Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Денес сонував-
    1сон-Имало војна во Македонија.Многу луѓе умреле.Ама јас всушност сум била кај мене во двор,и сум гледала во земјата(од цвеќињата) :^)
    Всушност земјата била Македонија,а останатите живи луѓе(Македонци) биле исполегнати на земјата.Ама не беа луѓе,туку четки за цртање претсавуваа луѓе.. :D :^) И јас сум ги зимала и сум ги спасувала четките (луѓето)
    2сон- Во една просторија со клупи и маси сум се нашла заедно со сите мои непријатели.Тие седеле,а јас сум стоела.Наеднаш сум станала,и сум почнала да се дерам.Да бидам агресивна и хистерична. :tmi: Сум викала,фрлала по сите,на една шамар и мавнав,другата си доби бокс и така сите по ред..Се дерам јас,се дерам.Бидејќи по природа не сум баш избувлила личност што се кара,овие не верувале дека навистина се дерам и сум агресивна.Ама јас уште толку сум се изнервирала па сум почнала да се дерам ептен јако дури и прозорите се скршиле.Е дури тогаш се исплашиле и се скриле од мене.Сум сакала да ги тепам. И така.. :D
    Сноу-Квин како и секогаш.Еден пијалак.Штета што неможев вистински.. :(

2. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    сонував во мојата стара куќа бевме јас мама вереникот и мало бебе..
    и јас го дрзев во раце бебето и беше многу убаво(машко беше)....а вереникот како да сакаше да сме сами но не можевме бидејки мама беше тука а и бебето што го дрзев во раце :^) нешто чудно сонов

3. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Прво сонував како бегам од некој, и по долго трчање и криење на крај му избегав скроз, а после сонував како ми кажуваат дека сум болна од некоја болест :o и плачам и се мачам цел сон :@

Сноу? :wasntme:

4. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Фала сноу.. :*

5. Sarasweet

Sarasweet Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    150
    Мојов сон е забеган. :^)

Сонував пенис, голем,( ко вибратор така откинат) ама не беше вибратор и го држев во рака.

На форумов прочитав дека тоа значи ќе се разболам од сериозна болест ако е пресечен (ако го сметам за пресечен овој)

Почна страв да ме фаќа особено што во последно време голем дел од соновите ми се исполнуваат. :( :(

Ве молам ако знае некоја да ми го протолкува, Snow pleaseee. :(

6. Chica.Loca

Chica.Loca Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    507
    Допаѓања:
    2.260
    Денес сонував како сум излегла од куќата,а надвор веќе било вечер.Како сум стоела пред врата на небото сум забележала ѕвезда како паѓа.Во тој момент сум се сетила дека ако си замислам желба ќе ми се оствари,но на кратко сум се двоумела помеѓу две желби.Сум ги затворила очите и сум си замислила една од тие желби.Крај на сонот.
    Што би можело да значи :?:

7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Sara123- неочекувана добивка

hrcace- ќе ги надминеш грижите

kikav- подобрување на љубовен план,напредок

hehehe- непријатности

На hrcace му/ѝ се допаѓа ова.
  8. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    Сонував како со другарките сме се шетале со јахта по убаво море или океан, со најомрзената наставничак по математика, и потоа три другарки не пратиле да сме оделе да купиме нешто. И бидејќи ни било страв сме оделе преку гробиштата и таму сме сретнале едно дете. :|

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    sajonaramucaca, :bow: мило ми е што било точно толкувањето
    -непријатности/ некој непријател само чека погоден момент

JuLleE- и покрај незгодата што ќе ја доживеш ќе пружиш помош, или пак незгодата ќе биде последица на помошта

Sara123- кавга
    - омраза

10. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.307
    Допаѓања:
    259.440
    На каква незгода мислиш?

11. HurremSultan

HurremSultan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    119
    Прв сон-Јас, сестра ми и нејзиниот бивш дечко се возевме во кола. Тој возеше јас бев на првото седиште а сестра ми назад. Беше облечен во бела блуза и беше многу насмеан а на муцката имаше некоја голема акна нешто како херпес.
    Втор сон-Мојот симпатија и една девојка што ја гледам со него ги видов на сон како живеат заедно и имаат дете. Имале куќа веднаш до мојата и тука седеле и гледале фудбал на голем телевизор а дете се шеташе низ собата мислам дека си играше. Јас ги набљудував од мојата куќа ги пратев.

