Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Епа вака.Денес ја сонував мајка ми. Заедно јадевме чоколадо.Јас се изнајадов..а таа само што проба го остави и рече аа неможе ова вака.ЈАс не сакам чоколадо.. :?: што значи ??

2. Katojiikutaka

Katojiikutaka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    226
    сум била во школо и требало да одиме јас и уште 1 другарка кај друга другарка дома на спиење..и сме чекале воз..требало да дојде во 10за нешто..не ми текнува времето само знам дека беше 10минути до нешто..и сме чекале имало нешто магла ли беше,врнеше..не ми текнува али знам дека времето беше смуртено и наеднаш се појавиш пожар до нас бликут..така од еднаш..и јас сум отишла да го изгасам али се изгребав на раката и се тргнав..потоа отидоа другарките да го гасат но им реков да се тргнат..не ме послушаа и наеднаш се запалија и они..идеа накај мене и гореа..цели беа со пламен...се разбудив цела препотена. :/
    знае некој нешто во врска со чудово од сон?

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    rozy-убава период,радост

Martina1993,зависи дали ти си била среќна,тажна...чувството какво ти било

tweety26-ќе разоткриеш нешто во врска со некое твое пријателство,тоа ќе биде во твоја полза

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mimitka

mimitka Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    3
    Што мислите за сонов што значи.значи вака стигнав со кола до пред мојата кукја,беше поинаква бела со старински склуптури мали а тие беа поцрнети ,како глави беа прозорите беа аистопоцрнети ..моите пред кукјата сите беа собрани и ги прашав не е вајда да ни се запалила кукјата а цела и тие климнаа со главата ја се испаничив и реков што понатаму .ми рекоа ништо не се секирај ке живееме кај баба ти доле кај што живеевме и пред да ја изградиме ја реков не и влагов внатра ми рекоа моите излези опасно е ,и влегов све беше некако нормално а преувеличуваа само имаше мн пепел насекаде и мебелот беше уништен,се свртив кај прозорецо и прашав дане ми изгореа и папагалите рибите зелките ,се свртевсамо кутијата со зелките ми беше на место реков кај се др мои животни ,ми рекоа дојди се сминав во една просторија која не екај мене дома мн чудна беше кукјата и влегов ги видов во кафезот и се израдував како камен од срце да ми падна ,и се свртев на околу имаше мн животни кои не се мои ,прашав чиви се ми рече мајка ми една колеска од работа ми ги даде црни птици се,црни зајаци,мислам и бело нз имаше и морско прасе бело и се зачудив како ги римиле дома а таа соба беше мн морничава чудна ,после се качив на 2 спрат и видов таму беше све празно без мебел ама све како ново не беше изгорено само паркет кој сјаеше мн позитивна енергија и реков што сега,ми рекоа ке купиме све ново не се секирај прашав од кај пари татко ми рече не се секирај за тоа све ново ке ни биде и толку беше сонот што мислите значи

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    MandyLane-ќе треба да донесеш важна одлука

Ognenija-некој ненамерно ќе ти наштети

TheCandy880-колку повеќе ги има толку повеќе пари ти следат во следниов период

Nedzhla- ќе бидеш во неизвесност

6. mimitka

mimitka Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    3
    ke moze za mene da mi kazete

7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Мимитка, не е проблем еве сега ќе ти пишам, но верувај јас не можам одвоеното време за форумот цело време да го посветам на темава :)
    а и кога пишувам,одговарам по редослед на неодговорените сонови кој прв пишал....за друг пат да си знаеш да не мислеш дека несакам да ти одговорам ;)
    Инаку сонот е убав,новост,радост,среќа

