Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Пак јас сонував нешто поврзано со вода...абре во секој сон има некое езеро,реко,море било што само вода да има :^) ...сонував дека сме биле некаде да се бањаме во некоја река,чиста беше,не беше матна...потоа сонував како сум била во некоја соба (на болница ми личеше,дека скоро се беше бело и имаше повеќе кревети) и таму ме прскале нешто вода некои другари,онака на зафрканција...и потоа ја видов другарка ми како плачеше,помислив дека јас сум причината,ама не ја прашав...и како сум се борела со едно дете,ама борење додека жива вода не станав,дури мислам дека се разбудив испотена малце :lol:

2. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    Вода-Наскоро семејството ќе ви се прошири со нов член. :)

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ти претстои немирен период, тоа што си се бањала во бистра вода не е убаво

4. taznickaimilicka

taznickaimilicka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    25
    Сонував како со маж ми сме биел на некоја прослава и таму пеел мојата прва љубов со која не сум имала ништо на јаве , а и тој на јаве е далеко од пејач. Маќ ми одсекогаш ми бил љубоморен за тоа дете па така и во сонот, цело време ме гушкал ми обракал внимание како да му каже на пејачот дека сум само негова. Мене некако ми била незгодна ситуацијата и сум излегла надвор. Потоа сум била на работното место и сум се занела во работата а требало да го факам автобусот на кај дома. Влегла една колешка и коо ке видам веке саатот си отидел и дека за 10 мин ке ми бега автобусот и сум почнала да се нервирам да и викам на колешката како сега сум се развреднила башна крај на работно време, а она ни крива ни дужна само ме слушала.

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Ќе чуеш убави вести кои те засегаат тебе и маж ти.Ви следи убав и среќен период.

6. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Ноќеска сонував два сона.Првиот беше дека ме бркал еден човек кој што е умрен и сакал да ме земи.Сум трчала како улава од него а тој се идел по мене но сепак не успеа да ме фати.И вториот нешто се беше помешано но на крај испадна дека треба да одиме за да ја запроси другарми девојка му.Што значат?

7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    прв сон - совеста те мачи
    втор сон - ќе пружиш значајна помош на некого

На teddygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. antonina

antonina Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    809
    сонував како се наогам во некоја шума со група туристи и како ја разгледуваме шумата. во меѓувреме јас се сретнувам со моето бившо момче... После некое време избива паника помегу групата и за кратко време треба да ја напуштиме шумата.. Цели во паника влегуваме но јас си го заборавам моето куче-Самојед. избезумена го замолувам шоферот на автобусот да излезам, тој ми дозволува и се симнувам заедно со моето бившо момче. По пат сонувам како се бакнуваме и јас се радувам како повторно сме заедно. После некоку часа талкање сфаќаме дека сме изгубени и одиме да најдеме помош... Некако сме стигнале до некоја зграда со чудни ходници, зградата се наогала поземја ххаха wtf таму се сретнувам со некоја од вработените но незнам за што воопшто се работи. и се обраќам на анг и понекое време сфакам дека и таа говори македонски. од телефонскиот разговор слушнав дека зборува со шоферот на автобусот но тој и кажал дека нема шанси да се врати по нас бидејки патниците веке си заминале.. целата безнадежна дека никогаш повеке нема да си го видам кучето се загледувам низ прозорецот ( а зградата во која се наогам е подземја, како што веке напоменав хахаха) и ја гледам најубавата панорама што некогаш сум ја видела... видов замоци, животното мамут, прекрасни езера, водопади,ливади, виножито.... и повеке не се секавам :( во секој случај истрипан сон и да напоменам дека немам куче. Феминки ве мооолам за одговор.. :*

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Цел сон ти е во симболот на радост,среќа и најважно наследство

На antonina му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Девојки што е на сон прегратка... се видов со личност која многууу ми значи и многу се гушкавме :)

11. skorpija123

skorpija123 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    699
    Допаѓања:
    2.624
    3 пaти се рaзбудив и 3 пaти сонувaв слични сонови, кaко негде нa брзaм, доцнaм зa некaде, пa потоa во другиот кaко сум се плaшелa aвтобусот дaне ми избегaт, a пa во 3 пaк нешо со aвтобус сaмо некој требaло дa стигнит, пa кaко врнело дожд сaмо незнaм дaли ме нaврнaм мислaм декa не...Во сиве 3 сонa се појaвувaa скоро истите луѓе...Соновиве се многу не јaсни, сaмо би ве зaмолилa некој aко знaе дa ми кaжи што знaчaт.

12. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Сонував како отварам една врата и пред мене гледам една продавница за чевли, на излогот имаше секави разни чизми, и паметам пишуваше се по 177 денари? 177 бе :D

На lola-86 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Сонував многу луѓе,и тоа се познати што ги знам.Најпрво разговарав со 1 другарка на телефон која е бремена а и во сонот беше бремена.Потоа се сретнав со друга другарка,па наеднаш во сонот од мојата бивша маала ги видов сите...тоа беа се луѓе со кои дали повеќе или помалку сум се дружела во животов.И многу наеднаш ги видов на сон сите,немаше некоја посебна содржина сонот.И знам дека беше светол сон,ведар,сончев така го доживувам(сигурно убаво сум се осеќала дури сум сонувала) :)
    Што може да значи?

14. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    А што значи да пушиш цигари? :)

15. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    горчна се цигарите некој неубав глас или некоја неприлика

16. OnlyGirl1

OnlyGirl1 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    9
    што значи тоа да се спремаш за излавање во град со некоја пријателка,со која не комуницираш многу и првпат со неа излаваш? :?:

17. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    сто знаци во сон да гледас смок и со секира како да го сецив или тепав како и да е :!: :D

18. Princess.Serena

Princess.Serena Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    102
    Дали некој месечари?
    јас месечарам и кога го правам тоа се сечам по рацете, не многу но доволно. И секоја вечер кога станам на моето работно биро гледам нож или ножичќи. Тоа ми се случува 3 ноќи по ред. Што значи тоа? Како да го надминам тоа? Дали некој знае? ПОМОШШШ!!!!!!! :yawn: :(

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    несреќа

1-успех
    2-чувство од неправда,за да не се уништи успехот
    3-верност

разочарување во пријателство

покрај некоја тага,надежите ќе ти се остварат,теретот/тежината ќе ти се тргне,со некое убаво откритие

ќе подготвуваш нешто во тајност

биди внимателна, и ќе ги надминеш невољите

20. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Ја сонував првата цимерка што ми беше во прва година со која патем не си збориме.
    Во сонот требаше пак да седиме заедно во истиот стан, само беше изменет многу не беше со ист мебел. Значи се сеќавав во сонот дека ми била цимерка и порано, само двете најнормално комунициравме како да не сме биле скарани никогаш. Правевме планови што како да разместувааме низ станот. Таа ми кажуваше дека има дете кое ќе полнело 1година наскоро. :^) Толку се сеќавам..