1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    што значи коњаник во бело да ве облеце во бела мантија и со некој да ви размени бурми,апотоа ни ја симнал капуљачата од белата мантија

2. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    А мојот со никој не знае што значи?= :^) Змнаев сигурно ќе ми тргне на лошо

3. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Ова за мене нели?? :?:
    Леле се исплашив,за првото,а за второто знам дека е точно.
    Сепак фала ти мн. :* :)

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  4. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    го сонував типот што ми се допага држеше баскет во рака, шутираше два пати кон таблата, ама ги утна не даде кош. а после ова сонував како ме удри топка во лицето.

5. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437
    Море море се какви некакви пропорцијонални а богами и дименионали сонови ме спротеруваат бог да цува ( прости ми бозе )

Синока го сонувам бивсиот ми како сме биле заедно па и требало свадба да правиме.Кога досол редот за свадбата јас облецена во фустанот и се видов како ми стои тргнувам да го барам децкото ( ко пепеласка по принcot ) и го наогаm на работа во санк и бас таму каде сто јас имав работено...Го барам и го здогледувам и кога одам до него ( плус невестата си се сета со невестинскиот фустан низ кафици ) тој ми вели ааа нисто од свадбата јас несакам да сум со тебе не те сакам несто таму мрмла каде сто се слуци и еден филмски бакнез :D ...И рекол ама мозес да ме цекас (непамтам некаде на некоја клупа ) ке дојдам јас мозе да разговараме..Тргнувам јас да одам накај таа клупа плацејки липајки сирота неомазена ке останам :lol: но измегу сум влегла и во некој бутик или несто сл со некоја друграка ама немозев да ја видам која или веке не се секавам...На крајот мислам дека некако сум стигнала до таму каде сто сум видела дека и тој ме цека и онака растреперено се разбудив...
    Се извинувам за преголемио пост и за несоодветните букви ( ги немам на овој ком)...конецно еден добар сон замислите без змиии и глупости :x :!:
    Сто би мозело да знаци тоа Сноу :lol: :lol: :lol:

6. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Денеска сонував како сум се шетала со мајка ми и сме оделе по еден долг пат заедно.
    Имало и други луѓе.Мајка ми ми рекла дека вечер во 21 часот Калиопи (пејачката) треба да умре.
    И јас сум се зачудила зошто баш таа ?? мајка ми ми рекла дека така требало..Јас сум се чудела ама добро .. После сме се качиле во лифт и додека лифтот не застанал мајка ми ми кажала дека после Калиопи ние сме на ред.Демек во 22 часот треба ние да умреме.А било 20 часот.И јас сум почнала да плачам. :( Зошто да умреме..сум повторувала..мајка ми ме тешела дека сепак ќе бидеме заедно..и дека така требало..морало да умреме.Лифтот застанал..сме требале и ние да излеземе..ама не сме излегле.. :) Потоа се разбудив во солзи........

7. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.275
    Јас сонував дека сум отишла на концерт со некои школски и дека бил во некоја установа, но во шатор. Така ја викале таа просторија или така нешто. И знам дека останав без пари и бев загрижена како ќе стигнам до станот каде што сум требала да ја поминам ноќта, па ја прашував другарка ми да ми позајми. А, и концертот бил во нешто како сала со столчиња за седење и имало сцена како театар нешто.. друго не памтам.

