Сонував дека сум јадела карамели.. а вака одамна не сум јадела. А сонот ми беше огромен и остатокот не ни го памтам.
S-Sister.91 1-кавга со саканото лице 2.-со пронаоѓање на нешто што долго го бараш,ќе ти донесе среќа eva11 тешкотии во остварување на семеен план xxAngelxx прекрасна новост во семејството
сонував како дечко ми се смувал со мојата другарка пред мои очи .. можете да замислите колку сум била исплашена .. што би значело тоа ?
јас ја сонував сестрата на дечко ми.. како сме биле на роденден незнам каде и таа ме гледала лошо цело време( а незнае она дека идам со брат и.. пошто нема ни месец како сме заедно, а ова го сонував после првиот состанок со него) ии на крај дошла до мене и ми шепнала дали го знам ..... и јас да го знам, и она ми рекла фати се со него ќе ти ја скршам главата.. што значи ова.. добро е или лошо?
Сонував како сум зборела на телефон со бифшиот(а скарани сме) и после од телефон сум го глеала како вози точак али не се глеал цел..нешо како со магла бил покриен точакот... ?
Денес сонував- Јас мајка ми и татко ми сме отишле во еден ресторан да го дочекаме Велигден и да се кршиме со јајца. И само седнуваме ние на една голема маса како на Шахнур многу убава беше. И наеднаш доаѓа еден мој другар со семејството и тие седнуваат со нас. И муабет си правиме...... ??
Сонував како тој се завртува и заминува без збор, ќерка ми однекаде се појавува и плаче и трча по мене и ме тера да велземе во кола, само што седнавме дете со нож ни се приближува за да јзаштитам ја испружив раката ме прободе со ножот и ја гребна нејзе по грбчето. бу
Впрочем сонов ноќеска ми беше едно потсетување. Озбилна сум . Сонував како сум била на час и сум и рекла на професорката дека сум заборавила да ја научам лекцијата што ветив дека ќе ја научам за да ја ,,предавам,, со неа. -И јас скрос ќе заборавев на лекцијата ако не ја сонував. Инаку сум сонувала и како сум правела тест по ликовно и имало прашање: ,,Што се фрески,,?
Сонував како заедно со една другарка сме оделе дома кај друга другарка. Сме оделе со кола и сме носеле штикли. Ама нешто сме заборавиле во колата и јас сум излегла да го земам (не знам што беше) и надвор имаше снег... и уште еден сон: сонував како сум правела тест по англиски, кој бил од 4 листа, а јас не сум успеала ни пола да го решам за време на часот.........
Сонував како на пат сум нашла златно ланче со крст,златна нараквица и уште една нараквица и сум ги зела.а сум ги имала гледано и други ден ама оставени биле да не си ги најде тој што си ги загубил.....ама сум рекла е сега ако никој не ги зема јас ке си ги земам.
Addrianna- неверство,но не на њубовен план.Некој да те издаде,да не одржи ветување.... Iva.T- неуспех на некој план qqq- среќа во љубовта
Ноќеска сонував една пеперутка. Како баба ми ја земала и ја држела во раце а јас сум пробувала да ја сликнам..
Сонував како бифшиот требал да ме земе од дома..и ја сум го чекала малку..и коа сум му се јавила да видам кај е ме прашал дали му фалам и ја сум глумела нешо недопирлива сум му рекла дека не е бидтно дали ми фали или не..и он ми рекол дека му фалам ?????
Сношти сонував како мајка ми ми ги корне двете поголеми бемки на телото . Што би требало ова да значи???
Сонував како сум во затвор и плачев, им викав на тие дека не сум јас виновна и да ме пуштат имам испити треба да полагам инаку ќе ја изгубам стипендијата. Потоа ми ставија лисици на раце и ме затворија и ми рекоа да чекам. И бев цела во депресии, само седев и чекав и со никого не зборев. Јас ова си го протоклував по мое: Значи од пред неколку дена многу ме мачи една работа, поврзана со стипендија што ја добив во странство, и сега чекам на официјална потврда за тоа дали одам или не . И цело време мислам и се нервирам, ама џабе не зависи од мене, се што требаше да направам јас направив, сега ми останува само да чекам. И си викам може лисиците што ми се на раце тоа значат - дека неможам ништо да направам,рацете буквално ми се врзани а и тие во затворот ми рекоа да чекам, а и тоа само ми преостанува ... А во соновник прочитав значело ќе имам многу среќа
Sara123-појди си в црква запали си свеќа, сонот е убав ljubam-среќа во семејството, поради некаков успех,победа anabel-a- мислам дека многу повеќе е психа одколку значење.инаку позитивен е сонотдоколку е симбол Smurfette.M- кавга со другарка simonice- среќа,наследдство...или прослава во семејството