Сонував како сум била стар дедо и сум била во болница, дошол докторот и ми рекол дека ми дојде крајот и ме застрела во рамо, ми течеше многу крв и јас ја притискав раната за да не крвари. Многу се исплашив и само си мислев не сакам да умрам. Почнав да бегам од болницата и излегов надвор во дворот и на тревата почнав по земја да се влечам за да не ме видат. Повторно некој пукаше во мене и ме погоди ама не умрев, не се сеќавам точно понатаму.
Најверојатно се осеќаш во опасност од некоја личност поради што си сонувала таков сон. Мислиш дека си беспомошна спрема нејзината сила и затоа си се сонувала во улога на беспомошен старец. Тоа што си била застрелана во рамо е некоја опасност која што ќе те бутне, но недоволно. Ќе имаш сила да се извадиш од проблемите, но најверојатно повторно ќе те чекаат некои поопасни.
Ова мајка ми го сонувала, па си викам да прашам што е. Била облечена во свечен фустан, имала свечена фризура требало да оди негде. Ама и си купила многу чевли можеби 20-тина пара и се мислела кои да ги облече. Де пробувала едни, де други и неможела да се облучи. Била со уште некој ама незнае кој. Ај ако може некој да аже шо би значело
Чевлите се планови. Мајкати најверојатно има многу многу планови и се мисли од кој да почне. Тој некој што го сонувала на некој начин ќе и помогне да ги оствари најважните планови. Потоа следи гордост. Тоа што е дотерана значи дека ќе биде горда и среќна на својата работа.
SOVRSENSTVO- се сеќаваш ли што боја беше коњот? Smurfette.M- следниов период добро ќе го запаметиш xxAngelxx- моменталната ситуација во која се наоѓѓаш е многу поозбилна одтколку што мислиш
Сонував дека сум била бремена. Толку реално беше со мрдење на стомакот бидејки клоцнало и сите попратни глупости. Инаку ова многу често го сонувам по еднаш во неделата секако.
^сигурно имаш период на проблеми и некои потешкотии, тежина во себе...затоа и ова го сонуваш-тоа е симболиката
Јас во последно време, сонувам секоја вечер... А тоа воопшто не ми се допаѓа зошто само лоши се соновите... А ако запамтам што сум сонувала веднаш проверувам на фемина соновникот
Сонвав дека сум била во некоја градина, дошле стрина ми и брачеда ми со малото нејзино машко е, ми дале да го чувам а тие ошле да берат цвеќиња, имало полна градина со цвеќиња биле жолти, црвени и по некој бел, 2-3 само, јас сум скинала жолто цвеќенце и сум го дала на малото, а то ги кинело и многу се смеело. Толку беше.
А манџа со компир што значи? Многу, неколку пати јадев и дури бев на училиште и на голем одмор трчав дома за да јадам и многу ми беше вкусна и не ми е првпат манџи да сонувамм
Сонував како си ги миев забите и кога си ги погледнав во огледало цели ми беа облеани со крв потоа пак ги миев со вода и крвта ја снема.
Сонував како сум била трудна и сум се породила ама многу тешко битно на крај излезе бебчето Што значи овај сон?
hehehe- штетата која ќе ти биде нанесена, за истата ќе ти се оддолжат Jelena-JK- по тежок период следува олеснување од маки
Станав од кревет, не ме држеше место, љубопитна сум што значи сонов. 1 сон - Се сонувава јас како кога бев мала, 5-6 годинки. Бев на гости кај баба ми и кај дедо ми. Во сонот тие беа многу злобни. Ме затвараа во една соба, и не ми даваа да јадам. Потоа дојде мајка ми да ме посети, но таа не знаеше што се случува. Јас се потрудив да и кажам, ама не ми веруваше. Потоа таа си отиде, а јас плачев. Ми даваа и жолчка од јајце, за да не умрам. (Кога станав од спиење мајка ми ме праша што викаше во сонот) 2 сон- Е тука веќе бев на нормалната возраст. Некој избегал од затвор, а јас правев испитувања пред колку часа, како се викал и сл. Ја видов братучедка ми, ја прашав каде оди. Ми рече дека излегува, да се прошета. Како и секогаш, беше облечена во зелено. Ја гушнав неколку пати. И таа мене. Во сонов ја почувствув многу блиска. Потоа ја прашав како да ставам инекција на чашата. (Најобична чаша за вода) Ми покажа. Јас ја оставив чашата на место. Толку ~