missmk-1. ќе направиш непромислени работи 2.лошотија AnGel.fire-за се направено со добро ќе ти биде возвратено -ќе направиш некое неверство: дали лага, или нема да одржиш ветување.... fallenangel-загуба на драг пријател/кавга -грижи и проблеми на љубовен план
.....немаше да прашам али сонов ми беше нез некако носталгичен.... нешо као дечкото ме бараше, беше мн добар со мене.....ме прашуваше како сум у една голема куќа бевме, бела како од шпанска серија јас му викав дека не можам да бидам со него и некако бев плачлива и тажна... али тој прв дел од сонот ми е мн матен... после заминав на едно место покрај вода како кеј беше шеталиште, бев облечена во црн зимски капут....седнав на една клупа и си поплакував помалку, имав со мене и два телефони и ги гледав и нив ги чепкав нешто, а дома мислеле дека сум била у библиотека или на факс као сум ги излажала... после сонував вести, политика, али не оваа реалната туку со некои трети особи, освен спикерката на вести нишо др не беше реално, па слушав за некои убиства, па некој познат човек бил жив запален и на сите им падна жал, и една негова млада роднина разбра и и кажа на една др млада роднина, оваа му била тетка а тие две биле скарани....и на оваа втората и падна тешко али се постави како лесно да го примила тоа, и после дојде тој човекот и таа му рече као слушнав дека те запалиле жив ајде со лесно нека ти е, побрзо да оздравиш..... а тој беше мн нервозен, темпераментен и и се развика на таа првата да тргне по него... али симпатично човече ми изгледаше..........и овие двете се гледаа и како да размислуваа која има поубава гардероба на себе.....нешто им беше мн тешко на душата цело време и како со облеката да се тешеа.....мислам дека немаа ни мн пари близу банкрот како да беа зашо втората живееше во скромна куќа....... после со моиве дома гледав вести па тато ги коментираше и ја му се развикав да прекине.....као ти не знаеш ништо, не можеш да да збориш за политика доста..... и тој ми врати, ми рече јас за шо сакам ќе зборам, цел живот ми е интересна политика и мн знам нема ти да ме учиш ...... јас само му реков иронично како не знаеш........и после сонував еден другар од детството (тој тренираше фудбал, немам поима дали уште тренира) како беше фудбалер у некоја екипа до 21 година и од него зависеле мн нешта а како и тој да бил вмешан во работата на вести само сите му се беа нафрлиле ако ја утне работата на натпреварот и на него нешо требаше да му се деси..... па требаше да шутира пенал али ова излезе како слободен а во одбрана се поставија еден куп девојки (као од наша генерација биле, некои имаа и лижавчиња во уста) и ја се изненадив шо бараат овие женски да играат.... и он шутираше и мислам дека утна, ја зезна работата.......
tinkerbelll-биди внимателна има луѓе околу тебе што не ти мислат добро, колку и да мислеш дека си на добар пат за некоја постапка всушност и не си Witchy-style- кавга sanjaeva- ништо посебно,ичогледно е некој близок....запали му свеќа и толку Lady-in-white- нема така лесно да си ги одтргнеш маките
Сонував како сум се соблакала нешто. Ама само по градник и по гаќи бев. Сум пробувала нешто,некое фустанче,ли !? И едната братучедка ме гледала,седела на столче. И ми рекла дека сум многу згодна. Мислам дека на шнајдер сме биле. Ама всушност фустанот мислам дека нејзин бил. Сноу ?? За освежување.
Smurfette.M-ова има лош симбол...незнам колку е точно но најверојатно ќе чуеш дека некој умрел Marbella- ти следува убав и хармоничен период, дури и остварување на некои желби на љубовен план girl-miri- проблеми kikav- ќе биде радосен
често сонувам дека одам у вц, по голема нужда, што е тоа? и исто така често сонувам дека сум на факултет сеуште, (иако веке 5 години сум дипломирана), и имам уште 1 или 2 испити да дипломирам може некој да ми каже што е тоа? благодарам
sajonaramucaca....твојот сон ќе биде во наредниот пост, да завршам со последниве 3 помали xxAngelxx- самата се одтргнуваш од некои луѓе Sara123- баш си срцка со освежувањава -ќе се каеш за некоја непромислена постапка volsebna- пари
(денеска на денски го сонував сонов.., пошто викаат на денје соновите не важеле нз овај дали има значење..сепак сакам да ми го протолкувате ако можете.. ) -- дома входник имаме неколку икони..И сонував дека Баба ми ми рекла да не облакам прслуци дека било греота за иконите (ама ич не го сватив ова како може тоа) и јас сум рекла каква врска има тоа бабо па сите девојчинаца носат прслуци Зошто јас да не носам? и бабами ништо не ми рекла јас сум сакала да носам и сум го кажувала сонов на другарки и сум викала дека бабами претерува..
Јас сонував дека мајка ми дознала дека имам дечко и кој е и го прифатила преубаво. Па дури и муабети со него. Го прашуваше дали навистина ме сака и не советуваше што да правиме за да го прифати и татко ми. Сноу, те молам ?
Сонував една познајничка (што не сакам пред очи да ја видам), во сонот ме изгуши, ме бакнуваше целата насмеана, а јас се чудев и сакав да и речам како после се што ми стори се однесува како ништо да не се случило. Исто така таа е бремена (треба да се породи), а во сонот беше со скрос мал стомак и јас се мислев како може тоцкав да и е стомакот. Што значи? Спојлер Уф, не дај Боже уште еднаш да ја сонувам.
што значи на сон да се наоѓаш на удолнина и да не можеш да застанеш на нозе додека околу тебе има луѓе кои одат нормално?
Macushkaa- па така се вели, јас ќе ти го кажам толкувањето,а твое е дали ќе му веруваш или не -ќе добиеш предупредувања за оговарањата,но нема да послушаш leilla- ќе криеш нечива тајна
Look-ќе бидеш под силна заштита на некоја влијателна личност,со самото тоа ќе имаш и напредок во пријателството,подобрување на односите evelyn993- ти претстои многу важна средба
...има таква како нема... дај стрпете се не гледате дека девојката се труди и иде по ред...... леле мене не ми се веруе дека почнав и турското срање шо го гледаат дома да го сањам...... али да не беше последниот сон шо ме напна не ќе прашував... -ја сонував онаа хурем од глупавата серија величествениот...инаку типкана ме напнува до бол......како пиела некој чај со колачи и после незнам изгледа имало отров во чајот па се смалила и станала лилипутанец и само лилипутанците можеле да ја видат па си реков....леле која глупост уше ова го немаше во дебилнава серија... а онаа махидевран мислам се вика...да...инаку шо ми е посимпатична...ја сонував како мн се разлошила и почнала да вежба и да се билда со некои справи као... имаше со неа и еден згоден тип у костум и он и беше нешо како советник...па ја видов на пат пред мене како џогираше... и ја си реков ајде пак на оваа шо и е??? со тие фустани и марами нашла да вежба... а патот каде шо ја видов мене ми е познат, поминувам одтаму често и после се повтори во сонот...ова ако има некоја врска... инаку мислам дека сонот е срање нез баш дали има значење... -сонував особа шо сумњам дека ме оговара како навистина ме оговараше и јас го наслушнав тоа на заминување од кај неа и мн се онерасположив па се налутив... а ова е втор пат да сонувам како ме оговара...не знам дали е значење или психа...па на враќање од таму...е ова беше истиот пат само сеа шо беше сончево видов една жена шо ме загледа и имаше дете у рацете, мислев дека беше вујна ми и коа се сврте си реков зашо не ме поздрави а после си реков......ах изглеа не е таа...па продолжив со одење и гледав некои маици по излозите... -е ова ме напна...после тргнав со некои као другари на екскурзија со брод...и стигнавме на еден остров плажа...таму требаше да останеме до вечер...а ова уствари беше охридско езеро а не море како шо сонував... населеното место беше стариот дел од градот а ние бевме на плажите и као сме биле на остров...вечерта еден плав дечко од групата...мн личеше на еден другар шо го познавам....а другаров па личи на фернандо торес...така да нез дали беше непознат, другаров или торес...како пливаше во водата али тука се најде крокодил со отворена уста...и овој не смееше ни да писне ни да мрдне зашо крокодилот ќе го голтнеше... тогаш негов другар еден црн дечко скокна ептен пожртвувано, го повлече за нога и така го спаси...па излегоа и требаше да се вратиме на брегот за отаму со брод да се вратиме дома....али пошо доаѓаше невреме ни рекоа да побрзаме....и имаше правила........требаше да се фатиме за дрвени сплавови како да сурфаме и хартии со нашите имиња ќе искочат од водата па треба да ги задржиме зашо местата во бродот биле ограничени и само тие шо имаат среќа ќе заминат дента... али никој не ми кажа името не само шо требало да се фати туку и цело време требало да се задржи за табелата зашо во супротно ќе падне и мене баш тоа ми се деси.... а имаше голем ризик да погинеме....и имаше тука еден со нас на екскурзијата....тој као не подучуваше пошо задолжените мн малку ни кажаа....а инаку јас него го познавам у реалност само преку нет и мн ме нервира пошо се прави мн паметен а не е....и тој се удави за време на патот и викаа како не било фер зашо тој бил најдобар и се трудел да ни помогне на сите....коа стигнувавме пак беше веќе ден.....ја си викав ќе им речам цело богатство ќе дадам само да ме пуштат да си одам.... па коа стигнавме ни кажаа дека покрај загинатите бил и величествениот...пак турското срање.... и мене тоа ме шокираше поише него ли тој шо го познавав ... и сите изгледаа мн озбилно...а нас шо не немаше на списокот експресно не вратија на островот као три дена треба да останеме таму и после ќе сме се снајделе за дома....и ја пиштев, викав, се нервирав....толку шо коа се разбудив напнатоста в грло ја осеќав....и таму на плажата само 5-6 души останавме од кои еден уште тогаш почна да ме нервира со сама појава...сељак... и продолжив да се дерам и жалам и тоа.... ...ДОЛГ Е ЗНАМ АЛИ ЈАС НАПИШАВ, ПОШО МЕ ОЧЕКУВА НЕШТО И НЕЗЗ ДАЛИ ИМА ВРСКА, AKO СЕ НАФАТИ НЕКОЈ ЌЕ БИДАМ БЛАГОДАРНА........
sajonaramucaca, дефинитивно со циа се тркате која ќе биде прогласена за сонувалка на годината 2012 -првиот сон...може ќе е повеќе психа од серијата отколку да има значење....напразно ќе се трудиш на некој план,нема да успее,ќе има некој и што ќе ти згреши во врска со тоа па ќе те моли за прошка. -некој навистина те оговара -те очекува полна работа со неизвесности,дури и непријатности.Ништо чудно и некоја блиска личност да замеша прсти и да ти расипе некои работи.