Sara123-ќе почуствуваш омраза -ќе добиеш некои нови поволни можности,шанса/вести....нешто со што ќе започнеш новитет во животот tockaa-голем настан е пред тебе girl-miri-по лошиов период следува нешто многу подобро.....па дури и благосостојба(твоја или на некој близок) blueeparadise- ќе дознаеш нешто/ќе ти кажат важна вест/ќе откриеш тајна
сонував пред некое време какосе сетам низ град со школските од основно и бев облечена во розево,се качивме по едни скали и имасе една соба таму но празна,после се најдов со други 2 другарки и сме оделе по едно тесно патче едната од нив ми даде машки панталони и блуза и ми рече овие дај му ги на дечкоти.а немам дечко.после од негде се појави мајка ми и ми рекла да не се дружам со неа,и со мајками сме отишле кај некоја жена што била гледачка и таа ми рекла да ги запалам алиштата што ми ги дала таа оти сакала да се разделам од дечкоми демек магија направила,после сум пиела кафе кај зената па почнала да ми гледа во филџан и се разбудив.
1 сон. - сум била на козметичар и ми ги истанчиле вејѓите.. 2сон -Сум се спремала за Охрид..После сме пошле јас и две другарки (ги видов другарките на сонот али сеа неми текнува кој беа) сме пливале во езерото хоризонтално демек ни било поубаво направо..после јас сум се спуштила да пливам вертикално во езерото т.е надолу.. и сум пошла кај што е мн длабоко ама имало тука луге што ги знам .. онака од гледајне.. околу мене.. и јас сум викнала за помош затоа што над мене не знам да пливам..и едно машко (што го запознав пред брзо време) се пуштило и ми помогнало инаку ке се задавев
Ноќеска сонував еден сон што прилично доста ме вознемири. Сум била дома со мајка ми и имало некое ливче кај што било нацртано/напишано како ќерката морала да ја uбие мајката, и јас сум земала нож и сум тргнала во кујна кај што била мајка ми, со сликата и ножот во рака. И едно време сум го спуштила ножот и сум ја гушнала, нешто не ми давало да ја убијам. А она ми рекла; ,, Зарем мора, мора ли? '' И цел сон некако многу вознемирено се осеќав.
ноќеска го сонував дедоми како заминале за германија со бабами а во меѓу време дошол едниот дедо од америка и бториот од германија....
Вчера сонувам како сум ја претепал Цеце Физика од Орце Николов Што мислите ќе ми се отствари желбата? Секој што поминал низ оваа фабрика на смрта наречена Цеце знае колку е убав овој сон Што е следни вречерва мачење на Вангелица
Addrianna-зацврстување на односите pamelche....и самата си кажа ти фалат Underbelly-свадба...твоја или на некој близок/познаник Sara123-ќе треба да донесеш важна одлука,не слушај ги другите girl-miri-не ќе можеш да приватиш некоја вистина
Сонвав дека сум била на матура, и сум пеела таму, сите ми шлукале ептен било убо, после дома сме го гледале то на телевизија, и брачеда ми ми се смеела
maryJ-премногу трошиш -треба да имаш малку поголема толеранција кон дечко ти cveke123-ќе лажеш некој пријател/ка evelyn993-загуба
.....вака...... сонував како кај мене дома имаше подготовка за некоја свадба.........па имаше дома и една калуѓерка и таа готвеше мислам сарма........и и донесоа некои мали чудни жолто зелени мислам дека беа пиперчиња и ги сецкаше и ги фрли во јадењето...........па калуѓерката викаше дека спремала некаков протест..........и излезе и водеше толпа народ али овие многу либерални некои од нив почнаа и секс на улица да имаат.......ја си реков ах коа ќе разбере сега калуѓерката ништо ќе и биде мака......али коа ја прашуваа новинари откако завршуваше протестот она рече дека и било мило шо бил масовен и шо се собрале толку луѓе.......и имаше и други луѓе шо кажаа дека беа задоволни.................после сонував една особа ама мислам дека тоа бев јас во сонот......као ми правеа интервју..........имав (или мислам дека бев јас не сум сигурна) црна коса ама многу убава со виолетов отсјај и сино-виолетови очи и као ми велеа дека таква коса само у ерусалим се наоѓа ........... па после бев на нешо као експедиција за теоријата на дарвин со група луѓе и со нас идеа многу мајмуни и ја ич не ги сакав мајмуните викав дека они се глупи, расипани и само за проблеми ги бива........ а ова као беше за некој документарен шо го снимавме...................а другиве луѓе и за рака си ги држеа мајмуните..................................
Сонував како сум отишла во школото и тоа со татко ми за кошарката.Во школото бие сите деца и татко ми.Додека ја гледаа кошарката јас сакав да одам до веце да пијам вода и сретнав еден окулу 30 го некаде еден 4овек и ми вика дојди со мене во веце.И јас одтидов со него,а во вецето имаше еден кревет. И тогаш имав односи (а никогаш не сум имала односи,само сега на сон) .После некое време како шо си заврши работата нели да станеме да се обле4еме и си отидовме и толку.Сноу??
И заборавив да кажам дека кога требаше да се обле4еме и да си одмиме ми ре4е Јас не сум маж што девојките ги оставам така,ке ти помогнам да се обле4еш.Што зна4и пак сега ова? Незнам колку е ова важно,ама ете и ова да го кажам.
синока сонував како се шетаме рака за рака со типот што ми забранија да одам со него од дома иако мн.се сакавме,и така се шетавме и го срекавам брат ми и не ми било воопшто гајле ни страв битно сум била со него,и наеднаш се наогаме во кола која ја вози жена и одиме директно во езеро со се кола,и жената во водата да издржиме,да го задржиме здивот и се ке биде ок.многу те молам snow queen да ми кажеш што значи мн.ми е битно
јас мислам дека сеуште го немаш преболено, што е и многу нормално, ти недостига и се останато, па затоа го сонуваш.. а тоа со водата и жената е најверојатно твоја сопствена утеха, дека се ќе се среди, треба само време
сонував како сум седела со бифшиот..и ноктите на рацете му биле налакирани -.^ јас сум го прашала шо му е со ноктите и ми рекол демек на заебанција ме лакираа.и после ми кажал дека во неделата плачел,ја сум го прашала зашо и ми рекол па со ивана праевме месец( врска неам која е оваа) и пак почнал да плаче и почна да ми кажува зашо плаче ме гушна и се разбудив ?????
Cacy-кавга Underbelly-ќе ти се појават мн потешкотии и проблеми.....но пак ќе вложиш многу голема сила,напор за да ги смениш некои работи.....и ќе успееш ќе дојдат моменти на радост и среќа....затоа не се откажувај esperansa777-ти следува бурен период, едноставно не ќе знаеш на која страна да се посветиш Macushkaa-радост и задоволство -добивка
сноу, те намачивме со соништава наши еве ме мене со уште еден сон. сношти сонував дека во мојот стан сум го начекала мојот бивши со кој имав катастрофална врска и неговата девојка. јас сум била со мојот дечко и ептен сме биле зачудени и двајцата што сме ги начекале во мојот стан. бившиот мој имал и клуч од станот и ми се подбивал цело време ваква си таква си, еве ме пак се вратив, не вредиш ти ништо а исто и неговата девојка. по некое време дојдоа две девојки нивни пријателки и влегле и тие во станот но нив ги зграбив за коса и ги исфрлив надвор. пробував да ги избркам и нив двајца но тешко. многу сум се нервирала и сум се прашувала од кај му е клучот од станот а дечко ми само ме гушкаше и ме тешеше велејќи не грижи се, ќе помине се`...