Сонував како мајка ми седела со една бифша девојка на мојот бифш..и јас сум отишла кај нив..и сме почнале да збориме као демек она дека е крива што сме раскинале..и одеднаш се појави Господин Х и јас сум го викнала и коа сум го прашала дали ради неа сме прекинале он одма избегал..и после он на мајка ми почнал нешо да и раскажува како порано бил многу сиромашен дека просел( а уствари у вистински живот незнае шо да праи со парите) и така ми заврси сонот ????
Јас сонував како со другарка ми сме биле во некоја продавница каде што имало многууу слатки на излогот,и другарка ми фино лепо си седнала на излогот и почнала да си јаде од тоа слатките...а јас мисалм дека само 1-2 каснав или ич...и сеа што би можело да значат овоа слаткиве,м? (иначе сега ми се пријаде благцееее)
Го имав најчудниот сон! како се запознавам со непознато моче, ми помага да изберам некое фустанче од списание, и потоа ме држи за рака! Уф, се заљубив, ама досега тоа момче го немам видено!
сонував како една другарка умрела ...не сум била на погребот ами сум го видела нејзиниот некролог ...безвезе сон
Сонував како ми дошла една другарка на гости кај мене.На тераса сме седнале и двете на клупа.И таа почна да ми кажува нешто (што е навистина точно) Ми рекла.Абе Сара зошто и јас се викам Сара и двете сме рак во хороскоп.. Многу е чудно тоа нели.?И јас сум и рекла..е добро де и двете сме па сега што да правам јас.?? Spoiler Тоа што во сонот ми го кажала е точно. И добро после сме свртеле други теми и таа наеднаш почнала да фрла деца накај мојот прозор од собата моја.И таа ги зимала децата мали биле 2 годинки и ги фрлала како вртелешка се вртеле.И кога јас се качувам кај мене во соба и гледам цел куп деца.. испофрлани ~ Сноу ??
Сонував како сум седела негде со другарките..и сум си се присеќала на сите средби со поранешниот дечко..уште од првиот пат коа сме се запознале..па коа сме излегле прв пат....... ?????
сонував како цела фамил.да сме биле собрани на улицаи сме ја очекувале братучетками кога таа дошла од некое хартиено кутивче извадила подароци. на мојата покојна мајка и подарила и околу врат и го стави кожното ланче со сребрен приврзок,амене две платнени ланчиња со два сребрени приврзоци во форма на срца со проѕирни камчиња и веднаш сум го ставила на мојот врат.дури сум плачела во сонот дека е братучедками крај мене.
Сонував како во една голема бела просторија, со мало црвено ноже убив една плавуша, со ножот ја прободев и после на едни големи прозори ја обесив така умрена, и она беше облечена во бело.И ја видов и крвта така пролеана леле многу морбиден сон беше.А пред тоа видов многу музички цедеа?
senjorita-v- продолжен живот (надминување на нешто тешко во животот-за другарка ти) Sara123 - кавга со другарка ти
qqq- нешто од минатото пак ќе ти се врати rici.aaaaa - подобрување на моменталната ситуација, кое ќе ти донесе среќа xxAngelxx - голема опасност, и страв
^ај малце појасни го сонуваше истиот тек на сонот,но отпосле испаднало дена не била мртва,било некоја грешка и она всужност била жива?
Доста време спијам и мн сонувам! Претежно само некои кошмари и глупости што немаат блага веза со реалноста. Е, некни сонував сон што го запомнив некако . Сум била дали на некоја прослава, ств не знам што точно било, али исто биле и моиве и дечко ми. Арно ама, дечко ми не изгледал како што изгледа, туку ја имал фацата на еден мој прв братучед, кој живее во друг град, и го гледам еднаш годишно можеби. И чудното е што едноставно сум знаела дека е тоа дечко ми, али не изгледал ко што изгледа ... Глупости ....