qqq-ќе добиеш помош во невоља faye-или свадба....или огромна среќа wolf4e-че направиш некоја глупост -нагла позитивна промена Katojiikutaka-отстранување на маки/проблеми
Сноу што значи сонов му удрив еден јак шамар на едно момче, ми се насмевнуваше ама јас го шлапнав незнам зошто... ??
HurremSultan-те очекува патување,(неискрени пријатели)биди внимателна на кого веруваш Sara123-наскоро ќе доживееш голема радост Adi888-среќа xxAngelxx-лага ќе чуеш
СНоуу уште еден сон ми текна значи сум носела фиксна протеза и после ко сум ја извајла, забите ептен разделени предните два и толку беше сонот
Сонував дека си купувам убава долна облека. Многу убав комплет, прслуче и гаќички... У продавницата беше и дечкото, ама не бил со мене дојден.. Знае некој да ми каже што значи?
Adi888-ќе ти се створат огромни потешкотии/проблеми,со кои ќе мораш до крај да се бориш за да опстанеш Marchesa-убави и среќни мигови на љубовен план
вака сонував дека косата ми е полна со вошки ауауа колку само имаше боже.... а другата вечер сонував дека сум купила прекрасна нова спална соба кој ги знае што значат нека пише.благодарам
Сонував нешто и плачев, ама не плачев во сон туку се разбудив како стварно плачам Чекам некој да ми протолкува ако знае
Знaчи 4-5 пaти сонувaм кaко кaј стрико ми, a порaно во тој стaн живеев и јaс имaло гости. Нa првите не се сеќaвaм бaш нaјдобро знaм сaмо нa еден декa имло торти, a нa последниов што го сонив сме седеле и нa тaвaнот горе се појaвил светец, мислaм декa бил св. Климент. Некој рекол еј светец овa-онa, пa јaс сум сaкaлa дa го сликaм, aмa не сум го сликaлa. После сме пaлеле свеќи од сеќите кaј што сум земaлa зa дa зaпaлaм некој биле изгaсени. Имaло знaчит луѓе идaле оделе нон-стоп. Сум седелa јaс сум пиелa кaфе со тие што биле тукa и некој човек ми рекол дa ми гледa нa кaфе, сум му го дaлa филџaнот и ми кaжaл неколу зборa и после филџaнот се скршил. a дa...зaборaвив дa кaжaм декa когa се скршил филџaнот сум почнaлa дa плaчaм. Знaм дa сонувaш вошки знaчи пaри, a зa другиот сон не знa што знaчи некa ти кaжи некој што знaе
emocija-пари,пари la-chicka-среќа,радост skorpija123-сонов нема да ти го толкувам, освен што ќе ти речам покрај тоа што би требало да запалиш свеќа во црква, обавезно купи литро зејтин и некој денар остави на иконата св. Климент
леле знам дека заб да сонуваш е нешто најлошо, смрт, болест и слично а јас сонував 3ка како ми е цела изгниена расипана ми се гледа месо во забот со кариес али пак има и здрав дел од забов..... аман само да не се дешава више ништо доста ми е од лоши работи...........
сонував како во некоја сала го славевме роденденот на брат ми, имаше жива музика, исто ко свадба беше, луге дотерани, фатени во оро играат, а јас напред пред нив играв со тетин ми и тетка ми, ама како одвај да играв, се осекав уморна.После тоа дома исто го видов брат ми со некои гости, и едно момче нон стоп ме гледаше додека јас средував по дома од славењето, памтам имаше полно бели чинии на садоперот. И тоа момче на крај ми се приближи и ми даде една книга и ми рече дека тој ја напишал. после тоа памтам седнав и ја отворив да ја читам.
Денес ja сонував мојата другарка на венчавката нејзина,мајка и ги частеше сите,земавме бомбончиња,а после и таа излезе со венчаницата и сите групно се сликавме Е после за жал се разбудив