Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    8.746

Ладни раце-имаш пријатели на кои можиш да им веруваш.Тресењето значи некоја неспогодба.

2. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    |( Океј, фала... :D :*

3. Klara007

Klara007 Нов член

Се зачлени на:
    28 август 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    27
    Ноќеска сонував јас како сум била невеста, се сонував во венчаница(ама позајмена беше од братучетка ми, која е одамна мажена) и така јас облечена во венчаница трчам низ град и ја држам за да не ми се влече по земја.После знам влегов во една пекара и купував леб и бели пецива со парите братучетка ми што ми ги дала. Вакво нешто прв пат ми се случува да сонам :worried: ...Ве молам ако некој знае што значи овој сон, да ми пише тука,зашто многу сум загрижена, мислам дека лошо ќе ми се случи нешто ;( Ќе ве чекам да ми пишете :worried:

4. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    клара јас не знам многу за сонови,но јас сонував леб,погачи вечерта пред да умре братучед ми ;( пари знам дека значи дека ке се искараш со некако,можеш и да прогуглаш,па да видиш :?:

5. Klara007

Klara007 Нов член

Се зачлени на:
    28 август 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    27
    А, ова за венчаницата :worried: Ве молам кој знае да ми пише :worried: :|

6. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    8.746

Венчаницата е знак на убавина и среќа во фамилијата.Лебот и белите пецива означуваат некоја радост или среќна вест која наскоро ви следува.Сонот не е лош,нема причини за грижа ;)

7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Пред некоја вечер сонував дека сум била на матура (сопствената), ама не се собиравме во дворот на гимназијата каде што учев, туку во дворот на моето основно училиште. Носев долг прекрасен бел фустан.
    Any thoughts?

8. sweety.86

sweety.86 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    21
    Сонував кучиња ротвајлери црни како во фирмава кај што работам јас и едново ме каснало за рака па за нога и ме заболе и како некој да го врза за ланче после тоа кучето? Што значи може некој да ми каже?

9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Споед народски кажувања ова значи треба да се пазиш од непријатели...И веројатно гризењето е наштетување од некој/а непријател/ка и ќе чувствуваш грижа,тага..итн

10. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Ноќва сонував како прегрнувам едно момче...не го познавам..но сепак како навистина да ја почувствував прегратката иако сонував...некој знае што значи ?

11. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    8.746

Прегрнување на непозната личност од спротивниот пол значи некоја желба ќе ти остане неисполнета или пак некој ќе ти ласка,додворува и сл.

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сум сонувала дека се возам на воз, ама не горе туку доле до тркалата одма и ми доаѓале некои како пречки, ако не ги одбегнев ќе ме немаше, ама од сите некако се тргнав, натака не знам. Цел ден ми е шубе некако. Знае некој што значи ? :worried:

13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303

Фала :*
    Да се надевам дека е нешто такво... :*

14. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    NOKESKA SONUVAV PRSTENI NA RAKATA. EDNIOT VEKE I GO NOSAM CELO VREME A DRUGIOT NEKOJ MI GO DADE.pRVO GO STAVIV NA LEVATA RAKA A POTOA VEDNAS GO PREMESTIV NA DESNATA RAKA.
    HMM STO ZNACI OVA??? PRSTENITE BEA ZLATNI. AJ KOJ ZNAE NEKA PISE

15. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Јас сонував како братучетка ми ми го покажува нејзиниот невестински фустан (треба на пролет да се мажи она) и таа го облечува и тој има бледо-розева боја , а потоа јас го облеков и беше ептен црвен :worried: Шо би значело ова ?? :sweat:

16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    8.746
    Невестински фустан означува убавина,среќа,свадба.Тоа што бил бледа,светла боја означува дволичност,љубомора.Црвен фустан значи лошотија.

Да ти подарат прстен значи ќе бидиш заштитена од моќен човек.Колку повеќе прстени имаш на раката толку повеќе успеси ќе имаш.Златен прстен е нешто лошо...

17. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    фала ти Багуф4е :* :* Аман кога ќе сонувам убав сон :worried:

18. ForeverYoung

ForeverYoung Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    1.980
    Ако сонуваш смрт на друг човек сум слушнала дека значи му го продолжуваш животот,ама што ако сонуваш сопствена смрт?Сама си го продолжувам животот? :D

19. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    сонував како се возам во хеликоптер :worried: вотр пат сонувам :?: уставри пвиот пат не се возев само беше оооогромен и го видов, а синоќа се возев :worried:
    што би значело тоа? :?:

20. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    8.746
    Да ја сонуваш сопствената смрт значи да преминуваш некоја минлива фаза во твојот живот.Значи дека стануваш се повеќе просветлена духовно.Ќе пробаш да бегаш од секојдневните обврски.

Да видиш хелихоптер во сон значи претставување на твоите амбиции и постигнувања.Целосно ќе ги постигниш твоите цели.
    Да леташ со хелихоптер значи дека си добра личност обидувајќи да им помогниш на сите.Треба малку да забавиш и да мислиш на себе. ;)

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.