Sонував едно девојче околу 2години,тоа како да бесе инвалид со прстите од нозете,исто времено и како се да бесе ок со девојчето а кога му ги видов прстите не му беа добро. Tака како да го носев во раце да сетаме,па го носев на сладолет. чудно ми дојде сонов
Сонував како дечко ми бил кај мене дома и зборувал со моите. Еден момент чичко ми стана,му се развика и му влепи една Чуден сон,но вистинит. П.С Под перница си имав ставено бомбонче од на свадба кое што ми го дадоја,па нели се верува дека ако тоа се стави под перница ќе го сонуваш тој кој што ќе ти биде искрен сопруг,па можеби тоа е
Само што станав од спиење и сонував нешто, можеби глупаво. Сонував дека мајка ми викнала така погоолеми деца од маалово за да и помогнат да го премести шкафот и за тоа време јас сум им рекла нешто да извадат некоја полица и ми паднал шкафот врз мене и сум плачела и мајка ми ми се дерела, а татко ми пробувал да ме смири и видел на саат 16:30 и рекол дека нема време мора да иде на аеродром, ќе му избегал авионот.. (А баш сабајле отиде во Италија и кога се разбудив ми се јави да ми каже дека стигнал)
Сонував како ја гледам вселената, две планети, една до друга, едната светеше многу и на неа како да имаше полно луге ама само како човечки фигури беа, не вистински и тие светеа многу. И потоа почуствував дека тие требаа да паднат од таа вселна на кои што беа, како да доагаше крај на светот, и јас исто се почуствував исплашено??
ilipili - па јас би рекла дека ти самата си го протолкува сонот belieber - ќе сокриеш некоја тајан за доброто на сите, и ќе бидеш радосна поради тоа
Сонував како кај мене дома сестра ми донела некое дете,сираче беше изгледа,ама целото беше нечисто и се понашаше како негова да е куќава,си пушташе телевизија,си легна на креветот... После сонував како сум си ги стискала црнките на челото и една огромна црнка кога сум си стиснала,абе испаднало гранка,ее гранка испаднала од црнкава коа сум ја стиснала...леле сега коа ми текнува самата си се смеам,како може гранка да испадне
Знaчи вaкa: Сонувaв кaко мaјкa ми ми кaжaлa декa починaл дедо ми, a тој и починaт е. Со тоa сум се помирилa и добро сум го прифaтилa.После некое време(истиот ден) мaјкa ми ми кaжaлa декa починaл и тaтко ми и тој исти тaкa е починaт . Сум се воздржувaлa дa не зaплaчaм декa многу ретко плaчaм и во јaве, aмa не сум успеaлa. Потоa домa дошле другите бaбa и дедо(од по мaјкa) и бaбa ми нослеa јaдењa. И мислaм декa и други луѓе идaле, aмa не сум многу сигурнa бидеќе се резбудив во моментот. a уште еден сон (од другaркa ми). И дaвaле блaго дa јaди, кaко дa билa нa гости и од толку блaги што биле бонбончињaтa изелa сaмо 2,a когa почнaлa дa го јaди 3 и зaлетнaло и рекa декa ќе добие шеќернa болест, побaрaлa водa но не и дaле. И се рaзбуди со кaшлaње и и се пиело водa
Сонував како сме требале да идеме со стар клас во кафана..али испаднало да идеме "кај мајка ти и татко ти"..и после најдобрата другарка ми кажала дека еден од стариот клас и зборел за мене..демек пак сакал да се муваме( иначе се иам мувано со него мн одамна) ????
Сонував како сум била бремена... И се сеќавам дека сум си ги гледала нозете како ми биле ,,исцртани'' како со крвави капилари на кожата. Ме загрижува сонов..
Jас сум слушнала дека ако сонуваш дека си бремена,поминуваш низ тежок период,нешто те мачи,а ако си се породила на сонот-значи дека ти олеснало A за капиларите не знам што значи
xxAngelxx"- Не плаши се од сонот, сонот значи нов почеток CIA - ќе му пружиш помош на некој од твојата околина,и тоа ќе те направи многу среќна
skorpija123-прекрасен период од животот ти следи п.с. отиди до гробишта, или барем помини до црква запали им свеќа, можеби на сни ти се јавуваат ако долго време не си им оддала почит. втор сон - здравје qqq - или мала кавка или некоја кратка минлива болест
anabel-a -ќе бидеш заштитена од одредени сплетки, но тежината ќе ја чувствуваш pamelche, само како лик ја гледаш, или имаш случувања?
Сонвав дека со брат ми сме биле на болница, атаму имаше многу луѓе и сме бркале едно дете по скали, детето го познавам онака,малечко е и му напрајвме стапица, и го фативме, толку беше Како можи толку глупи соној да сонвам се чудам и самата
Cakica- ќе сториш нешто конкретно со цел,ќе одиш на ризик pamelche - имаш недовршена работа од минатото, сега ќе ти се пружи шанса да ја довршиш Adi888 - напредок во животот
Јас сонував како се качувам по едни скали во болница и никако не можев да се качам на последниот кат. Знам дека многу се плашев да не паднам, некако скалите не беа сигурни. И не се качив на последниот кат.