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    hrcace- :$ извини незнам како сум те утнала... :$
    ти претстои период исполнет со проблеми и непријатности

sajonaramucaca- ќе имаш нови идеи и планови ама никако нема да ги спроведеш

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    blueeparadise-Внимавај, работат против тебе,од неочекувани личности кои ги сметаш за пријатели

Elenuskaa- дупли маки и тежини

kikav-гости/помирување со некоја скарана личност

TheaEsposito- подмолни пријатели

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Zaliha- ќе те држи лутина

evelyn993- ти претстои период исполнет со проблеми и непријатности,ќе чувствуваш тежини

anabel-a- гости

Anonnimna- среќен и мирен период

11. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Седев на некоја плажа така сама и било мирно и тивко, наеднаш морето почнало да се бранува имало ОГРОМНИ бранови сум станала да избегам ама сум се лизнала и бранот ме повлекол
    бидејќи незнам да пливам најверојатно сум се удавила

12. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    сонував како ке сум правела некој десерт во соне,па така почнав д а правам и потоа како да не требало така баш за тој десерти и сум рекла ајде други ке направам :^)

13. Chica.Loca

Chica.Loca Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    507
    Допаѓања:
    2.260
    Сноу би можела да ми кажеш што значи сонот што го сонувала другарка ми :wasntme: :$ или некој друг ако знае.

14. srcka55

srcka55 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    18
    Sonuvav deka sum go izneverila deckoto,i kao vo sonov si mislam lele pogresno bese,ali moram da mu kazam na Nikola deka bese toa samo edna greska,i deka me fati panika kako da mu kazam bla bla,i se razbudiv....mn grd son,ic ne mi e ubo celo sabajle na toa mislam :) citav so znaci,kao demek kje me izneveri nekoj,sea si vikam off lele da ne bide obratno :^)

15. milica777

milica777 Активен член

Се зачлени на:
    16 мај 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    sum sonuvala kako fakjam bidermaer na svadba a na svadba mladozenecot e decko so koj se gledam ,bidermaerot e cel crven a nevestata ne e oblecena vo belo...

16. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сонував еден долг сон, или подобро кажано повеќе кратки сонови кои на некој начин беа поврзани еден со друг, ама не го памтам целиот така што ќе го кажам тоа што го памтам, бидејќи ми е чуден.

Прво сонував како со друштво треба да одиме да гледаме како едни двајца ќе имаат секс за прв пат. :^) :tmi: Кога дојодвме таму им наместивме се, ама дојдоа луѓе и не можеа ништо да направат. Додека да дојдеме до тој паркингот каде што имаше повеќе коли требаше да поминеме преку една плитка река со големи камења во неа. Од таму со такси отидовме на некое место, не ми текнува како изгледаше, па со другар се качив на велосипед и возевме по автопат, ама над нас имаше многу надвиснати дрва кои ни пречеа. Свртивме кај една кривина и отидовме во една шума (најверојатно есен беше, затоа што листовите сите беа жолто-портокалови) и таму имаше тројца негови пријатели што седеа и ме гледаа. И како што одевме подлабоко во шумата излезе огромна змија, мене ме фати паника и посакав да си одам, ама го немаше точакот. Го молев другаров да си одиме, тој само ми се смееше и толку.

После тоа сонував како сум пред МекДоналдс во Центар и најдов банкнота од 50 евра, а инаку се спремавме со друштво да одиме на одмор. После некое време најдов уште една банкнота, ама овој пат од 10 евра. Тука дојде една другарка која рече дека ќе заминува во странство, не се ни поздрави, ни ништо и си замина. Јас почнав да плачам затоа што не се поздравила и во тој момент помина мојот професор по етика и ме тешеше да не плачам и да одам да се поздравам со неа. Кога отидов, пред неа најдов уште една банкнота од 50 евра. И толку, после сонував уште нешто ама не сум сигурна што.

Се извинувам што е вака долг, ама стварно ме интересира што значат сите овие работи.

17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    rici.aaaaa- успех

xxAngelxx- краткотрајна топка

sabatini- болест

Sara123- неочекувана помош,која ќе те усреќи

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.741
    Допаѓања:
    6.738
    Што значи бубачка да сонуваш?

19. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Јас сонував како сум била во музичкото средно училиште(во кое сакам да се запишам) и сум добила добри вести дека сум примена во училиштето ..што би можело да значи ? :)

20. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968

Сноу како не те разбрав, краткотрајна штоо?? :?: