Иии сонував како сум се мувала со еден од генерација..у некоја куќа сме биле повеќе луѓе..и ја и он сме биле малку на страна од другите..иначе детево не го знам лично ?????
Macushkaa - нешто од минатот, нешто недовршено, недоречено....сега ќе ти се пружи шанса да ја завршиш таа работа. inn - поради свој неуспех, неправедно ќе се подскараш со саканиот или со некој од семејството qqq - си уживала во бакнежот, си се гадела...?
можеби.. но ова го сонував пред 1 недела и повејќе.. За колку време се остваруваат соновите?? Ако може уште 1 сонн да ми кажете што значии .. Сме биле на плажа со татко ми мајками и брат ми .. и мене гз ми течеле гомна нештоо ко пролиф.. никако не ми се затинало и сум плачела од страв.. а брат ми и татко ми пливале
Macushkaa, навистина незнам и неможам точно да ти кажам за колку врмее се остварува некој сон.Некои сништа дури се психа и подсвецт, некои имаат симбол а всушност не се предзнак за нашто.Но ние луѓето сепак си ги толкуваме,а дали ќе се остварат или не...никој не знае. Инаку за вториот сон.Те очекува добивка-парична, ќе бидеш многу среќна. А во каква вода пливале татко ти и брат ти, биста,матна, или само знаеш дека пливале?
Имало три јажиња за скокање али незнам сами биле наместени као автоматски да се вртат на некоја си направа и еден другар ми рекол ај ја и ти ќе скокаме на ова и ја му реков неможам. Ме праша зашто? Ја му реков имам добиено. (а вчера стварно добив пред да си легнам ) Значи ова нешто?
сонував како со тато пиевме кафе и му реков аман бе тато уште ли го пиеш кафето,а јас сум го чекала да го испие,оти јас сум го испила,како да ке сме оделе некаде
Може ли некој да ни каже што занчи овој сон: Другарка ми трчала по некоја прекрасна ливада и јас сум ја видела и заедно сме трчале со огромна брзина,како да летаме и она ми вика сега ке одиме во мојот бел свет. И на една кривина стоеле три луѓе(ако беа луѓе) целите во црно облечени,дури и очите и беа црни.И другарка ми без проблем поминала покрај нив,а јас трчала ептен споро,не можев на убрзам.Но сепак ги поминав.
Сонував како сум имала секс со еден познаник и онака ко што сме си биле скроз голи во соба и било многу убаво, одеднаш влегла мајка ми со уште две жени, јас сум грабнала некој прекривач и сум побегнала од собата, сум се погледнала на огледало и носот ми бил скршен , отечен и сум била како изгребана и отечена накај образите ???
qqq - внимавај при љубовни средби girl-miri- внимавај што зборуваш за луѓето околу тебе,за да не те сватат погрешно
priti - изненадување,исполнување на желба Lallly - со мака ќе надминете некој проблем sweet25 - среќа,радост....венчавка
Мајками сонувала.. Мајками и бабами оделе пешки и им се придружила уште една жена со нив.. Местото кај што оделе било многу далеку и високо .. жената им останала попат .. а тие продолжиле да одат и каде што искачиле било пазар и светеле многуу сијалици ..
сонував како сум била многу болна..така одеднаш.симптомите биле некој како бубуљички со црно внатре,а јас сум имала на левиот образ..не сум ни знаела кога мама ми кажала дека кучето ми го има истите симптоми и дека набрзо ќе почине..после кога дознала за мене ми релка дека ќе одам на операција но ретко кој ја преживувал операцијата..нешто со жлезда некоја беше болеста што ми ја кажа..не се сеќавам баш..се разбудив испотена како од најстрашниот кошмар..и мислам дека плачев во сон за кучето мое,а за мене ми било сеедно. :////////// што е?