CIA-предупредување,биди внимателна,скромна,и претпазлива, и покрај тоа што ќе те прати среќа и радост

teddygirl-може да е психа, или пак знак за новост во твојот живот

booba- ќе помогнеш некому

meU- сигурно ќе се мажиш :rofl: ...пс.сонот е симбол за верна љубов

На teddygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    delvi-биди внимателна, некоја работа да не ти се врати како бумеранг

anabel-a...верувам дека е психа, инаку би имало симбол на здравје

tweety26- внимавај некои озборувања да не ти наштетат

OnlyGirl1- болка

Sara123- весњлба,прослава

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Katojiikutaka-радост,сите симболи се кон тоа

blueeparadise-бегаш од некаков проблем

На Katojiikutaka и blueeparadise им се допаѓа ова.
  10. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    Додека учев филозофија прочитав нешто интересно за соновите. Според Зигмунд Фројд, со соништата се постигнува исполнување на желбите и посакувањата потиснати во обичниот живот. :!:
    Баш ме замисли ова :D

11. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Сонував како требало да одам да ме оперираат.Пред да заминам се собрале поблискиве да ме испратат.Цело време сум била храбра но пред да заминувам кога видов како на мајками и викаат дека ќе има мн крварење и таа почна д аплачи тогаш и јас по неа.Кога се разбудив цело лице ми беше полно солзи.Перницата водена од што сум липала.Што значи ова?

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    teddygirl-те очекува некоја промена во семејството,која ќе донесе радост

На teddygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сонував како се карам со моите по дома и почувствував во сонот како плакам, навистина солзи ми течеа и се разбудив преплашена.

14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    TheCandy880-и на јаве ќе има кавга,заради тоа што ти не си направила како што ти рекле,или нешто не си успеала....но таа кавга ќе биде зошто тоа некому не му се допаѓа, а ти ќе бидеш среќна што си постапила така и што си била храбра да ги прифатиш последиците.

15. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Сонував 3 змии беа ептен големи, 2 беа кај мене во дворот а една кај комшиите. Едната падна од дрво другата се влечеше по тревата, а јас бев со внука ми и избегав да не не фатат, кај комшиите во дворот и третата од дрвото падна веднаш покрај нас. Така некако беше, само знам дека успеавме да избегаме, или ги снема не знам како беше. Имаше и други луѓе после тоа. Змии знам дека е лошо но значењево, дома кај мене во двор :sweat:

16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^биди внимателна, од страна на пријателите

На Emma89 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. faye

faye Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    703
    Сонував дека отидов на погрешна плажа, се симнував по едно брдо надолу и имаше неколку крокодили во водата. Не можев да го најдам патот за назад, го немаше брдото по кое се симнав и се качував со ескалатори во непознат правец.

Потоа сонував како седам сама на сакали, како трибини, позади мене седеа рандом луѓе. По извесно време дојде една моја другарка и заедно пушевме цигари, додека местото се полнеше со луѓе кои се враќаат од фудбалски натпревар.

18. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    :sweat: Сонував како имало некакви нереди и ме погодија на десната нога, останав во крв и без најмалиот прст. Кога се разбудив не го осеќав прстот немате поим колку се исплашив. :sweat: Што ли може да значи ова?

19. FuffyToooU

FuffyToooU Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    119
    Сонував дека спијам и еден пријател (школски) дошол кај мене на гости и ме разбудил, како шо ме удрил по раката почна да ми тече крв на местото и коа станав од креветот почна да ми тече крв по цело тело :sweat: и ме разбудија. Што ли значи тоа !? :?:

20. Keti30

Keti30 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    131
    Ајде девојки,кој се разбира ако сака нека ми каже што значи овој сон што го сонував синоќа,многу ме вознемири и така ми е еве скоро цел ден...сонував како сум се нашла во голема сала и таму многу гости играат оро еден до друг,музика не слушам,и кога ја гледам сестра ми како невеста(она веќе беше невеста),ме фаќа за ракаи ајде ми вика играј,а мене тешко на душата,а и ми било срам дека сум била несоодветно облечена,ни нашминкана,као се фатив на кратко и одма се пуштив од орото...и се разбудив....што мислите што значи ова?