MoneyLover-98- oговарање од страна на блиските Em4e711- убава вест и среќа во семејството maryJ- ништо чудно да симболизира пораѓај на другарка ти....евентуално дека ќе помогнеш на некого qqq- внимавај на својата превртливост
kikav- сплетки во друштво Chica.Loca- во која смисла го сонуваш, го гледаш, оди, учиш...? mimitka- каков бакнеж? и што почувствува? Addrianna- колку пати го сонуваше ова? Elennaa- ти претстои убав среќен период п.с. отиди до црква запали свеќа и оставипари на иконата на Богородица SharllettGirl- семејни грижи sajonaramucaca- веселба за брзо време -послушај ги советите
Смајли: 1. Ќе ти се случат неочекувани работи за кои не ни си помислила дека е возможно. Сведоци на овие настани ќе бидат многу луѓе кои ти значат, ама ти ќе бидеш многу засрамена. Некој ќе се обиде да ја искористи оваа можност да те однесе уште подолу со тоа што ќе те нападне, ќе се обиде и други луѓе да сврти против тебе. 2. Ова се некои стари спомени што ќе ти надојдат наеднаш, најверојатно ова ќе биде предизвикано од некој настан што се случил во минатото. Значи нешто као историјата ќе се повтори. Овој нов настан (или нова личност) ќе ти предизвика пресврт во одреден дел од твојот живот, ќе смени нешта против твоја волја ама најверојатно ќе биде на позитивно.
Се наоѓам во училиштето.На еден сон бев во ходникот,а на друг во училница.На друг сон одев во вц,а на друг се симнував и качував по скали.Не беше на секој сон исто случување,но беше во училиштето. Можеби и ништо не значи.Прашувам затоа што го сонував истото училиште повеќе пати,па можеби тоа нешто значи.
Chica.Loca-лош период Addrianna- неочекувана средба/или добивка kikkki- злонамерни пријатели -ќе бидеш оштетена
Тоа што те сонувала тебе, за сестра ти значи помош во тешка ситуација, тоа што те видела ослабната, значи дека она ќе успее (или ќе дојде до добивка) но на туѓа сметка, а ако се видиш сам себе слаб на сон (или со расипани, паднати заби)-значи загуба. Тоа што си имала кратка коса може да значи дека те видела со надминати грижи, но може и да не значи ништо посебно туку дека ќе се видите наредниот ден.
..........а сноу или друг кој знае....шо значи дечково шо го свиѓам да го сонувам со таа шо знам дека му беше девојка.......... рекламираа заедно мобилен оператор и рекламата беше насекаде во списанија а бил мн променет како поздебелен, обезличен со поинаква фризура, малце огрден....... дури не го ни познав дека е он како да не беше а ипак беше............ и уклучував интернет и коментираа за нив како познат пар шо не ми беше мило нормално само луѓето повеќе за неа збореа него ли за него а ја не кажував дека го знам...................
Што значи да сонуваш мали мачиња и кученца? Мислам едно црно беше целото и многу беше слатко. Ми се врткаа низ двор..
Сонував сум била бремена, сум носела близнаци наеднаш сум почнала да плачам и кога сум отишла на лекар ми кажале дека сум ги изгубила бебињата
Леле сонував МНОГУ змии. Сме биле негде на одмор со пријатели и постојано од некоја различна страна се појавувала некоја змија. Јас многу сум се плашела од нив, додека другите абер немале. Многу лесно се отарасувале од нив, со тоа што ќе ги удрат по главата. Знае ли некој што значи овој мој сон?
Сонував како во мојата куќа преку прозорот влегле некои жени кои одамна ги немам видено. Со нив влезе и едно мало русокосо дете. Јас него го држев за рака и играв со него а жените седеле на креветот.
Благодарам сноу...аа ќе заборавев и го сонував дечко ми, онака само го видов кај што ме чека а незнам за каде не се сеќавам....
јас завчера сонував дека сум била бремена но ми се "испуштил" плодот а синоќа сонував како сум правела свадба. но не делот со општината и црквата туку само адетите..
Ноќеска сонував ептен испомешани сонови. Де еден, де друг, де трет - секој со своја тематика а ми се чинеше како еден ист да беше . Најверојатно не ме разбирате, ни јас не си се разбирам. Сонував како постојано сум доцнела некаде. Се во брзање сум била. И сум немала време да стигнам на местото каде што треало да отидам. И еднаш сум тргнала со точак ама дека немало време, го оставив точакот кај една продавница и се качив у автобус. Арно ама, се погодил двокатен државен а јас не сум платила карта и ме одминала едноставно контролата. И јас видно узбуџена се разбудив .
Што значи ако сонувш дека си седнат позади столб и пушиш трева-ганџа.А потоа мајка на моја другарка и нејзиниот брат доаѓаат и ти ги мирисаат рацете а ти на ним им се правдаш????