Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841

Па немам одамна одено да ти кажам право, можеби тоа значи сонот :*

2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ќе добиеш лоши вести, но за кратко време ќе ти се исполни долго очекува желба. Воедно денес доколку најдеш време појди си до црква.

доколку спортуваш нешто, те очекува пат на спортски план, во спортивно напорна работа

внимавај на периодов што ти претстои, внимавај од неправдини,пречки....опасност

На pupi.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. crazy.butterfly

crazy.butterfly Активен член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Јас сонував како сум имала бебе и ми го земале,викајки дека е на некоја друга девојка.Јас сум си го земала и кај мене во соба сум го чувала.Кога ќе дојдеше некој го криев,ама многу го сакав бебето такво и паметно беше а мало.Го држев така како мајка и му викав дојди кај мама,ептен се внесов :) .И знам јас се смеев кога мајка ми дојде го криев со братучетка ми и тоа се смееше со мене,се разбираше.Ако може да ми кажете што значи :D Ах,засакав бебе да имам :D

4. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Сонував како на телевизија давале ракомет и кај мене дошла другарка ми и тој што го свиѓам да гледаме заедно. Со тој што го свиѓам сум зборувала, ми кажувал како да се шишам која фризира најубаво ми стои и цело време сме се галеле. После му се јавиа на телефон и го викнаа да си оди...се спреми, но заборави јакната да ја облече. И кога после гледам кај мене мене во плакар на закачалка закачена неговата јакна. Па цело време сум ја криела од мајка ми да не ја види :?:

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    некоја новост, вест што ќе ја дознаеш ќе ја криеш во тајност извесно време :)

6. no.name6

no.name6 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2012
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    57
    Сонував како да бев во една голема црква,се миев со крстена вода а покрај водата имаше велигденски јајца беа во виолетова боја,потоа видов два гроба внатре како во св.Наум само беа два и си носев две свеки едната беше скоро изгорена ја запалив и ја ставив над едниот гроб а другата беше од поголемите свеки и не беше започната,неа ја ставив над другиот гроб. Што значи?

7. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Па не верувам многу во соновите, меѓутоа верувам дека си имаат свое значење и дека некои сонови се стварно вистинити и дека пример ако нешто ти се сони треба да го оствариш. Иначе не се замарам многу со соновите, знам често да си проверам што значат (тука на фемина во Соновник) меѓутоа онака колку да си знам :) поздрав.

8. skorpija123

skorpija123 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    699
    Допаѓања:
    2.624
    Сонувaв кaко сум требaлa дa почнaм 1 ден нa рaботa но сум доцнелa и сум решилa дa одaм со aвтобус. Додекa сум чекaлa aвтобус дошле некои нaркомaни и мене ме фaтило стрaв пa сум почнaлa дa бегaм и некој човек пробaл дa ми помогни.

9. priti

priti Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    83
    Уф пак јас. Го сонував бившиот дечко и мн бил огрден (не сум го видела иначе подолго време). И како пак да сме се смирувале ама во голема неволја сме биле некој го бркал. А мојот сегашен дечко го немаше и во сонот помислував на него.

И уште еден сон, го сонував сегашниот дечко, и сме биле во стан што би требало да биде негов во сонот :^) поточно пред вратата на станот бевме и дојде бившата негова што јас ја знам само од гледање и го молеше да бидат заедно, се понашаше како тие да се уште во врска а јас да сум вишок тука а така и се осетив :^) Истрчав од таму и тој како да поттрчуваше по мене во ходникот ама јас си излегов и толку беше. :?:

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Симпатијата го сонував. Оној кој се обидувам да го заборавам.
    Слегувавме заедно по скали во зграда, а тој ме замоли да му чувам една скрипта и тоа инсистираше да ја ставам на полица, а не на биро.
    Стигнавме до еден семафор кој светеше црвено. Се бакнувавме се‘ додека не се уклучи зеленото. Потоа тој замина.

11. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Ноќеска пак сонував како сум била во МекДоналдс по повеќе деца.. И како ми биле исцепани патиките..
    И натака не се сеќавам :D

12. hurgada

hurgada Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    синоќа сонував дека мајка ми се породила
    што може да значи тоа

се разбудив жива вода испотен

13. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Сонував како сум го изневерила дечко ми и тоа со човек што го знае.Не се другари но во склоп со работата имаат некаква кумуникација.Во реалноста на ова не ни помислувам а на сон го сторив :(

14. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Sto znaci na son da baknis mrtovec?

15. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Болест

16. Katojiikutaka

Katojiikutaka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    226
    некако тешко чоек да ми ги протолкува соновиве. :)
    ај овој ако знаете..кога се разбудив ми идеше да ја убијам другарка ми :Д
    како ми се јавила и ми кажала да му се јавам на бифшиот (мој) за да искочиме и да и го местам..и пред мене се мувале. фдхсфудсфујдсхфдс -.-' :D

17. delvi

delvi Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    1.354
    Сонував како надвор мајка ми спремале зимница и бидјеки била зафатена ми рекла јас да го запалам огнот дома да се стопли.Јас набрзинка сум го запалила и потоа некаке сум се нашла во авион и сум полетала. Што значи ова како префрлување од еден во друг сон :?:

18. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Сонував дека се расправаме со бившиот.Ама не памтам за што,битно имавме караница.Што значи? :^)

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Од друштвото ќе криеш некоја тајна.

Ќе добиеш лоши вести,тоа малку ќе те растревожи, но за брзо време ќе добиеш и покана која ќе те усреќи,добар почеток на некоја работа/пријателство.

Бегаш од некоја обврска, за која си свесна дека што и да биде мораш да ја завршиш.

Во љубовта ќе имаш мал нестабилен период од стари недоречени,необјаснети,незавршени работи.

Ќе започнеш нешто, но ќе почнеш со некаква лага. биди внимателна, таа лага утре да не ти донесе непријатности.

На priti и Hipica им се допаѓа ова.
  20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Уххх кога го прочитав сонов ми се пријаде биг мек, инаку сонот значи, те чека некоја тешка обврска.

ќе чуеш некоја весто новост, која ќе ти ги тргне тешкотиите на тебе и мајкати, или пак нешто во врска со мајака ти.

Внимавај ти да не бидеш прелажана,изневерена.

ќе чуеш добри вести/новости од другарка ти

тежок период ти претсои, ќе имаш 2 обврски кои ќе мораш паралелно да ги извршиш

среќа во љубовта

На Katojiikutaka и lola-86 им се допаѓа ова.