Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    сонував како во мојата стара куќа каде што живеев порано,беше ноќ и надвор имаше снег,многу снег,а во двороот доагаше мојот дедо кој е умрен и јас како да знаев дека е умрен и бев збунета а он викаше по мене е ајде кај си сите тебе те чекаме,да знаеш нема пак да идам да те земам ајде веке сега,сега ке дојдеш....како да беше нервозен нешто со мене....па јас се плашев и викав по мама и плачев :( :(

2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    MarchelineAmaru - финансиски проблем

wolf4e - ќе го пронајдеш решението на одреден проблем,можно е тоа да е на љубовен план.Ќе бидеш весела поради сето тоа.Но таа среќа што ќе те опседне не треба да заслепи и да ти одвлече внимание за други работи.

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  3. HurremSultan

HurremSultan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    119
    Ја сонував мојата бивша газдарица како ми ја допира косата уствари шишките и со неа сме се договарале како треба да ми ги ретчи или пресече. Косата ми беше многу дива ама не ги средив шишките во сонот оти се разбудив :)

4. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Сонував како си ја фарбам косата.
    Излезе едно чудо смеса за фарбање, ставав и ставав, никако да се потроши, одма фати бојата како што си сакам, некоја медено плава боја, а косата ми беше нежна и прекрасна на допир.
    Ептен и се радував...
    :emo:

5. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Трендафилка, виде во соновникот на Фемина?

Да си ја фарбаш косата значи:
    Не ги лажете вашите пријатели затоа што вистината ќе излезе на виделина.

Руса коса значи:
    Имате нелојален пријател.

А ,Густа и убава коса:
    Ќе водите богат живот и ќе бидете почитувани во општеството.

Па сега спои ги овие, и пробај да звучиш логично. :rofl:

Може некоја да ми каже што значи, ПАК , да сонувам како го варам дечко ми?
    И овој пат ме фати, ама јас пак си го варав :wasntme: :rofl:

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Сонот на братучетка ми...

Девојката лани дипломира, арно ама во последно сонува некој млад асистент што бил на факултетот.
    Повеќе пати сонувала како се бакнуваат, како си кажуваат дека неможат еден без друг, дури и како спијат заедно... :o

Значи додека се гледале на факултет еден кон друг немале воопшто никакви симпатии, ни за еден момент не помислила ништо со него и слични работи, а сега ова и` се случувало.

Што може да значи?

7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Katojiikutaka - остварување на желба
    girl-miri - ќе бидеш радосна,те очекува радосен период,ќе бидеш опкружена со среќа
    HurremSultan - грижи

8. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.326
    Сноу?? :?:

9. Katojiikutaka

Katojiikutaka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    226
    snow-queen

10. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Сонував како видов една девојка со убави очи, и беа нашминкани околу со бело. Потоа излегов од таа кука и поминав низ двор, имаше во него цвекенца и зеленило, откако излегов од капијата се наогав во едно село како да чекав автобус. Носев црно сако, и ми дојдоа две деца едното ме мавна со топка од снег и ја само го потурнав и се појави кола го собра и го однесе.како да му се случи нешто го удри колата го однесе пред неа и како сите мене да ме обвинуваа поради тоа. После сето ова како да беше нок, бев на автобуска станица и чекав автобус, мислам дека сакав да избегам бидејки ме обвинија, ама го испуштив првиот автобус и чекав друг. додека чекав видов една девојка држеше книжни пари.

исто сонував, како гледам една нова голема палата одвнатре целата беше исцртана со слики многу убава. беше поставена една спална со розов сатенски чаршаф, многу убаво наместена, видов кралица на неа легната, како да беше тоа некој ритуал да легне на креветот бидејки има нова палата. вратот и бил избоцкан во вид на гердан, одоколу и како крвта да и беше засушена од боцкањето. потоа видов еден мал принц како оди оган по него да го изгоре, ама се појави еден ангел со крилја и одеше по огнот и исчезна и не успеа да го изгоре, јас го видов тоа и со реков ах како немам јас еден ангел да ме чува вака.

11. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    а ова?.............бев во женски затвор и осудена бев на една година.............таму некои од затвореничките се спремаа да ме малтретираат али најопасната затвореничка најмашкобањестата застана на моја страна и им забрани да ме дираат и така сите ме прифатија убаво................таму живеев во затворот и само чекав да помине една година и се мислев да не ипак ми направат некој проблем затвореничките па ради нив да не ми ја продолжат казната за лошо однесување..............................

12. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Бев покрај Вардар со 6 другари , беше отрпилика 6 саатот оцабајле и прилично само ние бевме тамо и никој друг

и нешто не се сеќавам беше во реката и решив да проверам ...јас и уште еден другар..... отидовме и наеднаш реката како да рипна врз нас и не собра фактички ме уби мене и другар ми ,

се разбудив , т.е сонот ми се ресетираше и пак бевме исто место овој пат знаев што следува и решив да пратам други два другара , исто се случи и пак и пак и пак и пак и после 16ти пут пробување да се извлечам од ситуацијата добив како шепот од реката

- "Што и да правиш, двајца секогаш мора да одат...не е важно кој ,али двајца мора секад да одат..."

(под одат мислам дека значи да умрат)

И после се разбудив .... али неможев да спијам оти беше мн страшен сон.... и на моменти помислив дека вистински тоа се случува.....

Што би значел овој сон :^) :^)

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    innablood-најпрво прости ми што сум те испуштила :$
    Дупла среќа ти е сонот
    Look- се зависи од чувството кое го имала додека траел бакнежот во сонот

На Look му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    ^^^ Многу убаво се чувствувала.
    Возбуда, страст.. :D

15. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    starfish-велат дека ако по трет пат сонуваш некој сон тој ќе се остварел

Look-среќа и задоволство

На starfish и Look им се допаѓа ова.
  16. qqq

qqq Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    7
    Сонував како на мајка ми и на баба ми сум им кажала дека на најдобра другарка дечко и направил сообраќајка..и баба ми почнала да се гуши и паднала у несвест..и после сме ја легнале на кревет и се освести на крај ?????

17. inspired

inspired Активен член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    8
    Го сонував бившиот дечко (кој патем го немам уште преболено. Раскинавме по моја вина) и целиот сон беше полн со чувства. Ме гушкаше како порано и јас многу го сакав. Потоа сонот продолжи и го гледав него со сегашната девојка како се шетаат фатени за раце среќни, таа беше трудна. Некако тој се задеваше со неа и она падна на стомакот и го испушти бебето. Неубав сон, но откако се разбудив сеуште ги имам чуствата од сонот, и ми се повратија старите чувства кон старата љубов. :(

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    xxAngelxx-веселба, благосостојба,среќа
    -те очекуваат поголеми трошоци отколку што очекуваш

19. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Што значи да сонуваш повредено животно? Искрено многу морничав ми беше сонов. Потоа сонував како животното (во случајов куче беше) е однесено во просторија што изгледаше како канцеларија, и таму доаѓале доктори да му помогнат. Јас цело време сум плачела, сум викала...

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    sajonaramucaca-те очекува голема неприлика
    Yipman2-сите опасности ти се надминати