Благодарам :)

12. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    384
    што значи да сонуваш дека некој што го сакаш ти дал корпа? :angel:

13. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Прв сон - Го сонував погребот на татко ми ;( и тоа не е прв пат 3,4 пати го имам истиот сон сонувано
    сум седела дома и ми се јавиле да ми кажат дека тој е починат, сум пуцала се што има пред мене, сум мавала со што ќе стигнам.

Втор сон - Ме болеше забот кецот, ама од страв не сум одела на забар, по некое време забот ми се скршил.

14. Anonnimna

Anonnimna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    76
    Сонував како сум излезена со другарки низ град.Поминуваме поред кеј и некој дечко со кафена коса и црни крупни очи почнал да ме следи.Од бог знае каде во сонот до мене се појави мојот најдобар другар и сум го фатила за рака демек како дечко.Овој со кафеавава коса почнал да се дере .Продолживме накај парк овој пак не следел.И наеднаш вртење и јас облечена во лелеав фустан тргната на нечија свадба,а овој се уште ме следи ама како за ѓавол се запознал со некои мои другари.
    Ја трчам до таму и наместо да и речам на таа на рецепција упатете ме кон салата за венчавки сум и рекла овдека сум дојдена со мојот клас ќе ни држат обука и семинар за козметички препарати.И целиот мој клас пред вратата наредени.Влегувам во соба и таму баба ми ти дедо ми готват и викаат ајде ајде гостите ќе дојдат побрзај со јадењево ќе ми загори питата.Ама беа така дотерани како за на свадба да се,кога слушам некој го извикува моето име и гледам преку прозор тој со кафеавата коса се дере.Страв ме фатило и сум избегала а по мене трча другиот дедо и ми вика аа ... зелено ее и не се сеќавам ама како некое име да спомна.Трчав накај излезната врата и се разбудив.

А тетка ми ме сонувала мене јас како лежам на фотеља и се превиткувам,бидејќи сум имала мензис. ...??

15. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.189
    Допаѓања:
    23.256
    СОнвав дека сум била на планина најгоре на врвот, таму имало многу деца, а всушност таму имало и училиште, и сум седела на клупа со едни и сме пееле толку многу убо шо сите гледале во нас, после сме влегле внатре требало да полагаме некој испит, ама било одложено, дошла и полиција, а јас цело време се врткав пред канцеларија ваму таму, и јадев чипси. :lol:

16. Zaliha

Zaliha Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    0
    Сонував како отклучував врата.

17. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504
    Со моја другарка сме биле некаде на прошетка. Нешто сме разговарале, онака секојдневие. Наеднаш и двете сме почувствувале вознемиреност без причина. Немаше никој и ништо, само се почувствувавме вознемирени. Таа извади едно како мало украсче во кое имаше запалена свеќа, а над свеќата сребрен крст. Ми рече помоли се. Го сторив тоа и се разбудив.

После сонов се почувствував некако смирено и убаво. Инаку да напоменам дека дента имавме посета од поп во куќата, меѓутоа семеен пријател, па само онака дојде.
    Не знам дали има некаква поврзаност... Толкување? :)

На atlanty му/ѝ се допаѓа ова.
  18. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    Сонував како јас сум играла игри на ком. и наеднаш сестра ми дошла во собата, седнала и почанло да ја чеша главата. Јас сум се зачудила а потоа таа од главата извадила вошка. Потоа ја зачешало увото и од ушето извадила вошка. Јас сум почнала да цикам и да бегам и наеднаш се разбудив. :D
    Да напоменам претходно вујнами ја сонувала сестрами како имала вошки. Никој немал а, само сестрами имала.
    Сноу што може да биде ова? :?:

19. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    јас сонував како кумата ми дава пари книжни беа ???

20. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Јас сонував дека бев руби :rofl: бев многу убава и сакав да и направам лошо на некоја другарка :^)

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.