Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Јас ја сонував мајката на татко ми(баба ми)како се фрла од тераса и почнала да вришти додека паѓала а јас онака мртва ладна..(можеби затоа што и не ја сакам баш толку) и потоа дошла полиција а комшиите ме накривиле мене дека јас сум ја турнала..Потоа дошле моите родители и почнале да ми се дерат а татко ми ми рекол Неќам да те видам веќе ти си убиец! А јас уште седам мртва ладна ни а ни б.... :drunk:

Исто така еднаш сонував како на онаа шо ми предава историја и велам се најлошо од ку**о,ор*****о,пачавро итд......Ама од се најлошо не сум ја одбрала и таа ми влепила шамар и после тоа јас сум скокнала да ја тепам она мене ми вратила ме фатила за коса да ме влече и потоа се разбудив..А тогаш најмногу жалев знаете за што????Затоа што беше само сон сето тоа..Сакав да биде јаве затоа што ептен ја мразам таа наставничка..За таа петката цела година душата ми ја изваде :@ :@ :@

2. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Сонував како сум патувала со воз,па сум се преместувала од еден во друг...

3. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.303
    Допаѓања:
    259.373
    Мајка ми сега ми се јавува, дремнала малце, па сонувала навидум лош сон.
    Значи сонува како седеле и доаѓа баба ми која моменатлно е во Италија и вели дека дошла да спаси еден живот, го именувала со нашето презиме. Мајка ми и велела дека уште еден ден е овде, утре заминуваат цела фамилија, а и вистина заминуваат, па не ја ни прашала како е. Баба несакала да каже чиј живот. Потоа мајка ми излегла надвор и имало две дупки од канализација и во едната паднала гумата на брат ми, ама водата била матна, а во другата топката на едно дете, а водата била бистра. Детето слегло долу и си ја зело топката. Мајка ми се загрижела за детото, ама братучед и нејзин и велел да не се плаши, ништо немало да му се случи на детето.
    Е сега мајка ми е испаничена, утре заминуваат. Не знам дали е до психа или има некое значење сонот, која патем го сонувала пред еден час, значи поладнево. Читнав дека тие сонови и не се за толкување баш, ама колку има вистина во ова незнам.
    Побрзо да ми одговори некој, оти мајка ми е исплашена.

4. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Ау значит готово.Мене овај абдалов не ме остават ни да спијам! :lol:

Прво,Сону фала :*

Второ еве го овој сонот што го сонував синојка,мада мене ми е многу сличен на предходниот сон :^)
    Значи вака случајно се сретнавме со дечково кај него пред зграда,јас бев со другарка а тој беше сам.И помина покрај мене,и ми викат: дојди малку со мене на едно место. Се однесуваше ладно.Прво јас се противев но сепак појдов и ме однесе кај него дома мислам( колку што можам да се сетам).Почна да ме бакнува...јас се тргав,се праев као демек не го сакам,не сакам.А уствари сакав.И тој ми викат:Не грижи се' никој нема ништо да дознае.
    И се разбудив после...Знам дека соновиве мои се бааѓи досадни и можам да кажам дека се глупи,и бесвезни.Ама искрено да кажам ме интересираат. :$

5. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    Брат ми сонувал....
    СЕ јавиле некои луѓе од друг град сакале да ме земат за невеста.. И ние сме немале мн време набрзина требало да се спремаме.Јас сум пошла на флизер косата ми е собрале убаво и ме нашминкале.. коа сум дошла дома стринами и бабами не ми е бендисале косата и шминката косата ми е растуриле шминката ми е избришале и немало време да ме нашминкаат јас само сум го облекла фустанот и без шминка сум заминала. Се јавиле сватојте (затот..) да ги пречекаме незнајле кај живеам брат ми пошол да ги пречекат и на колите им снемало бензин..ги паркирале подолу и така Без музика ме зеле...
    Вечерта во ресторан сме прајле свадба јас сум играла качена на стол......
    --БРАТ ми го сонувал!!:. (ако има некакво значење пиши.., инаку го сонуваше пред 1 месец немав нет да го пишам а мн ме интересира какво значење има..)

6. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Што значи да сонуваш многу мравки? Под многу мислам милијарда, сите ми шетаа низ креветот.

7. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Ако имаш полно мравки во креветот-ти претстои период исполнет со нервози.

Јас вчера сонував како сосила ме мажат за некој што не го познавам ме дотерале се направиле најубаво..Јас не сум сакала да се омажам сум велела дека сакам да завршам прво факултет сум врискала ама мајка ми и татко ми цело време на кај зетот ме носеле и двајцата сакале да не венчат..Прво сме играле оро пре д зграда ко сакале да ме земат и после то со кола сме отишле на матичар на едно многу убаво место со прекрасни скали а долу чекал матичарот,сите слегле и сум останала само јас да слезам..И пред да слезам по скалите за да се венчам брачеда ми ме застанала и ми рекла ајде да избегаме и моите сакат да ме мажат со сила и двете сме избегале кај баба ми...Арно ама тетка ми ме нашла и ме однесла в соба и ми дала друг невестински фустан и сосила ме влечкала и ми рекла дека морам да се венчам а јас сум плачела и таман кога ме донесле кај зетот јас за жал се разбудив :worried: :worried:

8. Addrianna

Addrianna Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    16
    сонував како една бивша мувачка на дечко ми почнала да ме вика глупача ова она и јас сум ја искубала :D

9. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    723
    Вака сеа, другарка ми сонувала некој сон и ме напна да го напишам тука да и кажам што значи. Јас нејќам да дознавам за моите сонови, некако страв ми е што ќе ми кажат, ама ете она сака и да и ја исполнам желбата :D .

Другарка ми била во нејзиното школо, школото било празно и она стоела пред канцелариите. Одеднаш таму се појавиле двајца другари од нејзиниот клас (еден од нив е дечкото што веќе подолго време го свиѓа). Едниот од нив (не тој што го свиѓа) почнал да и вика демек она му вадела муабети на него и почнал да ја тепа. Ја мавал по грб, по стомак, по бубрези се додека не паднала на земја. Тогаш и рекол демек уште еднаш ќе те мавнам и ќе те оставам. Она му рекла дека нема да може да издржи и конечно се вмешал другиот и му рекол да ја остави. Одеднаш се нашла во болница и сестрата во тој момент си заминувала и само замавнала со главата. Кога си отишла ја оставила вратат отворена и она го видела тој што и се свиѓал како лежел на другиот кревет. Тогаш се разбудила со силни болки во бубрезите и со солзи во очите.

Сноу ако можеш да ми кажеш нешто за сонов би ти била многу благодарна :wasntme:

10. qqq

qqq Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    7
    Сонував како сум се карала со класниот додека он имал час со друг клас..и пошо неможел да ме избрка ме кренал у раце и ме изнел надвор. ??????

11. simonice

simonice Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    99
    Ако може и сонот на свекрва ми.сонувала машки часовник,ама му фалело едно ремче, и цело време викала,а овој не го давам,мн е убав и плус германски е,ке си го поправам (ми го кажуваше како да сака нешто да ми посочи,а бремена сум)

12. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    1.Сонував една голема зграда со многу прозори, беше навечер, и полека самите се отворија неколку и од таму излезе една пејачка и почна да пее една песна а јас ја слушав?

2:Влегов во една соба и една девојка седна да ми гата демек на кафе, ама во рацете држеше лимон на него ми гледаше, и ми зборуваше за еден тип демек прво ке сме биле другари со него па после полека ке има и нешто повеке-чудно ми е ова со лимонот :D ?

13. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    1. Зградата со прозорите претставува зграда од грижи во твојот живот. Најверојатно нешто си многу загрижена и сакаш да го оттргнеш товарот од тебе. Ноќта претставува нејасност. Пејачката е дека ти претстојат радосни моменти богати со изненадување и среќа.

2. Кафето значи: Доколку не си во врска големи се шансите да го пронајдеш некој кој ќе ти значи и ќе му значиш. Притоа ќе чуеш некоја радосна вест = лимонот.

14. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Што значи крв? И лунапарк т.е. нешто како рингишпил?

15. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Aко сонуваш дека крвариш значи дека ќе ти вратат пари каде што имаш позајмено. Ако сонуваш туѓа крв значи добра заработка или опасност.

На AnGel.fire му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    А што значи да сонуваш :
    Сонував една `другарка` која што е на иста возраст со мене и исто сме високи. :)
    Во сонот беше малку повисока од мене. :^) :^)

17. HurremSultan

HurremSultan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    119
    Прв сон-Ја сонував сестра ми како на една стара жена сакаше да ја полее со вода ама јас ја спречив и водата од кофата се излеа долу. Жената беше лута и викаше мене сакавте да ми ја истурите водата а јас негирав.
    Втор сон-Во дворот на мојата баба сонував две туш кабини. Во едната мислам дека се туширав јас така јавно а во другата некој непознат човек. И како то човек всушност наредувал тука. Ја видов и мојата баба како стои на оградата.
    Трет сон-Со моето семејство сите заедно сме оделе некаде. Сме поминувале по еден пат и на пешаки премин. Патот беше долг и чист.

18. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    Брат ми сонувал....
    СЕ јавиле некои луѓе од друг град сакале да ме земат за невеста.. И ние сме немале мн време набрзина требало да се спремаме.Јас сум пошла на флизер косата ми е собрале убаво и ме нашминкале.. коа сум дошла дома стринами и бабами не ми е бендисале косата и шминката косата ми е растуриле шминката ми е избришале и немало време да ме нашминкаат јас само сум го облекла фустанот и без шминка сум заминала. Се јавиле сватојте (затот..) да ги пречекаме незнајле кај живеам брат ми пошол да ги пречекат и на колите им снемало бензин..ги паркирале подолу и така Без музика ме зеле...
    Вечерта во ресторан сме прајле свадба јас сум играла качена на стол.....
    AKO MOжЕ НЕКОЈА феминарка Нека го протолкува... Фала однапред...

19. Zaliha

Zaliha Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    0
    Јас сонував како сакам да одам во вц да мастурбирам таму :$ :$ :tmi: ама не можев никако да влезам во вецето. А секој пат додека пробував мојата сестра успевала да влезе во другото вц кое беше веднаш до ова а јас не можев. Првиот пат ме попречи една висока дотерана жена со зелени очи. Јас и реков прва чекам да влезам таа инсистираше да оди пред мене па почнав да викам по газдарицата и на скалите се степавме со жената и ме тргаше за нога. Вториот пат пак пробував да влезам и пак истата жена не ме пушташе, почна да ме трга за раката. Јас и кажав неколку навреди и реков стара си и грда си а таа се смееше и ми ги покажа нозете. Тоа беа машки нозе, имаше многу влакна. Па почнав да викам по неа транвестит. И реков многу си грда а таа ми рече види кој ми кажува. И викам моето лице е нежно и се допирав за лицето и покажував а твоето и викам грубо е. Дојде уште една слична на неа ваљда транвестит и таа викаше по мене. Па уште еден дечко овој па педер беше почна да ме пипа и да урла на мене. И на него му викав ти ги ебеш транвеститиве :$ :$ Тој почна да ме брка и во една продавница влегов да барам помош.

Потоа во вториот сон сонував како сум во старата куќа на мојата баба. Ненадејно го видов мојот стрико од Германија како дошол таму а неговата жена, стрина ми ја видов во другата соба на кревет.
    Дојде и братучедка ми и бараше нешто од мене ама нејќев да им дадам. Го сонував и мојот друг стрико со многу голема коса беше. На масата кај што седевме сите имаше пепелник полн со пикавци. Излегов на кратко на балконот и видов полни торби од мојата баба. Тие торби како да сум ги гледала и порано. Зирнав внатре имаше храна, чоколади и многу конзерви.

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    blueeparadise-преокупирана си со неважни работи, кои ти носат несреќа,немир...

Majuv4ence13-средба сонепознати
    -опасност

CIA-патување

JuLleE-опасност за брат ти,нека биде внимателен