Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^пресврт на моменталната ситуација во која се наоѓаш

На Sweety-Tweety му/ѝ се допаѓа ова.
  2. qqq

qqq Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    7
    во сонот дознав од други дека ме изневерува..и после сме се виделе и он ми признал...?

3. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    во сон како да бев некаде со мама и имаше една продавница со цевли и таму како се да било на попуст и мама викасе ааа и јас ке си земам неколку пара цевли,а јас ги пробував едни убави цими над коленици што се и и викав на продавачката дали има со друга стикла(како штиклата да не ми се допајгала)...???што мозе да е???

4. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Срам да и е на Хурем и во сон ми се појавува.. :( :tmi:
    Сноу Квин што значи ова ?? :D

5. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Ја сонував мојата лева рака, на двата прста имав два златни прстена, и само еднаш ги преместив од едниот кон другиот прст, за да видам како стојат поубаво. Беа многу убави. Исто така, сонував како држам мал принц за рака, и се наогавме на еден голем балкон, многууууу високо горе беше балконот ми се чини ко во некоја палата да се наогавме, и станувам со принцот и гледам долу полно народ, како да беше многу радосен тој народ. Потоа принцот ме одведе до аголот на балконот за да го види народот доле, и јас се исплашив бидејки беше многу стрмно. И само тргнав една завеса и пред мене се најде седната кралица, облечена во син фустан, ама не и го видов лицето, како да и беше покриено со вел со бело нешто. И само и се поклонив??

Сноу знам дека сум досадна, ама твоите одгатнувања се сосема точни. :)

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    epten si se zarazila so Huremm :* :* :rofl: :lol:

7. nikname

nikname Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    5
    Што значи да сонуваш икона поточно од св Илија. Пред некој ден сонував кога одам во црква имало литургија или нз што точно беше (не бев внатре) надвор во дворот имаше света вода и се измив а до чешмата ја имаше иконата од св Илија..

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    qqq-неверство не на љубовен план, издавање,во таа смисла

girl-miri- љубовен состанок,средба,новост...

Sara123- :D да го посетиш Истанбул :lol: искрено немам поим што би значело

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    лелееее само да е тоа сто би сакаалаааа...... :) ке те цестам ;)

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    hehe епа ај Натали дај му на човекот, на girl-miri :lol:

xxAngelxx-во несреќа...дупла среќа
    п.с. мило ми е што било точно

nikname-нема да толкувам, само ќе ти речам отиди во црква, и на иконата Св.Илија остави пари, однеси зејтин и запали свеќа

11. qqq

qqq Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    7
    Сонував како бифшиот требал да ме земе од дома..и ја сум го чекала малку..и коа сум му се јавила да видам кај е ме прашал дали му фалам и ја сум глумела нешо недопирлива сум му рекла дека не е бидтно дали ми фали или не..и он ми рекол дека му фалам ?????

и сонував како сум се шетала со мајка ми..и сум го видела еден бифш од мн одамна..и имало земјотрес али прилично јак..и после сме легнале на земја со мајка ми и пак имало земјотрес ????

12. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    Сонував како сум интимна со блиска почината личност. Треба да се грижам за значењето или не ???

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    qqq-ветувањата што си ги дала или си се зарекла, одржи си ги зошто во спротивно може да ти се врати нешто несакано

sweet25- ќе бидеш изненадена

14. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    Се надевам пријатно :)
    tnx :hug:

15. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Сонував дека сум била на забава облечена во бело фустанче и наеднаш еден дечко инаку у нашиов град познат е како дивјак, груб се пресечил на ногата и имало премногу крв и ја со фустанчето сум му ја запирала крвта, другите ми викале да го оставам дека не заслужува.... ама ја не ги послушав го однесов на болница, после ми станал дечко :lol:

Го сонував и Радован од срвајвер :D сум лежела до него и сум му го слушала срцето и сум открила дека му е на десната страна... а да сум билаа мнооогу заљубена во него :lol: :lol:

16. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Епа вака. Сонував многу чудни работи. :^)
    Јас сум била во едно основно училиште од 1 до 8 нели каде што јас учев.Да тоа беше училиштето каде што јас учев до осмо одделение.И така таму гледам една моја блиска личност(роднина-тетка ми е)
    како ја фатила таа болеста за крадење(не ми текнува како се викаше..) и се нешто крадела а мене многу ми беше страв во сонот од неа.И само наеднаш една моја почината роднина ја прогласуваат за најхумана личност.Демек додека била жива правела само добри работи.. :^)
    Што би значело ова..???? :(

17. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    ја сонубаб золвата на мојата сестра како ставаше јадејне за сите во мојата стара куќа(каде што зивеев порано)..потоа јас се качив во соба горе каде што спиеше мојата внука и прозорецот и беше отворен па јас како да го затворив а тоа дека сестрами го оставила отворен да слушне кога ке станела од спиејне :^) ништо не ми бесе јасен сонот.....што ке е??

18. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    сонував како некои ме бркале (не ги познавам) низ паркот кај слаткарницата во која помалата братучетка го славеше роденденот...
    :?:

19. priti

priti Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    83
    Сноу, ако не ти е мака :D Сонував еден бурен сон многу долг со бившото училиште, ај да не раскажувам се измешан беше, само не ми беше пријатно на училиште ама се се заврши со тоа како на ѕидот во мојот дом задоволно закачувам некои нови убави слики во рамки :)

20. tonicka

tonicka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    13
    Сноу ако може толкување на сонов:сонував како сум со децата во некоја стара куќа најверојатно куќата од баба ми каде не сум била од дете ,и легнавме да спиеме на оние стари железни кревети,и како што ги покривав децата забележав лебарки колона како лазат по зидот .Бубачките беа како лебарки но со клешти напред,многу се исплашив кога ги видов.Хелп