Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437
    Јас сакам да прасам за еден сон.....
    Една братуцедка со која се немаме видено од многу одамна ме сонувала како сум била бремена .....други детали незнам за сонот....

ти благодарам однапред .... :*

2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    има разлика од сонување, поим бременост и од тоа да те види бремена.Дали знаеш,како те сонувала?

3. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    мајками сонувала..
    Дошле полно луѓе (фамилија од мајками) кај нас на тараса (тука кај дворот пред влзната врата се наоѓа).. луѓето ги викале татко ми и мајками на свадба..мајками и таткоми им викале дека не се спремни ..и се разбудила .. ???

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^нека се пази од својата чеснољубивост

5. Anonnimna

Anonnimna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    76
    Сонував јас како шетам низ населбава моја и наеднаш плукнувам крв и три заба во крвта.Сум извадила огледало да видам и двата предни сум ги немала и 3јката исто така ми била извадена.
    Наеднаш слика од мене кај забарот мој матичен што ми е како ми вика не се секирај ти ги напраив многу јаки нема ни да се познава дека претходно си ти паднале,инаку ти ги ставив истите заби што ти беа паднале.Сум се погледнала на огледало и сум ги имала сите ама скроз сите заби нови....??

6. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Сонував дека се тепам со бифшата на влечкоми ама немав сила, ниту ме боле нејзините удари ниту пак можев јас да удрам силно (онака како што знам јас) :D а тој стоење и гледаше, не се ни подмрдна.

7. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Сонував како ја гледам мајка ми од прозорец како трча кон татко ми кој го косел дворот, и наеднаш вика нешто по него и одеднаш гледам огромна змија завиткана зад него.. и тој се врти и со косата ја боде неколку пати на крајот мислејќи дека е главата, ама тоа било опашот и почнуваат да бегаат, ама змијата ги стигнува и се нафрла на мајка ми и јас почнав да се дерам "Нее" и се разбудив :sweat: :sweat:
    (со отечен заб и силна забоболка :( )

8. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    јас сонував како не нападнало нло од сите страни ама не да беше реален сонот страшно нешто :sweat: :o

9. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    јас сонував како една кола( не видов кој ја возеше )паднала во езеро и потона ,јас се исплашив и јас некако паднав во езерото и почнав да се давам арно ама мама и тато ме спасија .

10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Anonnimna - ќе почувствуваш лутина, поради тоа што ќе дознаеш нешто што досега не си го знаела

IvanaMkd - на крај кој победи?

11. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Сонував како влегувам дома во станот кај мојата симпатија, и си ги собув чевлите, и веднаш до нив видов чизми. Потоа влеговме заедно во една соба, и на една наткасна со огледало, ја оставив мојата црвена чантичка и црвен ремен. излеговме на балкон, требаше да ме запознае со татко му, ама уствари татко ми го видов ми направи една сериозна фаца. После тоа пак се вративме во соба, седнав на црвена гарнитура, и почнав како да плачам, како да се разочарав, затоа што помислив дека татко му не ме бендисал? Сноуу??

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Nevermore - новости за загуба
    heart.stealer - грижи, не се вплеткувај во туѓи работи

13. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

па ми реце те сонував дека си бремена....не ми даде овјаснуванје те видов бремена дека си или ми каза дека си бремена....само ме праса дали сум бремена...и реков не ....па те сонував дека си бремена.... :lol:

14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    (pisuvam od mob,sorry za latinicava)
    Sabatini,stom neznaes ne bi mozela da ti kazam bidejki,bi bilo pogreshno.Bi ti stavila pogresna misla vo glava.

15. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437

ke prasam pak utre za sigurno kako i sto bil sonot pa ke ti pisam.....

16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Nema problem,prasaj i pisi.

fallenangel- zdravje

17. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.737
    Допаѓања:
    17.699
    Јас како и секогаш, пак сонував глупости.
    Мајка ми пошла накај продавница и јас сум и рекла да ми купи бикче, и она ми рекла дека неможе само сожилет, демек бикче ако ми земе ќе сум сечела вени. :lol: Шо ли ќе е ова?

18. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Малце ми падна чудно. Сонував како до некоја црква стоеле
    шиптари
    и јас сум се прекрстила и сум сакала да влезам во црквата ама некако мала ми била вратата не сум можела да влезам и имало некој стуб не баш пред вратата туку малце на десно. И се појавила на моја другарка мајка и и ми рекла влези од позади и пред да влезам ми се појавиле двајца со калаши :lol:

19. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Испитот за кој што очекувам резултати сонував дека сум го положила со 68 бодови.Дали ова значи дека ќе го паднам :(

20. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    Сонував сум била нашколо и мислам дека сум имала спорт ( еден од изборните предмети) и проесорот ме викнал на катедра и барал некои ливчиња нешто по ташната кај дневникот..и ми покажал со прст демек бакни ме и ке ти пишам плус или ќе ти дадам потпис за да поминш (зошто ако не добиеш потпис од проф. по изборен предмет, можеш да полагаш) и јас сум го бацила пред цел клас :worried: после ми било мака..... и се разбудив.. :)