Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Девојки,најпрво да ви се изинам,што со 2/3 сона доцнам,ама цел викенд имав гости и фулл бев со обврски.

gossip-girl последниот сон-внимавај на здравјето
    претходниот сон- внимавај на личности од женскиот пол,со кои имаш одредена работа

JuLleE-кавга во семејството
    п.с. ништо чудно да психта го прави своето во соновите,кога имаме тешки и немирни периоди од животот

Plavusa.17-во некоја работа,идеа,план, што се однесува на тебе, самата ќе си створиш бариери,ограничувања...колку повеќе и побрзо гонадминеш тоа,толку побрзо ќе успееш.

На Plavusa.17, gossip-girl и JuLleE им се допаѓа ова.
  2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    priti,прв сон-разговор со пријатели,при што се впушташ во некој ризик кој може да ти донесе несреќа и да загубиш нешто.
    втор сон-во лошо друштво си,моментално опкружена си со некој негативни луѓе

Elenuskaa-зависи дали во сонот си била задоволна или си се гадела, ти си сакала,или присилно си била бакната...?

smiley-94-потребна ти е подршка

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    anabel-a-внимавај на некој што е во твоја близина,не ти мисли баш најдобро

La.Reina.Del.Sur-ненадејни и убави вести,кои ќе донесат среќа

senjorita-v-оговарања од блиски личности

На La.Reina.Del.Sur му/ѝ се допаѓа ова.
  4. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Цел филм сум сонувала сношти. :@
    Сонував како со моето семејство се наоѓаме во некое за нас непознато место. Во хотел бевме сместени. Наместо сестра ми имав брат во сонов.. :^) Беше болен и требаше нешто да се лекува таму. Моите разговараа со едни луѓе за некакви лекови да им продадат и се спријателија со нив. Цело време беа заедно. Јас случајно наслушнав како овие луѓе сакаат да ни наштетат, да ги земат парите само и да дадат некој штетен лек на "брат ми". Тие приметија дека дознав и цело време ме бркаа да ме убијат, а јас бегав, се заклучував по собите и се криев. Еден дечко кој не го познавам ми помагаше, отидовме во лабораторија една и го украдовме тоа што сакаа да го дадат на брат ми и го фрливме. После некое време јас му кажав на татко ми за се, а тој како да знаеше.. И толку, се разбудив после.

Некој? :?: Сноу-Квин? :)

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    glow-Ти или некој твој близок ќе биде болен,но по краток период ќе оздрави,тоа ќе донесе среќа и радост(можеби бидејќи ќе биде нешто поозбилно),а грижите и тешкотиите ќе се тргнат.

6. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Да се расправаш со непознат?

7. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Сонував како сум се запознала со човек (лицето не го памтам) и сме си размениле само неколку зборови, а после тоа другарките ми зборуваа како тој кажувал лоши работи за мене, ме навредувал итн.

И што значи да сонуваш како јадеш, и се прејадуваш? :^)

8. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сонував како дечкото што го сакам се сретнал и се поздравил со една моја подалечна пријателка (за која едно време се сомневав дека има нешто со него) и се гледале со страст некако, како едвај да чекаат да се бакнат...а јас бев малце подалеку од нив и ги гледав и чуствував љубомора и тешко ми беше.

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    vitomir-пријатен разговор со пријател

crazyinlove19-многу значи што се јаде...инаку како поим јадење значи,здравје,веселба со пријатели(ако јадеш во друштво,да не си сама)

ViktorijaMari-нешто што треба да извршиш,завршиш...внимавај сработи го тоа внимателно за да не направиш глупост.

10. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Ноќеска сонував еден сон,ама како да се префрлав во повеќе...чуден беше.
    Сонувам како другар на дечко ми му иде од позади грб и со некој чекан или којзнае што беше го мава дирекно во глава и он паѓа,а јас демек го гледам тоа од страна почнувам да плачам и исто и јас нечујно му идам на тој другарот и јас него го удирам на ист начин со тоа.Како демек да сум се одмаздела за дечко ми.
    А после се најдов во еден град ама на вода беше или пак поплавен незнам...и сите некаде бегаат...некои во брод со луѓе а јас и уште некои сме се качиле во товарен брод со животни,и тоа слонови некои огромни знам дека животните беа сите претешки и поради тоа се нишаше на сите страни бродот како да ќе потоневме...и јас некако го заправ настрана за сите да се спасат и избегав по една уличка демек да влезам во една куќа а таму чекаше пред вратата мојот братучед и само ми рече дека немаме клуч и дека ќе чекаме....
    врска немам што значи,си го протумачив некако по мое ама многу лошо ми звучи...

