште во врска а јас да сум вишок тука а така и се осетив Истрчав од таму и тој како да поттрчуваше по мене во ходникот ама јас си излегов и толку беше.
Симпатијата го сонував. Оној кој се обидувам да го заборавам. Слегувавме заедно по скали во зграда, а тој ме замоли да му чувам една скрипта и тоа инсистираше да ја ставам на полица, а не на биро. Стигнавме до еден семафор кој светеше црвено. Се бакнувавме се‘ додека не се уклучи зеленото. Потоа тој замина.
Ноќеска пак сонував како сум била во МекДоналдс по повеќе деца.. И како ми биле исцепани патиките.. И натака не се сеќавам
Сонував како сум го изневерила дечко ми и тоа со човек што го знае.Не се другари но во склоп со работата имаат некаква кумуникација.Во реалноста на ова не ни помислувам а на сон го сторив
некако тешко чоек да ми ги протолкува соновиве. ај овој ако знаете..кога се разбудив ми идеше да ја убијам другарка ми :Д како ми се јавила и ми кажала да му се јавам на бифшиот (мој) за да искочиме и да и го местам..и пред мене се мувале. фдхсфудсфујдсхфдс -.-'
Сонував како надвор мајка ми спремале зимница и бидјеки била зафатена ми рекла јас да го запалам огнот дома да се стопли.Јас набрзинка сум го запалила и потоа некаке сум се нашла во авион и сум полетала. Што значи ова како префрлување од еден во друг сон
Од друштвото ќе криеш некоја тајна. Ќе добиеш лоши вести,тоа малку ќе те растревожи, но за брзо време ќе добиеш и покана која ќе те усреќи,добар почеток на некоја работа/пријателство. Бегаш од некоја обврска, за која си свесна дека што и да биде мораш да ја завршиш. Во љубовта ќе имаш мал нестабилен период од стари недоречени,необјаснети,незавршени работи. Ќе започнеш нешто, но ќе почнеш со некаква лага. биди внимателна, таа лага утре да не ти донесе непријатности.
Уххх кога го прочитав сонов ми се пријаде биг мек, инаку сонот значи, те чека некоја тешка обврска. ќе чуеш некоја весто новост, која ќе ти ги тргне тешкотиите на тебе и мајкати, или пак нешто во врска со мајака ти. Внимавај ти да не бидеш прелажана,изневерена. ќе чуеш добри вести/новости од другарка ти тежок период ти претсои, ќе имаш 2 обврски кои ќе мораш паралелно да ги извршиш среќа во љубовта