Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Amellia

Amellia Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    29
    Треба да се откажиш од некои планови

2. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    Како сме се карале со симпатијата, и тој се лизнал и умрел. Потоа јас сум си заминала дома, и сум мислела што ќе биде сонего. Сите обарале виновникот, а јас не сум се кажувала. Кога сме отишле во училиштето сите негови пријатели биле облчени во црно. :^)
    Чуден сон. :|

3. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Сонев сум била во брод на сред море и сум паднала у вода и сум пливала (инаку незнам да пливам) сум исливала до крајот :?: :?:

4. Saxobeat

Saxobeat Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    99
    Значи вака јас сонував еден сон како веридба нешто па ако некој знае што значи го молам да ми каже. Однапред благодарам.
    Сонував како мојот дечко ми става прстен на рака златен со светкави дијаманти ( многу блескаше) и ми кажува ние ке се жениме. А во позадина стојат моите и неговите родители и јас му кажувам да им кажеме на родителите за таа одлука и тој се завртува кон нив и им ја соопштува веста и тие само се насмевнаа а јас цело време гледав во прстенот кој многу блескаше. mEu те молам расчисти ја ситуацијава :*

5. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.057

Ќе си решиш некои проблеми, дилеми, успех... убав сон

Веридба, прослава , многу луѓе на едно место е смрт или погреб обично. Но, прстенот пак е среќа, бременост, свадба..... Е ај сега :lol: ништо почекај па ќе кажеш што испаднало .

На Saxobeat му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Saxobeat

Saxobeat Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    99
    Aли немаше многу луѓе бевме само ние давајца и позади само нашите родители ок сепак ти благодарам :*

7. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Сонував како јас одам по некој долг и темен ходник само од страните светло,облечена во долг раскошен тиркизен фустан,со дијаманти на мене,имаше неколку врати и прозори. Јас погледнав и се свртев. Продолжив да одам.
    Се качив по некои скали и потоа по други. Цело време одев некаде..одев без престан. Но,бев тажна. :!:

Само на тоа се сеќавам.

:(

Што значи тоа ??

8. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
  9. mimitka

mimitka Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    3
    што значи да сонуваш дека со тој што го сакаш и те откачил одиш на планина имало снег и сум паднала и ме виделе пријатели на моите а јас дома го немам кажано него и рекле аа дечко ти е ја сум негирала ,и најпосле сме се качиле до врвот на планината и го снемало дечко ми

10. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Што значи да да збираш дрва?Благодарам. :x :hai:

11. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.057
    Убави моменти и заедничло успех. постигнување на некоја цел.

кавга

12. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Вчера сонував два чудни сона.

Прво, јас и мајка ми убивавме луѓе и ги чувавме во фрижидер во подрумот. На телевизија нешто слушнав дека е можна зомби апокалипса и ја известив мајка ми дека наместо во фрижидер треба да ги закопаме телата! (Не сум многу бистра кога сонувам, а?) После неколку дена се најдов како бегам од зомби со некој (не памтам кој, можеби беше брат ми) но не обиколија од сите страни. Почнав да бегам, да се пробивам, ме зграпчи еден, врискав.. И се разбудив, фала богу! Ова беше од многу The Walking Dead гледање..

Второ, се сештав по улица и покрај едно комбе стоеја RHCP! Го замолив Антони за афтограм, отиде да бара пенкало, а јас се замуабетив со Џош.. Ова од што многу сакам на концерт да им одам, ама каде таква мала..

13. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Сонувала другарка ми :^) некои луѓе 8) :lol: што не ги познава во живо,а на сон многу добро ги познава дури и се вљубила во некој од нив.... :rofl: :@ :P :$

14. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Сонував телефонски број и баш убаво го запомнив,и сонував како сум се допишувала со една личност исто и нечие име и презиме видов... :^)

15. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.057

Бараш некој што не го познаваш???? Можеби ти се појави помош на сон.
    Или ако ги запомни бројките оди пиши едно ливче лото :)

16. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сонував како cум стоела на некој мост во Скопје. Под него течела Вардар, водата била матна, а јас сум гледала во неа. Мостот бил со железна ограда, малце така како разрушен. Што значи ова?

17. Lady17

Lady17 Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    351
    Сонував многу чуден сон..
    Се наоѓам во мрачен театар, треба да пеам песна исто така и сестра ми. Но пред да отидам во театарот песната многу добро сум ја знаела, но кога отидов никако сум немножела да се сетам.
    Сестра ми ја испеала песната, па на ред биле некој деца кој биле подржувани од организаторите и тие им погмагале во пеењето. Детето кое седело пред мене сум го прашала зошто и огранизаторите пеаат, тој ми одговорил тие се вештерки. Пеењето завршило, јас сум ги прашала организаторите зошто јас не пеев, тие ми одговориле друг пат..
    Дали некој знае што значи ова? :)

18. Artist14

Artist14 Активен член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    13
    Ај некој да ми каже што значи личноста шо ја сакаш да ти подари детски чорап.
    Бидејки сонував како оној кој го сакам ми го подарил чорапчето на својата внукичка,затоа што јас требало да заминам на одмор,па сакал да ми подари нешто.... |(

Исто така сонував како мојот другар-братучед ми подарил едно негово црно бело кученце.Некако премногу сум го засакала ова суштество и тогаш тој ми рекол да му смислам некое убаво именце вака шарено :D .... :^)

19. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.057

Заедно ќе преминете преку некое зло.

Ќе ти се остварат некои желби кои веќе подолго време ги посакуваш

Куче- верност од некоја особа
    Чорап(детски)- мала грижа, болест

На Lady17 и starbucks им се допаѓа ова.
  20. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.240
    Допаѓања:
    258.837
    Татко ми сонил како му се скршиле на пола вештачките му заби. Што значи ова?