Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.692
    Допаѓања:
    8.749
    Самата ситуација со дрвјата,благиот ветер,зеленилото означува нови надежи,желби,живот...Тоа исто така ја имплицира твојата моќ,стабилност и заштита.Сконцентрирана си на твојата индивидуализација.Чувствуваш движење на идеите и малите промени.

2. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Ајде и за мене Благуф4е една анализа :)
    Сонував мравјалник во дворот наш со полно мравки. Сум им ронела трошки да јадат. И кога тргнав да си одам накај дома, цел мравјалник по мене, ги предводеше главната мравка :lol: Почнаа да лазат по ѕидовите, влегоа во куќата. Јас сум зела некаков спреј да ги уништам... и натаму не се сеќавам.

3. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Јас утринава сонував дека мачките, малата и мајка и, ми се испотепаа, крвој беа. Има ли неккаво значење? :?:

4. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Лоли колку што знам пари се тоа :D

Јас сонував дека сум шетала покрај некој рибник.Внатре беше преполно со риби,ама потоа ги извадија сите и внатре фрлија школки.Школките по некои време ги извадија и внатре пуштија желки.После од кај рибникот сум заминала со мама,баба(баба е почината) и другарка во еден трговски.Таму баба и мама купуваа облека за братучед ми кој е бебе и сега крштевка ќе му правиме.Баба ми тие работи се договори со продавачот на рати да ги плаќа.Одтаму заминавме во друга продавница и мама купуваше алишта за братучед ми кој треба да се роди сега кон крајов на месецов.Што може да значи сонов? :?:

5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Завчера сонував многу чуден сон. Сме биле во Дојран со моите и имало огромно поле со преголеми црвени лалиња. Сум почнала да трчам меѓу нив, а мајка ми почнала да ми вика, имало многу бубачки. :?: После имало остров со големи зелени дрвја и само сум му рекла на татко ми да одиме таму, а тој ми рекол дека ќе ме однесе. После сум го прашала како ќе одиме бидејќи имало многу змии. И одеднаш станав. Беше многу чудно, како застарено ми се гледаше... знае ли некој што може да значи ? :worried:

6. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    благе толкувај го и овој мој сон-
    сонувам како јас и дечко ми заедно со уште еден пар одиме на одмор и плус уште една другарка сама без дечко и се убаво,само другарката кој била сама си заминува после 2-3 дена,а ние сме останале,па после забележувам дека мене ми го нема несесерот со лични работи.со другата другарка го бараме ама никаде го немало,сме помислиле дека таа која си заминала ми го има земено,но не сме биле сигурни,и до крај на сонот не го најдов несесерот,а друго се си било интересно,сме се сликале,смееле ние 4-цата и така. :D

7. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Их камо да се пари. Не се бунам :lol: како добро би ми дошле.

8. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.692
    Допаѓања:
    8.749
    Баш ме насмеа со сонот.Ја замислувам ситуацијата :D
    Инаку мравките во сонот го означуваат твоето незадоволство во секојдневниот живот.Се чувствуваш запоставено и безначајно.Ситните нешта те нервираат.

Да сонуваш агресивни мачки што се тепаат означува некој проблем што го имаш во себе од феминистички аспект.

Да сонуваш риби што пливаат означува увиди од несвесниот ум.Риби што пливаат означува и зачнување на дете.
    Школките ја означуваат твојата внатрешна желба да бидиш заштитена од сите проблеми.Исто така означува дека си затворена емоционално.Чувствата ги чуваш само за себе.
    Желките ја означуваат мудроста,верноста,долговечност и лојалноста.Исто така значи дека некои работи треба побавно да ги извршувате т.е да не брзаш со некои одлуки.Со време и трпение ќе има значаен напредок.
    Сигурно сте купувале алишта за бебе,а тоа значи дека многу суптилно се однесуваш.

Да сонуваш дека си на одмор значи дека ти треба одмор од некои работни обврски.Сакаш да избегаш од одговорностите.Сонот исто така означува фамилијарни проблеми.
    Да претпоставам дека несесерот ти бил украден,тоа значи дека имаш некои неисполнети цели.

На Winter.Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    sonuvav kako imam seks i toa so bivsiot decko so koj sto odev dolgo.se na sonot bese prekrasno,on me guskase i mi kazuvase kako me saka a vo realnosta nie ne ni komunicirame poveke.Hmm sto znaci aj plss edna analiza :D

10. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.692
    Допаѓања:
    8.749
    ^^^

Секс со бившиот дечко ја означува твојата резервираност во врска некоја одлука за нова врска или ситуација.Се чувствуваш нервозна поради оживување на некои стари емоции.

11. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Ја сонував тетка му од дечко ми обесена пред врата кај дечко ми. Знам само дека многу се мачев во сонот. Се разбудував и продолжував да сонувам. Одеднаш ја снема неа од јажето, висеше само една бела кошула, која претходно ја носеше и на друго не се сеќавам.
    Цел ден мислам на тоа... :worried:
    Багуфче што може ова да значи? :worried:

12. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.692
    Допаѓања:
    8.749

Бесење на сон значи чувство на несигурност.Исто така означува некои аспекти од животот кои сакаш да ги елиминираш.
    Белата кошула ги означува твоите чувства и емоционална состојба.Кошулата го открива твојот став и ниво на свест во дадена ситуација.

13. doktorka-an

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    благе како навика ми стана да станам од спиење и додека го памтам сонот да ти го напишам хахха :lol:
    -за денес ја сонував пак истата другарка од вчера која ми е најдобра си работела во продавницата јас сум пазарувала нешто и таа ми вратила повеќе пари отколку што треба(кусур)ама јас не сум и кажала,сум си заминала заедно со едната моја тетка со која мајка ми не зборува,сме тргнале кај нас со кола на еден наш пријател а било 3 саат сабајле,па сме ја чекале и другата тетка ,а таа дошла покасно со тетин и исто со тој истиот човек со колата и носела голема бела правоаголна торта,незнам по кој повод.кажи што значе ова?дали мама ќе се смире со првата тетка,и за тортата ми е чудно а и саатот(дејството се одвива во три саат насабајле).поздрав :* :* и фала

14. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    два сона сонував и се нешто не поврзани работи :worried:
    Прво сонував како седам со неколку другарки и довага еден другар и нешто ми се удвара и сака да ме баце ,ама јас не му давам и јас ставам раката на устата и тој на раката ме бацува и после им викам на другарките др ден ако пак вака ми направе има д аго отерам у пм.

Другиот сон е - Довагаат група на машки што мојте другарки ги знаат , а јас не ги знам и јас нешто се размуабетив со нив и пробувам да му се јавам на дечко ми ама се неккао му ѕвонам на погрешен број и вадам од џепот ситни пари и сребрени прстени паѓат ми на земјата и пак ги збирам и успевам да го добијам дечко ми на телефон и он ми е лут и ми вика ај досега е немаше уживај јас ојде за Битола на излавање и толку.
    Баге помагај :)

15. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Што значи на сон да се караш со некој? Јас сонував синока како сум се карала со мајка ми, и тоа жестока расправија :lol: . Што би можело да значи ова?

16. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Што значи да бегаш од смртта? т.е да знајш дека некој те брка и сака да те отепа, не човек туку незнам како да опишам да не звучи глупо ама не беше човек. позз

17. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.692
    Допаѓања:
    8.749
    1.Другарките во сонот означуваат некои аспекти во тебе кои си ги одбила да ги искажиш,а сакаш да бидат на виделина.Исто така другарките во сонот искажуваат дека се важни за тебе.Бакнувањето на раката ја означува почитта на другарот кон тебе.
    2.Звонењето означува дека си внимателна и сакаш многу нови информации.Исто така означува недостаток на разбирање.Имаш потешкотии при разбирање со лицето кое го бараш.Прстените означуваат емоционална целост,почит и обврски.Ситните парички означуваат некоја пропуштена шанса.

Кавга на сон означува внатрешна криза.Еден дел во тебе е во борба со друг дел.Можеби нешто неискажано во тебе е во борба да се докаже пред сите.

Да те брка смртта значи внатрешни промени,трансформација,само-откривање и позитивен развој на настаните што се случуваат внатре во вас или вашиот живот.Се повеќе се просветлуваш духовно.

18. doktorka-an

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    благе ма а мојот сон?го испушти,ајде те чекам :( :( ;)

19. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    сонував како се расправам со една другарка, ама ептен беше карање :^) :^)

20. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    346
    Што значи овој сон
    Се качувам со бившиот по скали и наогаме кутиичка за злато(оние од златарите)и ја отвараме ,а таму два приврзоци и на едниот од нив ја имаше богородица(takvo privrzoce ima segasniot decko)
    Багуфче ти си по ова,кажи ми плиссссс :?: