kikav - некоја вест ќе стаса до тебе, зависно од тоа дали те болеше во сон, ќе дознаеш дали ќе биде убава или не
Јас девојки се преплашив од сонов. Значи вака сонував сон каде што во една темна соба имаше два мртовечки сандаци.Во собата не се сеќавам дали имаше уште некој,но јас влегов сама и почнав да плачам и се исплашив бидејќи се плашам од такви работи и во вистински живот.Потоа видов дека на еден од сандаците пишуваше "РАДЕ".И тоа е се. Ве молам кажете ми што значи сонов?
Да сонуваш змија,тоа значи дека имаш душман а ако е обезглавен или е безопасна таа личност која ти е душман или ќе ја обезглавиш ти,т.е.ќе откриеш која е и ќе ја елиминираш од твојо живот..Пиши повеќе од сонот за да знам прецизно да ти кажам
Беше без глава ама трна накај мајка ми и јас викав се уплашив, и потоа јас му направив нешто ама не се секавам што. Инаку Фала!
Епа тогаш тоа е некоја личност која вешто се крие ама сака да и напакости на мајка ти ама ти ќе согледаш која е таа личност и ќе ја оттргнеш од мајка ти - мое гледиште Поздрав ! Да сонуваш бебе значи нов почеток,раѓање на нешто ново.. Чим си се искачила тоа значи успех,нешто многу убаво ти претстои..А за филмот,всушност тоа што си го гледала цел твој живот до сега е сигурно одново раѓање,т.е.ќе почнеш нов живот,сосема успешен и неповрзан со досегашниот..
Сноу Квин, се извинувам што бев нејасна. Сакав да кажам дека во различен сон, на различни места сум повредена (т.е. на различни места имам скршеница - или на раката или на ногата). Еден од соновите беше како црна кола ме следи, а јас трчам. Се сопнав и паднав пред колата, а колата ми ја прегази ногата. И тогаш се разбудив, ама имав голема болка во ногата која ми ја прегазија на сонот.
сонував како на бел хамер другар ми црташе нешто. а јас бев до него и видов нацртана мачка, требаше да ја доцртам, ја замислував црна, очите жолти и ги замислував, и станав барав фломастер. после тоа седнав до другар ми и видов пола нацртана птица со крилја па земав ја доцртав до крај, памтам крилјата и ги доцртував.
FortuneTeller.xD- голема добивка за работата која си ја започнала Anna-Banana- несреќа xxAngelxx- среќа и успех
Ова ептееееееен погодено, ццц, не ми се верува. Ај, тоа ми е и во план. Фала Сноуквин за брзиот одговор.
Сонував како сум се префрлила во друго школо. Не сум размислила на последиците, едноставно сум отишла.
сонував дека сум одела на посета кај една другарка, ама по пат сум поминувала кај куќата на една друга другарка па таму сум останала. малце глупаво знам
Sonuvav deka so decko mi sme se karale. Ama toa bese ogromna kavga, vo zivo tolku mnogu ne se imame skarano dosega. Plus, kolku sto se sekavam, mislam deka jas se lutev poradi treta licnost i toj mi prefrlal, a mozno e da bese i obratno ne se sekavam dobro. Vazno imase ljubomora. Koga se razbudiv imav bolka vo gradive. Moze da ima vrska so toa sto sme razdeleni vo momentov (ne sme vo isto grad) i sto mu bev luta nekolku dena?.. (Se izvinuvam za latinicata, od na mobilen pisuvam.)