Што значи ако го сонувам поранешниот дечко како се гледа со друга девојка?! И патем сум била многу љубоморна и нервозна
SонуваB дека сум како во затвор и дека сум убила некого па ме барала полицијата мо не ме најде а јас се кријав кај некоја нива(поле). Mногу измешан сон и ме загрижува.
сонував едно машко кое е починато ми беше детска љубов а и јас него. на сонот како да го немав видено подолго време и сега кога конечно го видов го гушкав не можев да се одделам од него а тој ми рече ќе се вратам за 2 години пресреќна бев ама нажалост тоа е само сон. знае некој што може да значи ова
Добро, што е со мене?! Ноќеска повторно сонував како сум била трудна. Сум имала мачнини, наводно сум требада да се пораѓам.. А не сум знаела ни кој месец сум ни ништо друго.. Ама на крајот сепак не сум се породила..
сонував како сум изневерена и оставена тадури и кученцето го понел со себе,сум се нервирала во сонот но попусто
Stefaani - радост по тага anabel-a" - ќе неможеш да се ослободиш од некој терет rici.aaaaa - ќе бидеш изневерена (дали лага,дали не одржување на збор...незнам)
Сонував убав сон. Го сонував тој еден лепотан у кој сум затрескана Ми рекол да одиме некаде(од овој дел од сонот се сеќавам) и сум му рекла носиме каде што бевме минатиот пат.(Иначе еднаш имаме испаднато).И он ме однел на едно место,каде што сум се сретнала со братучедите мои,а овој лепотанов ме имал гушнато.И едниот братучед така зачудено ме погледнал ама ништо не ми рекол.И сум му рекла на лепотанот,абе не мислев јс тука,сакав таму на ридот да ме носиш.И ајде сме се упатиле накај ридот со мотор,и го запрало него полиција демек казна да му пише и овој многу се изнервирал,ама сепак на крај не му пишале.И сме отишле на тоа местото,имало река до нас,а он ме гушкал,ама така од позади грб ми бил,и така сме стоеле подолго време гушнати,ама не сме се бациле И толку само ми текнува од сонот,криво ми е што не ми текнува на цел сон,а шубав беше оти бев заедно со него. И на крајот од сонот ми текнува на некоја другарка сум и го раскажувала овоа,и сум и нагласила дека не сме се бациле.Иначе можно е сонов да го сонував оти го немам видено 1 месец лепотанот,а и многу сакам пак да испаднеме,па можеби оти цело време го посакувам тоа да сум го сонувала воа. М,Сноу,што викаш?
сонував како сме биле на гости со моите родители кај еден старец и таму имаше луге,тој имаше една лолга куќа и сите кажува дека е богат,али тоа не изгледаше убаво внатре како куќа туку како штала нешто така...потоа тргнавме за дома а кога идевме накја дома имаше едни преубави места и јас како да сум снимала со телефонот и потоа сме излегле надво да се шетаме оти беше преубаво местото..така се шетамве малце и јас како да сум се загубила во гужвата и викав по мама и како она да кажуваше тука сме ,како да биле тука а јас не ги гледав и се разбудив... малце ме преплаши сонов
1 сон.Мајка ми отишла во продавница и ми купила параброд. И јас сум и рекла мамо мамо овој ми се допаѓа купи го. И така сум си се вратила дома. 2 сон.Мајка ми ми купила карта за на концерт. 3 сон.Во харемот на Сулејман донеле нова робинка.И јас сум ја прашувала која си ти што бараш тука..таа рекла дојдов да и служам на Хурем Султан.Таа била робинка-султанка рекла. И јас веднаш сум сакала на Хурем да и пренесам ама Хурем ми рекла добро е Сара-не се вознемирувај,така се нарекуваат робинките кои се дојдени да служат на Султанка (всушност тие се поглавни од обичните робинки) И јас сум и вратила-Епа добро тогаш,штом е така.. Сноу Квин ??
Јас сонува нешто ногу смотано. Секс со бившиот Ај да беше со мојто срце да уживаше ама со бившио..... И тоа страсен секс како да сме па заедно. Шо би можело да значе
CIA - Се е во ред ти што си одиш според твои некои пропишани цели,планови....но на првиот знак дека нешто не треба да биде така, потпрашај се дали е во ред да продолжиш или не. girl-miri - ќе ти треба добар совет
јас бев во еден ресторан..... луксузен беше....... бев сама на една маса и на соседната имаше еден дечко шо буљеше во мене цело време ама мене не ме интересираше. после дечково покушавал да ме направи љубоморна со една моја познаничка малку лесна е ама мене ми беше смешно тоа зошто дечково не ме интересираше и малку ме нервираше..... и тој кога го виде тоа ја батали неа и продолжи по мене да трча а таа па цело време трчаше по него јас него го игнорирав тој неа....... после ги оставив нив и заминав во библиотека што била на некои богаташи ама во библиотекава книгите беа повеќе како во книжарница, не беа многу и сите беа нови и неоштетени........ кажете нешто??????????
Sara123: 1.расипништво 2.наскоро ќе доживееш голема радост 3.иако мислам дека сонов повеќе е психа,...во спротивно би значело, ќе направиш некоја глупост што ќе ти донесе многу непријатности SanjaKirchner - среќа,радост sajonaramucaca - премногу трошиш и време и пари
Сонував како облечен во бела кошула ме моли да не му се лутам веќе,а одеднаш застаната на некоја голема и пространа тераса со цвеќиња сум гледала како трчаат на некоја плоча мали расни кученца три од нив беа мртви а на сите бојата им беше златеста и беа многу слатки.
Јас сонував како сум била во соба со другарка ми и она ми го дала нејзиниот дневник во раце и ми рекла земи го јас да одам до веце ама немој да го читаш и јас сум рекла добро ама она многу се задржала во вецето и јас сум земала да го читам и во него имало слики од сите постери што ги имам во себа а многу се и до секоја слика имало запишано по нешто и на една слика имало запишано нешто за мене и тоа беше истото тоа што таа ми го кажа дека го запишала кога сме биле мали и јас сум прочитала набрзина ама не целосно само неколку реда и сум го затворила и онака како исплашена сум се завртела назад и толку. Знае ли некој што значи тоа?
сонував сум била на гости кај свекрва ми и н. Tелефон зборував со сестра ми и таа ми кажа дека сонувала како свекор ми треба да се причести во црква,а потоа кога си одев дома свекрва ми ми даде грав но кога го пробав беше недоварен па и реков дека ке го доварам домс.