Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сонував како шетам малечко машко дете можеби беше 1 година..

2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    TheCandy880 - сподели ги маките со другите ,полесно ќе ти биде

3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    Сонував двокатен автбоус ноќеска, ама беше и бајаги широк.
    Го видов само накратко во сонот, можеби 2-3 секунди, ама убаво забележав внатре дека имаше младоженец и невеста, со музиканти, венчаницава лелеава, невестата весела и прекрасна.
    Потоа сврте на кривина и си замина. :(

(ова можеби е добар момент да кажам дека на сонов му претходеше муабет со другарките, коментиравме како ЈСП ги изнајмувале автобусите за родендени, прослави и фотосесии за нововенчани парови).

Па?
    :)

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^ ќе ти се појават пречки во животот, не е убаво да се види невеста.

5. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Сонував како влегов во една продавница, требаше да купам подарок за нечиј роденден, и купив една машка плишана маица сина со бело беше, имав многу книжни пари во паричникот, имаше еден човек внатре како да одеше цело време по мене, како намрштен беше, ми викаше нешто и после него му ја платив маицата,и потоа одев по една улица сама и покрај мене помина еден автобус.

Влегов во една соба, а таму спиеја тетка ми и брат ми и до нив имаше нешто благо и си зедов неколку парчиња и си јадев, потоа се вртам само и видов една фотеља, и пред мене имаше еден шифоњер така убаво наместен со миленца и видов моја фотографија кога бев помала, беше во рамка., потоа ја видов мојата симпатија и слушав некоја пријатна музика некои балади.

6. tonicka

tonicka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    13
    Сонував како на таванот имало голема пајажина и сама на себе си викам утре кога ќе чистам да не заборавам да ја соберам.

7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    xxAngelxx - неочекувана добивка,но на крај ќе дојде до пресврт,внимавај поради гордоста да не ја загубиш добивката

tonicka - самата ќе се вмешаш во непријатности

8. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Не се сеќавам баш јасно на сонот,ама ќе напишам на што ми текнува...мислам дека сме биле во некоја како стара куќа и дека таму имало лешеви од луѓе...следно на што ми текнува е дека другарка ми ми кажувала дека кога си одела навечер осеќала како некој ја задева по рамото...и една вечер сме се договориле јас да минам по тој пат,а она да ми каже кога ќе има некој позади мене...ми кажала и кога сум се свртела сум го видела X (тој еден што се смував,ама многу ми беше досаден и го избегавав)...и сум го рекла неговото име онака изненадено и поcле тоа сум и рекла на другарка ми дека мислам дека ме следи он каде и да одам. :^)

9. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Значи нокеска сонував како сум дошла во Скопје, сум ја гушнала мајка ми,
    и сум сакала да се вратам во Хаг инстантно. Сум ги замислувала убавите моменти во хаг

За сега сум во Холандија, Хаг, но одличив да продолжам да живеам во Скопје летово...

Дали сонов значи нешто...

10. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Сум се симнувала по скали така полека и наеднаш сум се спзнала

11. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    Сум сонувала како сум била на вечера и пред ресторанот сум видела еден од моите омилени пеачи и сум била многу возбудена,сум се мислела дали да одам да се сликам со него или не.Одлучно сум истрчала,сум го гушнала и таква пресреќна сум го прашала дали може да се сликаме а он ми одговорил "Вчера раскинав со девојката,неможам" (нешто во стилот не сум расположен).И јас сум се разочарала и сум почнала многу да плачам.И исто така почнало и многу да врне,знам мокра сум влегла внатре...

12. Aneta88

Aneta88 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Сонував како сум невеста и ме прашуваат дали ќе го земам неговото презиме - јас кажувам дека го зимам неговото, но си го оставам плус и моето и толку беше од сонот, а човекот со кој треба да се венчам не го знам.

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    CIA - Те очекуваат доста невољи, но некои од нив можеш да ги избегнеш.

cveke123 - скоро па сигурна сум дека нема значење и е психа.А и да има значење, тогаш е среќа

14. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Ме сонувала другарка како ме чекала да дојдам и после тоа сме отишле некаде да и покажам некое школо, и таму се појавила некоја змија и другаркава се исплашила а јас сум и кажала да не мрда и сум ја утепала змијава. И нешто како демек сум испаднала херој во сонот...
    Знае некој што значи ова?? :?:

15. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Elina - Ќе имаш многу чуден период, еден ден ќе добиеш прекрасна вест,друг ден лоша,трет ден па нешто убаво.....буквално испревртено

Aneta88- веселба,некој ќе се мажи/жени, или принова во семејството

Pirana- триумф над непријателот

16. priti

priti Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    83
    Штотуку си го сонував телото :^)

17. qqq

qqq Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    7
    Сонував како бифшиот ме адднал на фб(од нов профил) исто и неговата другарка..и ја сум му пишала демек може да се запознаеме..и он ми рекол ке те барам утре сеа сум мн пијан ? ^.-

18. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    Го сонував брат ми со мојот бивши дечо (за кој што тој не знаеше) со кој што се шетаа низ мојата населба а јас сум пошла по нив и нзм што му кажав на брат ми и си заминав.. Што ли ќе биде ова?? :?:

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    priti - свое тело? убаво витко,дебело,разголено, туѓо разголено?

qqq - ќе ти биде нанесена штета по туѓа вина

20. inn

inn Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2010
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    29
    КРАДЕВ!!! и тоа, си купив ланче прстен еден лосион и купка и алка, али многу беа убави со розеви црни и бели циркони а лосионот и купката бебеско розеви во преубаво паковање, а другарка па моја купила нешто за јадење од истото место и на каса коа дојдовме сметката 399ден, сто немасе шанса да е толку, и она ми вика плати си ги ти тие ја моево, а цело време прстенот на рака си го носам, и после гледам дека јаденјето и ланцето не го наплатил????
    КОЈ ЗНАЕ ШТО БИ ЗНАЧЕЛО ОВА НЕКА НАПИШЕ :)