Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ади888 мали пречки

2. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Сонував дека сме имале уште еден стан и сите мои алишта сум ги спакувала во кутии и сум ги однела таму!? :x

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    smiley22, веселба

На smiley22 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Cонував како сум се возела во автобус со еден бивши :^) ... и он се симнал, ја си продужив, требаше да се симнам на следната станица, ама сум се заборавила и не сум се симнала :)

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^недозволувај небитни работи да те преокупираат

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    ВаЛда си идела изна*бана од кај дечко ти,па не ти се сакало уште и си си продолжила :rofl:
    Се шалам нормално,ама секогаш кога ќе видам твој пост ми текнува како ни се фалиш дека си идеш изна*бана од кај дечко ти :rofl:

На ludoto19 и Adi888 им се допаѓа ова.
  7. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сонував како сум јадела лук, ама оноа со сласт сум го јадела, и тоа само лук, без нешто друго. :lol:
    Што ли значи ова?

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^некоја твоја постапка ќе ти донесе лоши последици

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Јас денес чуден сон сонвав сабајле...Вака,незнам како почна,ама ова памтам Бев Бг,во собата на 11 спрат и градот се поплавува,јас слушам и одма си ги спремам работите,грабам чанта и пикам внатре,пасош,пари и две три алишта,на мене ставам капут и блуза дебела над пижами ли шо беа и некој имаше во собата,ко женско да беше,викам ти нема ли да се спремаш,ајде шо чекаш,ми рече ааа па нема врска лажат...А јас отварам вратата и пред мене долу течи вода,пополека,чиста,ама брзо течи...Во меѓувреме од помошта што се јавив викаат качи се на покрив ќе те земиме со хеликоптер,а зградата 15 спрата...И качувам јас нагоре,зградата поинаква,гледам училници,нареден спрат ко градинка,а најгоре библиотека огромна (нереално поголема од зградата,ама јбг се е нереално :D ) и викам можи да одам,натаму,кажете ми од кај да излезам,и ми покажаа соба една,стара неотворена,а внатре ко музеј со резби,ама ми рекоа опасно е...Влегов јас и ги разгледував работите и одам кон едно незнам ко важен предмет а од таму ми се нафрлија ко духови и се борев,а потоа ме маѓепсаа,еден ми збораше нешто,ама јас сум зела тој предметот стаклен и сум го распарчила на парчиња и исчезнале...Се освестив во сонот...Сум останала сама и го барав сеуште излезот ми се чини,ама уште бев во зградата...Тогаш се разбудив. :?:

Незнам денес ете така си го запамтив сонот,чуден беше...А денес цел ден нервозна сум.
    Ајде Сноу,помагај :D Да го растумачиме :)

10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Divinebutterfly, аууу ме препоти, сонов твој ќе го копирам во последен гледан филм :rofl:
    -Добивка,но не се нервирај на туѓите реакции.Бидејќи и ќе почувствуваш неспокојство.

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    :D хахаха ме изнасмеа :D Абе шооо,цело сценарио напишав :D Умов мој :D

Фалаааа! :clap:

12. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.326
    Татко ми убил две кучиња на сон, сум го молела да не ги убива, ама сакал да им ги скрати маките бидејќи биле со скршена нога. :^)
    И?

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^несигурност,опасност

14. qqq

qqq Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    7
    Сонував како професорката по латински ми предавала и хемија..и јас на тестот сум добила слаба оценка( а мн ми иде хемија уствари) и нејкела да ми стаи 5ка..и јас сум почнала да ја молам нешо и се разбудив...?

15. faye

faye Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    703
    Сонував на двете раце по 3 сребрени прстени. :?:

16. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Jас сонував дека сум и пишувала писмо на сестра ми,ама не сум и го испратила туку сум го ставила во една книга,за никој да не го види.
    A и сонував дека сум гледала во небото и наеднаш се појавил еден авион и пагал надолу и се срушил,ова повеке пати го имам сонувано :|

17. Katojiikutaka

Katojiikutaka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    226
    АКО ЈАДЕТЕ МОМЕНТАЛНО БИ ВИ ПРЕПОРАЧАЛА ДА НЕ ЧИТАТЕ.
    сум си го дувала носот едно 15минути можда..ама такво беше течно и се повише искачаше.

18. HurremSultan

HurremSultan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    119
    Сонував како сум во еден воз и внатре во возот од една жена купував билет, цигари и нешто друго ама не памтам што. Жената беше свртена со грбот а ас ги вадев парите од паричникот и и ги подавав, мислев нема да стигнат ама ги дадов сите до последно и стигнаа а таа ги китеше на три места. Паричникот ми остана празен. После тоа во сонот готвев, пржев јајца во тава и ги разделив со раката за да се спржат убаво и така излезе. Татко ми беше во дворот и чекаше да му го фрлам клучот од горе низ прозор, му го фрлив ама застана на шаторот и плус во кал. Татко ми се качи го извлече клучот и пак го фрли на друго место, во дворот наш течеше вода ама клучот за малку не падна во водата за да го однесе.
    Исто така покасно седев на некое место а до мене седна млад пар, дечко и девојка. Момчево беше многу младо ама имаше многу мил поглед, цело време ме гледаше.

19. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Сонував како купувам карта за концертот на Заз.
    Еве подетално. :)
    Облачам кондури и дуксер и излегувам низ врата.Правец-да купам карта за на концерт---
    Им викам ми треба карта.Тие ми викаат нема-се потрошија.И јас- Што ?????????
    Нема карти ??????? Како може за мене да нема карта ????? :devil: :@ Вие знаете ли дека јас сум и братучедка на Заз ?? :lol: :lol: :rofl: Сум ги излажала некако,и ми дале карта. Нивната ми ја дале,поточно.
    И јас така си се враќам накај дома.И сум почнала да плачам бидејќи ќе сум закасанела за на концертот. :^)

20. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    Сонував како сум пеела, гласно убо да ти е мерак да ме слушаш :wasntme: :D