Каков сон имав пред некој период чудо нешто . Многу пати сум сонувала ама не било нешто посебно а ниту пак приближно реално но овој сон ме извади од памет . Сонував како има земјотрес значи толку реален што јас се задрмав буквално и + едно кученце што го имаме у комшии лаеше навистина и јас си помислив ради земјотресот и станав ко луда некоја исплашена и татко ми надвор , го прашав каде е мама и дали имало земјотрес ми вика дете што ти е на тебе и така и си легнав пак ..
Многу често сонувам и кога ќе се разбудам се ми е како низ магла, никогаш не ги памтам соновите.Не е фер
Сонував како го барам тој што го сакам(симпатијата).Само моите другрки знаат за него,и додека го барам сите дознале дека тој ми е симпатија.Јас не сум сакала да им признаам и сум се сокрила под едно дрво и сум почнала да јадам мармалад.Потоа дошол другар му и мојата друграки и сме разговарале,ме молеле да идеме кај симпатијата,но јас не сум сакала.Потоа другар му рекол зошто да не сте заедно кога се сакате... Ај ве молам протолкувајте ми го сонот
Ги сонував феминките. Сите се сретнаа на еден состанок, 10-ина беа. Но сите имаа дете со себе/ незнам дали нивно. По име не сакам да ги напишам. Сметам дека не е потребно да пишувам кои беа. Сите застанаа во круг и разговараа за некои сериозни теми. Нешто за спасување на светот, потоа правеа пресметки и планови, што понатака. Сите носеа исто палтенце, сино, светкаво, ексцентрично. Бели широки панталони и зелени маици. Хмм.. Луда сум јас, со соновиве...
Хахахах Сара јас си реков за Сулејман да не е сонот нешто хахаха. Јас сонував како носам голема и златна круна, со дијаманти, кристали и рубини
Ако сонуваш круна соновников на Фемина вели Ќе ви биде дадена важна и одговорна задача. Неочекувана добивка.
Ајде Сноуквин, толкувај.. Сонував сношти како одам низ некои ридишта, со познати луѓе бев сигурна сум, ама не ми текнува со кои. Во последно време не ги памтам луѓето кои ги сонувам. Значи одевме, застанувавме, не знам точно што правевме таму. Едно време на патот видовме змија, ама огромна беше, целата заплеткана, ама ништо не ни направи не се ни помрдна. И гуштери исто сретнавме понатака. И најчудниот дел - гола бев од половината надоле и си одев како да сум облечена, не ми беше ни срам ни ништо. Сретнавме после некој друг познаник и тогаш се скрив и се покрив со крпа некоја, демек од него срам ме фати.
Вчера сонив многу глуп сон од кој искрено се плашам (имам слушнато дека е лошо да се сони свадба такво нешто).. Со дечко ми сум и незнам како и што (нема локација не се сеќавам каде сме)), но одеднаш ние сме на нашата веридба, на која што тој ми кажува дека свадбата е за 1 недела. Јас почнав да се бунтувам како може така брзо а јас не сум спремна, а тој ми вика не се секирај се е спремно, уште орбитрекот да го пренесеме кај мене дома . Минува времето и сите (нашите) сваќаат дека неможе за 1 недела да се постигне се и свдабата се одложува за 1 месец и сите продолжуваме со нејзиното планирање, т.е. подготовки. Што би значел сонов?
1. Сонев сум стоела на пруга и од никаде се појавил воз и почнал да свире, сум стоела како кип, и сум гледала како возот ми се приближува, и кога беше ептен близу, братучед ми ме турна и паднавме заедно во една дупка, значи ме спасил да не ме удри воз. 2. Со истиот братучед од првиот сон сме биле разделени преку улица и ја сум викала по него да дојде кога дошол сум почнала да плачам и сум видела дека раката ми крвари?
Не сум мн искусна во сонови,ама знам дека свадба значи нешто лошо,ама чим немало свадба и се одложувало сигурно мора да значи нешто добро (ама не ме факајте за збор).
1 сон. Хатиџе Султан ја бањаа, нејзините слугинки. Потоа и правеа ексфолијација на нозете и на поткожните влакна, и бојата што се сунчала и паднала. И слугинкиве рекоа е сега види што направивме. Бојата од предната страна на ногата и ја извадивме со бањањево, а од позади и стои. Епа ај и од таму ќе и ја извадиме. 2 сон. Ја викнав на гости непријателката број 1. Таа дојде кај мене дома, јас и дадов торта, сок, јагоди. Седевме малку, и си отиде. 3 сон. Ги сонував мајка ми и татко ми како лежат на кревет, и музика си пуштаат.
Сонував дека сум застанала на крајот од виножитото и низ мене преминувале сите бои. Знае некој што значи тоа...?
1.ќе ти се случи голема и нагла промена во животот 2.своја крв е добар знак за се што ќе започнеш... позз