Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. missmk

missmk Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    16
    сонував како сум била во некоја шума и со мене имало многу луѓе и исто така имало и некое езеро ?????

2. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Го галев кучето
    А даа сонував и дека имам брада на лицето..??

3. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    Сонував како се бакнувам со другар на мојот дечко. Онака седиме на маса со 2 мои другарки и тој и се погледнуваме и се бакнуваме. Но само краток бакнеж уста во уста... Што може да значи :?:

4. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    1.ЌЕ најдеш некој моќен заштитник и ќе добиеш добри вести
    2.а брада мала или голема??????????????
    мала- сиромаштија, беда
    голема - наследство, здравје
    поздрав

5. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    тоа е добар знак за се што ќе почнеш. поздрав :rofl:

На HoneyBun му/ѝ се допаѓа ова.
  6. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    каква шума???? зелена, гола мрачна, шума што гори,букова???????

7. missmk

missmk Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    16
    мрачна беше..навечер шетавме цела група

8. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Сонував како сум на огромен нов базен, со бистра сина боја и базенот се составува со море исто такво сино, па се најдов во некакви мали бранови во тоа синило, а други луѓе пливаа во водата. Знам дека матна вода не чини, бистра е добро, но не знам што би значело ова. Некој??

9. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    преубав сон е овој!!!!!!!!!!!!!!!
    значи дека ќе имаш безгрижен живот, без проблеми, ќе доживееш некоја радост.
    поздрав :)

На Emma89 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    125
    Сонував дека сум била пејачка и дека по државите сум пеела и дека сите мe пофалиа
    ЛОЛ!
    хахххах :D

11. Amellia

Amellia Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    29
    Ke бидеш среќна за некоја работа

12. Amellia

Amellia Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    29
    Ке те излажи нешто

13. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Брадата ми беше многу густа црна,прилично кратка ми била 2-3 цм отприлика не ја мерев на сон ама ми изглда толку...
    А новиот сон што го сонила другарка ми баш ме интересира:Реално дечково за кој станува збор го свиѓа другарка ми,а во сонот брат му на овој главниот и се јавил на другарка ми и и кажал дека истиот(мислам на главниот) ме свиѓа мене...и другарка ми цела зелена од љубомора била...??Што би значело?дефинитивно има врска со мене сонов...? :x :hai:

14. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Сонував многу чуден сон.Демек нашата куќа ќе експлодирала и викав на цел глас пожар,пожар ама немаше оган :?: :?: :o Потоа сонував дека братучетка ми си ја сечи косата(шишките) :?:
    Имат некое значење соновиве?

15. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Cacy, да сонуваш експлозија значи дека во себе имаш некоја потисната лутина. Бес кој си го чувала во себе подолго време и потсвеста те предупредува дека сето тоа може да излезе на површина. Можеби ти претстои тежок период.

Да сонуваш дека ти гори сопствената куќа значи дека можеби ти претстојат промени. (Ако истиот сон си го сонувала повеќе пати, значи дека сеуште не си спремна за тие промени).

Да сонуваш стрижење/сечење на коса, значи дека ќе расчистиш со некои свои предрасуди, ќе елиминираш некои свои негативни навики и ставови и ќе се преобликува твојот начин на размислување.

На Cacy му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    во последниве неколу недели,цело време сонувам како дечко ми ме изневерува.сеа не буквално секој ден ,ама едно 4-5 пати имам сонувано.И секад ме остава за таа другата,буквално.нема варање па јас да дознаам па да се караме ама да останеме заедно,него едноставно он си оди со таа и ја патам и плачам.незнам што значат соновиве ама не ме оставаат да се наспијам а и после тоа цел ден размислувам за такво нешто.иначе ликот на таа девојка за која ке ме остави ми е непознат,или не го гледам,или само во еден сон ја видов ама не ја знам(барем сега така мислам ,може во сонот ми била позната.) само знам дека во тој сон имаше кафеава виткана коса.и толку.и секад јас него го молам да се смириме трчам по него,и во последниов сон смешното беше што сме биле нешто како на играње ,балет или незнам што иу јас се симнав и коа се вратив збеснав и си направив филм дека он прави нешто со тие неколку.и јас побудалев почнав да се дерам пред сите,и ми кажа он дека марина и уште едно име на и мислам беше дека му рекле нешто дека намерно сум правела така и да не се замарал -.-, а со оваа првава му пишува на фб ,ама не зборат да кажете за нешто битно ,него инфомрации разменуваат што му се потребни него стварно .и јас се си читам тоа и вака во разговорите стварно нема ништо лошо.
    и незнам што е финтава,ама порано никад не сум сонувала вакви сонови...

17. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Може овој сон да ми кажете што значи?

18. blue.jeans

blue.jeans Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    35
    Јас сонував дека татко ми и мајка ми се карале па татко ми ја натепал мајка ми па јас него потоа сум го удавила. :(
    И друг сон,сонував дека јас и брат ми сме оделе да купиме од град нешто со колата.Брат ми возеше и во еден момент изгубил правец да сме паднале како во некоја дупка како кај мост да сме паднале и јас додека пајѓаме се обидувам да си го ставам тој сигуросниот појас ама не сум имала доволно сила и потоа се разбудив.
    Што би значеле може да ми кажете?

19. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    Сонував како сум киднапирана и како сум се спасила |(

20. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    Го сонував дедо ми, кој е починат, и во сонот ми даваше пари, ни помалку ни повеќе туку 500 евра. Не сакав да ги земам, како многу се, возрасна сум, заработувам, бла бла. И ми кажа као на сите внуци им дадов, да се почестите. И ги земав.
    И сега што значи ова?