Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Сонував сон како сум гледала некој непознат дечко како да бил спортист и требало да трча по патека земјена така облечен со спортска облека,и додека трчал требало да истрча преку некое мовче ,но тој се спрепнал и со половината се треснал на мовчето и летнал право во водата......не сум се исплашила во сонот туку едноставно се прашав себе си и сега што.............,потоа како истиот дечко по истата патека одел поточно имал инвалидско помагало- количка и бил придружуван од некој и застанал со некој,а јас несакајки сум слушнала дел од нивниот разговор" тоа е тоа бар се спаси не се знае дали некогаш ке проодам"...........

2. Sara123

Sara123 Популарен член

Денеска сонував следното :
    - Јас на плажа,во бикините што вчера ги носев
    инаку навистина сум на одмор
    и така лежам на лежалките и се сончам. За извесно време,ја здогледувам мојата непријателка број 1. :o
    Беше облечена во розово/тиркизни бикини со син шешир на главата. Ја поздравив,и она мене. Глумевме љубозност.. |( Потоа таа седна на една лежалка 10-ина метри далеку од мене ~ Јас почнава нешто да и зборувам/ама она женска,со сарказам се насмеа,и со норшалантни покрети се сврте на другата страна.
    Втор Сон- Бев на една плажа и се шетав.Наеднаш здогледав куќа на самата плажа,многу убава беше (во стилот на див запад) :) Влегов внатре,и ја видов другарка ми.Потоа таа ми кажа дека тоа е нејзина куќа.
    Сноу-Квин ако имаш време протолкувај ми ги сончињава. Прво се обидов на соновников на Фемина,ама нема тоа што го барам. И ти си имаш обврски,па ќе те разберам ако неможеш. Не е мала работа на цел форум сонови да толкуваш. :* Овој пат еве ти едно ладало,да се разладиш на горештиниве. [​IMG]

volsebna likes this.
  3. tockaa

tockaa Истакнат член

Што значи да сонуваш дека убавата и скапа кола која си ја имал и ја сменил со тико старо? и откако стануваш свесен што си направил се каеш но нема веќе назад туку само си се тешиш си велиш тоа е тоа ке го терам ке го дрнкам не троши многу ...

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

T.e.d.d.y-ако имаш некоја Љубица во твојот живот-тогаш значи средба со неа
    ако немаш тогаш значи,убави мигови поминати со пријателите

Emma89-промени на љубовен план

kikkki-болест

teddygirl...само психа е ова
    а мртовец,зависи дали само да види,да го носиш,да разговараш.....

Emma89 likes this.
  5. girl-miri

girl-miri Форумски идол

сонував како кај нас доајгале гости и јас тогаш како да вечерав но потоа на нив сум им ставила да јадат а потоа дошле и други гости и тие јаделе и нешто како да ми биило чудно :^) нешто вака беше

6. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Сонував како сум го викнала тој што се мувам кај мене дома и дошол, и јас сум сакала да си легнеме, да си се мазиме ама незнам зашто се нешто сме оделе од соба во соба и никако да се случи тоа. И наеднаш дошла мајка ми и јас ваква сум била :o викам леле сега што ќе биде кога ќе го види, ама онака смирена била, и јас останав во дневната со едно девојче што учи со мене, а не сме блиски. Нешто сме се смееле, ме галела по челото :^) и јас сум отишла да проверам што прават мајка ми и он, и сум го видела како и помага на мајка ми и мие садови.

Сонував уште нешто ама испомешано ми е се.. :?:

7. Addrianna

Addrianna Активен член

сонував како сме биле од училиште на прошетка и бидејки сум била изморена и сум неможела повеќе да одам сме се фатиле за рака со еден на брат ми другар.. зад нас оделе моите другарки и меѓу нив една со која повеќе не зборувам ии таа не сликала така фатени за рака со цел да покаже на дечко ми . подоцна јас сум приметила и сум ја натерала да ја избрише сликата .. :?:

8. pamelche

pamelche Форумски идол

Во последно време се си ги сонувам внуците кои ми фалат. :/

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

missmk-ненадејна награда,вест,подарок

snegulkabela-уживање на некоја прошетка/вечерно излегување

ana-banana- не плаши се .... значи продолжување на живот,среќа

Elenuskaa-биди внимателна со друштвото во врска со некоја работа

ana-banana likes this.
  10. Underbelly

Underbelly Истакнат член

Sto znaci da suchis kori na sukalo

11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Missbutterfly-те очекува многу многу важна работа-полна со неизвесност,ќе успееш поради пружената нечива верност
    -голема загуба

volsebna-голема несреќа

HurremSultan-внимавај да не те повреди некој,ти следува лош период пол со препреки и непријатности

hehehe-ќе доживееш непријатности

12. Sara123

Sara123 Популарен член

Што значи да сонуваш како некој ти кажува дека си главен/лидер ??

13. girl-miri

girl-miri Форумски идол

во сон гледав како да имав менструација :?: :?:

14. Emma89

Emma89 Популарен член

Благодарам Snow-Queen, најверојатно само ти си толкувач тука на соништава. :)
    Само ме загрижи со овие промени на љубовен план... :sweat: :(

15. maryJ

maryJ Активен член

1.Мајка ми ми купила пудра од Есенс и ми ја поклони
    2.Со дечкоми бевме толку спопалени и немавме каде да си се олесниме :$ хехехех и се разбудив

16. cveke123

cveke123 Истакнат член

Имав коса како на кловн... целата шарена

17. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

сношти сонував змија.. многу голема. само ја гледав, а таа јадеше нешто.. зајак ваља, според големината тоа изгледаше. само знам дека многу сум се исплашила а змијата ништо не ме ни примети дека сум таму.

18. Cacy

Cacy Популарен член

Одење на штикли :D Значење?
    Се скарав со продавачката на еден дуќан :lol:
    Ја видов како сестра ми се сунча и се слика.А потоа преку компјутерот напишала на лежалката дека е слободна :lol: :rofl:

Многу сонувам во последно време :o :tmi:

19. Underbelly

Underbelly Истакнат член

Sонував ссум била во планина и ме бркале за да ме убијаат,убиле многу луге но мене не ме фатиле успеш но сум избегала. потоа сум отишла кај една другарка демек баба и била бајацка па да и забаи на керка ми.Kога појдовме таму баба и бесе облецена во црно јас сепрекрстив а таа ме искара исто така таму лезесе мајка и на другарка ми(која поцина пред една неделA) како сто лезесе стана како да не било нисто а потоа пак легна болна.Vо баенјето бабата виде пинцета и реце дека таа многу и сметала на другарка ми. Mалце страсен сон не знам сто знаци.
    PS извинете за пецатните грески

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Нема на што.....сигурно има уште некој што ги разбира соновите,само чат пат пишуваат :)

xxAngelxx-неочекуван пресврт на настаните,добивка....се ќе се сврти на подобро
    -навраќање на радоста,среќата и хармонијата во семејството
    (искрено,јас не би им давала никаква важност на соновиве,ако самата чувствуваш дека си оптеретена со нив)

missmk-не дозволувај да бидеш окупирано со одредена работа,бидејќи колку и да се трудиш залудно е,нема да успееш

Cataleya- верна љубов....единствено што би ти рекла оди и посе ти му го гробот,запали му свеќа.Знаеш како велат кога се пали свеќа за умрените им се носело радост

rici.aaaaa-ќе се каеш за своја непромислена работа што си ја направила