11. qqq

qqq Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    7
    вака..првиот сон ми беше како сум го варала дечко ми и после сум имала грижа на совест...а вториот ми беше како кореогграфот ни делел цд-а од концерт..што значи овА?

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Tenkai-Ти претстои бурен период,голема опасност,ќе претрпиш големи непријатности(биди внимателна на другар ти,не дека тој ќе ти наштети,но на ваков сон само биди претпазлива)

qqq
    прв сон - ќе бидеш изневерена од некој близок
    втор сон - убави вести

tweety26-ќе се решиш од некои потешкотии и немирниот период што ти претстои,со нечива помош.

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    прво сонував како во кола седиме позади сестра ми, едно дете и јас...и јас цело време сум му се пикала на детево во прегратка и на крај тој ме бакнал во образ, па во уста и многу ми било непријатно од сестра ми која била до нас.
    вториот сон беше нешто со сестра ми бевме лути, неможев да ја поднесам ми доаѓаше да ја убијам, поради тоа што им кажала на моите родители една работа за мене што не требаше да ја знаат!

14. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Мој бивши го сонувал таткоми како е дома кај нас,седнат на стол и имал облечено наш џемпер,поточно на татко ми џемпер.Што значи ве молам?Ме вознемири сонов,а со него не ја завршив врската пријателски.Крвнички се скаравме на самиот крај на нашата врска,и долго после тоа ме прогонуваше.
    Што би значел овој сон? :tmi:
    Сонов татко ми ми го кажа.

15. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    lola-86,сонот воопшто не се однесува на тебе ниту на татко ти или на некој друг од твоето семество.

На lola-86 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    А што може да значи? :^) нешто за него можеби?
    Благодарам :*

17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^ќе му се јави завидност,а тоа нема да чини

18. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Ааа одамна не сум ја посетила темата со оглед на тоа колку често сонувам...пред некој ден сонував како сме биле со тато или со незнам кој на Вардар под мостот и риби сме фаќале...и незнам кој ги фаќал рибите, а јас сум ги откачувала од јадицата и сум ги ставала во вреќата...после тоа јас сум пробала да фатам риби и таман кога сум сакала да ја откачам од јадицата ми паднала...инаку рибите беа со средна големина онакви обични :lol:
    А ноќеска сонував како сум лежела во спална и после тоа дали сум станала или незнам како ама знам дека душекот,пердињата и се друго се кренало во вис,како некои духови да имало...и после тоа сум испаднала низ прозорецот,за да спасувам некои бебе или пак мало животинче незнам што беше,беше целото крваво и сум и го подала на баба низ џам да го внесе во натре...знам дека имаше уште од сонов ама никако да ми текне.

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^прв сон- радост и среќа,колку повеќе риби си видела толку поголема радост
    втор сон-ќе имаш неспокојство,нетрпение,но на крајот ќе добиеш убава новост...најверојатно целта на сонот е исчекување

20. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.392
    И јас мислам дека премногу гледам Величествениот :D

Вчера сонував дека сум ја викнала мојата најдобра другарка и сестра и на гости. Требало да дојдат во 15 часот. И така јас ги чекам и гледам на прозорецот одвреме-навреме дали можеби доаѓаат, ама ни трага од нив. После половина час од прилика, додека стоев на прозорецот ја видов сестрата од другарка ми како тргна да доаѓа кај мене, ама сама. Потоа застана 2-3 секунди, се сврти и си замина дома и.
    Така поминало времето и дошло 18 часот. Надвор веќе се стемнало. Јас ја отварам портата од нашата куќа и ги гледам влечките од сестрата од другарка ми. Се исплашив, погледнав во подрумот, немаше никој. Погледнав во спалната, немаше никој. Се вратив во дневната. Им раскажав на мајка ми и сестра ми за тоа дека сум ги видела влечките пред вратата, а во куќата немало никој освен нас три - бла бла ... Тогаш мајка ми смирено ми рече: а јас пак кога одев до продавница во паркот ги видов фрлени на земјата главите на целото семејство од другарка ти! :o :tmi: Јас почнав да плачам и така си се разбудив :^)

Сноу квин? :?: