Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    qqq- среќата ќе ти избега за влакно што се вели
    inspired - тежина која долго време ја осеќаш ќе ти се одтргне

2. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    ajde snowqeen те молам протолкувај го и мојот сон ,сонував како дечко ми ми рекол да си одам од кај него и јас сум се налутила и се расправав со него ,си дојдов дома бев лута и ја видов неговата бивша девојка со едно дете ми рече дека и е брат ми рече дека дечково мој ја викнал и таа оди накај него и останав целата тажна и гледав само таа како заминува и оди накај него

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    crazyinlove19- среќа и убави мигови со пријателите
    fallenangel- некаков неуспех/кавга со некој пријател

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Денес го сонував она што се случи откако станав.Или пак можеби не било сон.Ама ајде сега да си претпоставиме дека било сон.Е сега како е можно да го сонувам она што ќе се случи откако ќе станам сабајлето мене навистина не ми е јасно.А не верувам дека прво сум станала па после сум сонувала со отворени очи. :?:
    Ама еве да речеме дека е вистина ова што го кажувам.
    Епа драга моја Сноу-Квин,мојот привиден `сон` или што и да било ваков е :
    Станувам сабајле,се будам,и си ги облакам влечките.Одам во веце и толку. :hai:
    По глупаво нешто АМИН. ~ Чао.

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^ :?: се надевам те сватив како што треба, и воопшто не се чуди ако си сонувала т.е ти се предвидело нешто што ќе се случи, тоа е многу многу ретко, но сепак се случува

6. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.310
    Допаѓања:
    259.462
    Ова сум го сонувала кога дремев оти ме мрзеше да станам за работа.
    Сонив како одам на матура, мои роднини имало, незнам на кого, па после свадба ли било, па слика од невеста, не сум сигурна дека сум јас и на сликата сум додала рамка со пенкало на фустанот.
    Претходно сонував со сестра ми сме биле некаде, на ливада или не знам каде па не заборавил автобусот. Имало снег мислам, ама потоа времето било топло. Не се сеќавам баш убаво.
    Инаку за сонот со матури и свадби е бидејќи периодов е таков, бев на две дури, па се замислував и јас :lol: , па и психа може :) .
    Сноу сфати нешто? :emo:

7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    JuLleE-aха сватив :wasntme: се потрудив
    како што самата рече тоа за амтури и свадби не толкувам,туку само вториов дел.
    -Непријатности на одредена средба

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  8. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    сонував како одам сама по една улица(инаку позната) и видов еден војник и полицаец, како да се слушуваше нешто, јас поминав покрај нив а полицаецот држеше пиштол, беше вперен во мене и се исплашив кога поминав помислив дека ке пука во мене, но ништо. потоа влегов во една продавница и после мене влезе една моја другарка, купуваше чоколатца, и не ме фермаше како да ми беше налутена нешто, исто и јас видов разни чоколатца. и ништо не купив и излегов, поминувајки го видов чичко ми и влегов во мојата кука ја затворив вратата со клуч, се симнав доле во подрум исто затворив една врата ама без клуч. па после се качував нагоре по скалите и кога гледам на нив некое си купче од ѓубре, и на него златен и сребрен рачен часовник, и јас го видов тоа и веднаш и се јавив на мајка ми зборував со нејзе.

друго сонував како ја бркам мајка ми од купатилото, за да влезам јас и си го измив лицето со ладна вода, а пред да влезам видов една девојка со црна коса лицето и беше поспано.

9. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.578
    Допаѓања:
    3.372
    Јас денес сонував како со другариве од средно, не ни ги памтам кои беа, али знам дека со нив сум била, и сме можеле да се телепортираме и да летаме. :tmi: :rofl:
    Тоа било дека сме бегале од некој лош, или што знам. Знам оти сум имала натприродни моќи. :wasntme:

Не сум здрава јас. :|

10. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.392
    Јас не го памтам целиот сон како беше, ама памтам само дека рацете во сонот ми биле цели со меурчиња :^) Грозно ми беше ауфф :sweat:
    Сноу? :?:

11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    xxAngelxx- имаш опасности околу себе,ќе наидеш на препреки со непријатности(непријателство), но чест ќе си ја задржиш.

-веселба

moonlight-girl.55- блаженство

Shpagetta - мислиш на нешто како плускавци?брадавици?

12. HurremSultan

HurremSultan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    119
    Прв сон- Ја сонував мојата поранешна другарка со која не сме во добри односи. Во сонот се смешкав и и покажував некои места кај што излегувам а таа ми се смееше мене.
    Втор сон- Во некој тоалет видов многу пари, книжни пари мислам дека беа по 10 денари ама ги имаше многу. Тоалетот беше нечист мислам дека видов и измет и тоалетна хартија па како некој да прокоментира дека некоја девојка пред мене тука живеела и го оставила така.

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^
    -непријатност, тага
    -неочекувана добивка

14. MoneyLover-98

MoneyLover-98 Активен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    2
    Сонував дека сме се спремале нешто со моите како да ќе сме иделе на некоја матура, и при излегување од дома си најдов во ходникот ланче долго и обетки беа мислам дека виолетови. јас сакав да ги земам но татко ми ми рече да не ги зимам бидејки биле валкани. :?: потоа сме отишле во еден бутик и таму си разгледував некои кратки јакни. беа само две . сакав да ги купам но не го сторив тоа. Некој да протолкува? :)

15. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.392
    Да :tmi:

16. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Сонував дека сум си нашла новчаник...во него имало 500,1000,100 и по некоја 10ка и 50ка (на прв поглед немало ич пари,ама биле сокриени во други џебчиња во новчаникот па сум ги нашла)...ама највеќе имало 500ки и 1000ки...сум си ги собрала во џеб парите и сум отишла дома и сум им кажала на дада и мама и сум им рекла Конечно и мене ми се насмевна среќата.
    Сноу?

17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Shpagetta- ненадејна добивка
    MoneyLover-98- биди поштедлива
    CIA-внимавај да не загубиш пари

18. Underbelly

Underbelly Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2012
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    4
    Sонував кско една жена ми подари нешто не се секавам што и јас го зедов поклонот

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Underbelly, подобрување на моменталната ситуација, но биди внимателна од одредени луѓе да не те прелажат

20. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    Сонував дека со дечко ми сме се шетале фатени за рака, сме се гушкале, бацвале и сл..
    После сме седеле на една маса муабети едно друго со полно луѓе..
    И Сме гледале после свадба, после то сме седеле на крлешка и сме се бацвале, толку беше сонот :?: