Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.404
    Сонував сон како сум гледала некој непознат дечко како да бил спортист и требало да трча по патека земјена така облечен со спортска облека,и додека трчал требало да истрча преку некое мовче ,но тој се спрепнал и со половината се треснал на мовчето и летнал право во водата......не сум се исплашила во сонот туку едноставно се прашав себе си и сега што.............,потоа како истиот дечко по истата патека одел поточно имал инвалидско помагало- количка и бил придружуван од некој и застанал со некој,а јас несакајки сум слушнала дел од нивниот разговор" тоа е тоа бар се спаси не се знае дали некогаш ке проодам"...........

2. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Денеска сонував следното :
    - Јас на плажа,во бикините што вчера ги носев
    инаку навистина сум на одмор
    и така лежам на лежалките и се сончам. За извесно време,ја здогледувам мојата непријателка број 1. :o
    Беше облечена во розово/тиркизни бикини со син шешир на главата. Ја поздравив,и она мене. Глумевме љубозност.. |( Потоа таа седна на една лежалка 10-ина метри далеку од мене ~ Јас почнава нешто да и зборувам/ама она женска,со сарказам се насмеа,и со норшалантни покрети се сврте на другата страна.
    Втор Сон- Бев на една плажа и се шетав.Наеднаш здогледав куќа на самата плажа,многу убава беше (во стилот на див запад) :) Влегов внатре,и ја видов другарка ми.Потоа таа ми кажа дека тоа е нејзина куќа.
    Сноу-Квин ако имаш време протолкувај ми ги сончињава. Прво се обидов на соновников на Фемина,ама нема тоа што го барам. И ти си имаш обврски,па ќе те разберам ако неможеш. Не е мала работа на цел форум сонови да толкуваш. :* Овој пат еве ти едно ладало,да се разладиш на горештиниве. [​IMG]

На volsebna му/ѝ се допаѓа ова.
  3. tockaa

tockaa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    1
    Што значи да сонуваш дека убавата и скапа кола која си ја имал и ја сменил со тико старо? и откако стануваш свесен што си направил се каеш но нема веќе назад туку само си се тешиш си велиш тоа е тоа ке го терам ке го дрнкам не троши многу ...

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.016
    T.e.d.d.y-ако имаш некоја Љубица во твојот живот-тогаш значи средба со неа
    ако немаш тогаш значи,убави мигови поминати со пријателите

Emma89-промени на љубовен план

kikkki-болест

teddygirl...само психа е ова
    а мртовец,зависи дали само да види,да го носиш,да разговараш.....

На Emma89 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    сонував како кај нас доајгале гости и јас тогаш како да вечерав но потоа на нив сум им ставила да јадат а потоа дошле и други гости и тие јаделе и нешто како да ми биило чудно :^) нешто вака беше

6. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    6.768
    Сонував како сум го викнала тој што се мувам кај мене дома и дошол, и јас сум сакала да си легнеме, да си се мазиме ама незнам зашто се нешто сме оделе од соба во соба и никако да се случи тоа. И наеднаш дошла мајка ми и јас ваква сум била :o викам леле сега што ќе биде кога ќе го види, ама онака смирена била, и јас останав во дневната со едно девојче што учи со мене, а не сме блиски. Нешто сме се смееле, ме галела по челото :^) и јас сум отишла да проверам што прават мајка ми и он, и сум го видела како и помага на мајка ми и мие садови.

Сонував уште нешто ама испомешано ми е се.. :?:

7. Addrianna

Addrianna Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    16
    сонував како сме биле од училиште на прошетка и бидејки сум била изморена и сум неможела повеќе да одам сме се фатиле за рака со еден на брат ми другар.. зад нас оделе моите другарки и меѓу нив една со која повеќе не зборувам ии таа не сликала така фатени за рака со цел да покаже на дечко ми . подоцна јас сум приметила и сум ја натерала да ја избрише сликата .. :?:

8. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.817
    Допаѓања:
    17.822
    Во последно време се си ги сонувам внуците кои ми фалат. :/

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.016
    missmk-ненадејна награда,вест,подарок

snegulkabela-уживање на некоја прошетка/вечерно излегување

ana-banana- не плаши се .... значи продолжување на живот,среќа

Elenuskaa-биди внимателна со друштвото во врска со некоја работа

На ana-banana му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Underbelly

Underbelly Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2012
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    4
    Sto znaci da suchis kori na sukalo

11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.016
    Missbutterfly-те очекува многу многу важна работа-полна со неизвесност,ќе успееш поради пружената нечива верност
    -голема загуба

volsebna-голема несреќа

HurremSultan-внимавај да не те повреди некој,ти следува лош период пол со препреки и непријатности

hehehe-ќе доживееш непријатности

12. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Што значи да сонуваш како некој ти кажува дека си главен/лидер ??

13. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    во сон гледав како да имав менструација :?: :?:

14. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426

Благодарам Snow-Queen, најверојатно само ти си толкувач тука на соништава. :)
    Само ме загрижи со овие промени на љубовен план... :sweat: :(

15. maryJ

maryJ Активен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    17
    1.Мајка ми ми купила пудра од Есенс и ми ја поклони
    2.Со дечкоми бевме толку спопалени и немавме каде да си се олесниме :$ хехехех и се разбудив

16. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Имав коса како на кловн... целата шарена

17. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    сношти сонував змија.. многу голема. само ја гледав, а таа јадеше нешто.. зајак ваља, според големината тоа изгледаше. само знам дека многу сум се исплашила а змијата ништо не ме ни примети дека сум таму.

18. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Одење на штикли :D Значење?
    Се скарав со продавачката на еден дуќан :lol:
    Ја видов како сестра ми се сунча и се слика.А потоа преку компјутерот напишала на лежалката дека е слободна :lol: :rofl:

Многу сонувам во последно време :o :tmi:

19. Underbelly

Underbelly Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2012
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    4
    Sонував ссум била во планина и ме бркале за да ме убијаат,убиле многу луге но мене не ме фатиле успеш но сум избегала. потоа сум отишла кај една другарка демек баба и била бајацка па да и забаи на керка ми.Kога појдовме таму баба и бесе облецена во црно јас сепрекрстив а таа ме искара исто така таму лезесе мајка и на другарка ми(која поцина пред една неделA) како сто лезесе стана како да не било нисто а потоа пак легна болна.Vо баенјето бабата виде пинцета и реце дека таа многу и сметала на другарка ми. Mалце страсен сон не знам сто знаци.
    PS извинете за пецатните грески

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.016
    Нема на што.....сигурно има уште некој што ги разбира соновите,само чат пат пишуваат :)

xxAngelxx-неочекуван пресврт на настаните,добивка....се ќе се сврти на подобро
    -навраќање на радоста,среќата и хармонијата во семејството
    (искрено,јас не би им давала никаква важност на соновиве,ако самата чувствуваш дека си оптеретена со нив)

missmk-не дозволувај да бидеш окупирано со одредена работа,бидејќи колку и да се трудиш залудно е,нема да успееш

Cataleya- верна љубов....единствено што би ти рекла оди и посе ти му го гробот,запали му свеќа.Знаеш како велат кога се пали свеќа за умрените им се носело радост

rici.aaaaa-ќе се каеш за своја непромислена работа што си ја направила