ја испрашала професорката бизнис дугарка ми тоа што јас сум го знаела и она читала нешто и и стаила тројка,а мене ме прашала за нешто од прво полугоие и не сум знаела и ми ставила кец во дневник..а оваа другарка ми е слаба и многу ретко кога знае нешто,а јас учам многу повише од неа.
Јас сонував како маж ми бакнува друга пред мене и ми вика дека е крај. Ама толку ладен беше спрема мене во сонот што дури мислам дека и плачев. надевам се дека нема лошо значење
^многу ќе бидеш радосна, поради некаква новост или изненадување во врска со бракот,од страна на маж ти
сонував како бившата газдарица на мајка ми доага кај нас на гости и кога си оди слуша колку пати заклучувам и правии модел од клуцот мој на влезната врата, а јас кога излегувам на тераса ја гледам доле како се смее и чека кога ке го напуштам домот ?????????? се преплашив и тоа 2 дена по ред тоа го сонувам
Јас сонував како си имам убав телефон, ама потоа шефот донесе некои додатоци за телефон нешто со Манчестер Јунајтед за кои навивам и го напнав да ми даде таков приврзок или нешто слично беше, не се сеќавам. Кога веќе ми даде, ми даде и глуп телефон и јас бев многу натажена зашто го немам веќе добриот ама ми беше незгодно да си го барам назад. Знам дека е глуп сонот, ама јас да си кажам Инаку, овој сон го сонував одамна, ама уште ми оставил впечаток па да прашам што значи да сонуваш огромни бранови вода како надоаѓаат кон тебе. Го памтам чувството, многу се плашав зашто ептен беа страшни брановите кои надоаѓаа директно кон мене, како во апокалипса да се наоѓав.
^симбол на моментална емоционална незадоволност и психолошки стрес. Размисли какви чекори ќе превземеш
^ Благодарам, претпоставувам дека зборуваш за првиот сон. Баш е така како што ми кажа и баш размислував за како да се однесувам во иднина. Брановите какво значење имаат?
Јас по втор пат сонувам дека сум невеста,првиот пат викав леле ќе нема кој да ме нашминка за вечерта тоа го викав во мојата соба облечена во бела венчаница.Вториот пат бев исто во бела венчаница и црни балетанки и трчав во некој трговски влегов во една продавница и барав бели шноли па неможев да се одлучам. На фемина пишува ќе се разболите од тешка болест,но сакам и ваше мислење бидејќи втор пат сонувам сличен сон
^јас пак знам поинакво значење, ако се видиш себе си како невеста тоа значи основање на семејство, лично за тебе или за некој близок, во случај да си веќе во брак среќен период во семејството
Сноу помагај те молам. Сонував како требало да си земам хаска куче. Ама сум нашла од некаде(незнам ни од каде ни како) три бебиња.Сум требала да изберам едно од нив.Тоа второто ми рекло мама и јас сум го зема.Премногуу сум го засакала препрепремногу. Ама не било мое. И на сите сум го покажувала ~ ХЕЛП !
синоќа сонував .. Ми звонел тел и се јавил еден другар од брат ми ( кој што ми се свиѓа) и ми рекол ***(името од ббрат ми)*** ти си ? јас сум рекла не. , сестра му е.., и тој рекол вите каде е јас сум рекла не е тука (на мојот тел го побарал зш некогаш и тој го користит) што ли е ова, има ли некаква врска со тоа што ми се свиѓа ?
Sara123 - Доста новости ќе чуеш, од кои едната ќе се однесува лично кон тебе Macushkaa - Ненадејни и неочекувани вести
Сонував како стојам на мојот балкон, а во дворот имаше една или две црни мачки, и околу нив некои гранки од дрво. Исто видов мал оган и една бела свека во дворот како горат. Знам и мајка ми беше до мене. Стоејки така на балконот, со едно тенџере вода, фрлав по оганот и свеката за да ги изгаснам. И по неколку обиди ги изгаснав, ама свеќата повторно самата од себе се запали, и тогаш ја зедов во рака, беше во свекник ставена. и само ја ставив на балконот?